Snak

Mere indhold efter annoncen

Pochettino om Real-job: Der sker hvad der sker

fre 1. jun 2018
Mauricio Pochettino er blevet spurgt direkte til det ledige trænerjob i Real Madrid, og han siger, at han lever i nuet, og at der må ske, hvad der skal ske.

Læs hele nyheden her
Det må være et klart ja fra ham så..
Det bliver et problem for Spurs.. Gad vide om så ikk Eriksen og måske andre vil se deres snit til at søge nye græsgange?
Wenger til Tottenham? x)
MUFC
Satme en kryptisk udtalelse at smide
Manden har lige forlænget med 5 år. Hvis han skrider nu, er hans troværdighed ikke eksisterende.
Poch skal nok bliver(håber jeg), ellers kan klubben gå fuldstændig i opløsning.
Det er i hvert fald ikke en afvisning af at blive træner for Real, hvilket man måske godt kunne forvente ift han lige har underskrevet en ny kontrakt.

- Jeg er beæret over at have skrevet under på en ny, lang kontrakt med klubben, som vi går ind i en af de mest signifikante perioder i klubbens historie, hvor jeg også vil være manageren, der leder os ind på vores nye stadion, siger Pochettino til klubbens hjemmeside.

Ouch!
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Hvis han har forlænget, så har han vel også fået en klausul ind om, hvordan han kan blive løst fra kontrakten
moderator
"Hvis han har forlænget, så har han vel også fået en klausul ind om, hvordan han kan blive