Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LH6000
Reporter: "Are you ready for a challenge like Madrid?"

Pochettino: "Right now I am ready for lunch. I´m looking forward to going back to London."
Skrevet af 0Bruger
Det ville da også være mærkeligt at udmelde til medierne, hvis han har en Real-klausul?
Skrevet af Vincent Gigante
Man skal nok tage mediet AS med et vist gran salt.

Poch er nok blevet stillet 100 spørgsmål, hvor han måske giver 5 svar, der kan virke tvetydige. Disse 5 svar tages så ud af sammenhængen og blæses op til en artikel.

Jeg forventer ikke, at Poch slækker på loyaliteten til Spurs ved første givne mulighed. Det har en trods alt alt for meget format og karakter til.
Edge lord
Skrevet af Slettet(551329200301)
Et er hvad han siger til en pressekonference, noget andet er hvis Real rent faktisk kontakter ham.
Jeg kan godt forstå at man som spurs fan, er ret stålfast på at poch bliver (håber og tror også i har ret, i forhold til PL), men kommer Real Madrid, må det virkelig være svært at afvise.
Hvad skal han sige ellers? Skal han sidde og opfordre Real Madrid til at kontakte ham?
Stor fan af Premier League.
Skrevet af Flava
Han ryger til RM nu. Ingen tvivl.
Skrevet af LH6000
Jeg kan godt forstå at man som spurs fan, er ret stålfast på at poch bliver (håber og tror også i har ret, i forhold til PL), men kommer Real Madrid, må det virkelig være svært at afvise.


Som sagt. Han kan ville det nok så meget, men det er Levy der bestemmer i sidste ende. Og han er ikke typen der ville sætte sig i trods 2 uger efter at have underskrevet en 5 årig kontrakt, fordi at formanden holder fast på at beholde ham.

Han ryger til RM nu. Ingen tvivl.


Du lyder som et orakel med fremtidssyn. Kan jeg få næste uges lottotal?
Skrevet af KloppMania
TobiasSL, det er ikke alle trænere, der gider det kæmpe pres der vil være i Real Madrid, hvor han bliver fyret efter sæsonen, hvis de ikke har vundet mesterskabet.

I Tottenham har han gang i et godt projekt, og får tid og ro til at gennemføre det. Jeg håber han bliver, også for ligaens skyld.
Skrevet af Hasse1983
Med tanke på han for en uge siden har forlænget sin aftale er det en skidt udtalelse.
Men afsted med ham da, og tag Eriksen med.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Blaugranna
Jeg håber saftsuseme ikke, at Real får fingrene i Poch, for han er så dygtig en træner, at han vil næsten med garanti få succes. Dog tror jeg, som flere andre også pointere, at han foreløbigt bliver i Tottenham, netop grundet hans kontraktforlængelse. Levy er en benhård forhandler, så Real skal virkelig op med den store tegnedreng, for at nappe Poch. Klopp kan de også godt holde nallerne fra, tak!

De må til gengæld meget gerne ansætte en træner som Conte. Ikke fordi jeg synes at han er dårlig, men fordi han slet, slet ikke passer ind i Reals måde at spille fodbold på - så det er nok også mest ønsketænkning fra min side af.
Skrevet af inter bedre end sex
Hvis Real Madrid vil have pochettino og pochettino vil have Real Madrid så kan Tottenham nok ikke gøre meget for at forhindre det ægteskab.
Skrevet af cybercalle
I am so happy and I´m so excited," said Pochettino, speaking at the Spanish launch of his new book, A New World, in Barcelona.

"I signed a new contract 10 days ago - what is going to happen tomorrow, I don´t know, but I will always tell you ´football is football,´ football will put you in your place always.

"The most important thing is to explain day by day that life is very short and we need to spend the day thinking and enjoying life.

Pochettino led Spurs to a third-place finish in the Premier League last season
Pochettino led Spurs to a third-place finish in the Premier League last season
"We can´t be thinking too much and worrying about what is happening tomorrow.

"I am so happy in Tottenham and I´m so proud that Tottenham showed the commitment and trust in the way that Daniel Levy (Spurs chairman) showed me 10 days ago, and of course, we have a lot of dreams, we have a lot of objectives."

Asked if it would be too difficult to turn down 13-times European champions Real Madrid, Pochettino said: "For you, it´s impossible? You think yeah - but you are not me."
Skrevet af Hassler
Hvorfor er det nu at mange foreslår Eriksen som afløser for Modric? Der er jo to helt forskellige typer. Modric laver slet ikke mål og assists i samme skala som Eriksen. Og Modric virker for mig som en mand som har fysik til at spille på toppen i de næste 5 år.
Hvis Eriksen skal "afløse" nogen, så er det Bale, Benzema, Isco eller Asencio. Men det bliver svært.
Skrevet af Blaugranna
@Hassler

Nu spiller Eriksen og Modric faktisk på samme position, hvis ikke du skulle være klar over det. Nuvel, Eriksen er lidt mere fremskudt end Modric, ellers er ligheden mellem de to slående. Begge er spilstyrende, offensive midtbanespillere, begge er højrebenede og har nogenlunde de samme forcer, nemlig et fantastisk drev med bolden og evnen til at holde fast i kuglen. At Eriksen så scorer flere mål, skyldes til dels en mere fremskudt rolle og dels at han får lov til at tage frispark i Spurs. Modric har altså noget af et riv fra distancen, hvis du ikke har set det før, så han kan sagtnes scorer mål også.

I min optik, er Eriksen noget af det tætteste man kan komme på en afløser for enten Iniesta eller Modric i henholdvis Barcelona og Real Madrid.

De spillere du nævner, Asensio, Bale og Benzema, spiller jo helt, helt andre positioner end Eriksen. Isco og Eriksen er mere ens, selvom Isco så lige er tanden mere offensiv end Eriksen.
Skrevet af quaz
Baseret på de udtalelserne, så skal Real Madrid strække sig meget langt for at overbevise Tottenham og Pochettino. Pochettino virker ekstremt velovervejet, og jeg tror ikke han ønsker at være en del af Real Madrids trænerkarrusel, hvis Perez vil have Pochettino, så skal han også stille en garanti for at Pochettino får tid til at sætte sit præg på holdet.

Real Madrid står desuden overfor et stort generationsskifte, hvor den samme stamme af spillere har vundet 3 CL titler i træk. Flere af spillerne rygtes væk, og jeg tror der kommer til at ske rigtig meget i Real Madrid henover sommeren.
København
Skrevet af Slettet(551329200301)
LH6000
Ingen vil have utilfredse medarbejdere, hvis det kommer så vidt at han vil væk, skal de nok finde ud af det. Men jeg tror ikke han ryger nogen steder.
Stor fan af Premier League.
Skrevet af Anvala
Det bliver dyrt for Real - og som en anden skriver så kan en tilsvarende træner nok også findes til de penge.
Pochettino har nok heller ikke meget lyst til at skifte uden at få den stab af assistenttræner og hjælpetrænere som han har fået lov til at have omkring sig i Spurs.

Jeg tror det betyder meget for Pochettino at han har fået tillid til at bygge holdet op og selv vælge sine nærmeste medarbejdere.

....og en tanke her til sidst, hvornår mon Laudrup rygtes til Real :D
COYS Spurs siden 1978
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis han har forlænget, så har han vel også fået en klausul ind om, hvordan han kan blive løst fra kontrakten

Nej - men mon ikke Levy er til at tale med, hvis Real vil smide Neymar penge for at få fat i Poch.
Jeg tror faktisk det er noget i den stil der skal til, for at overtale Levy.

Og sker det, har Real ikke vildt meget til spillere bagefter - denne sommer.
Skrevet af Levythedonkey89
Han forlængede i sidste uge så tvivler på at han skifter og som i kan se i mit navn er Tottenham altså stædige
Skrevet af Benatia
Hvorfor skulle han blive i en taberklub som Tottenham, når de 3 dobbelte Champions League vinder vil have ham??? Er i dumme eller hvad?

Pochettino fortjener det også.
annonce
0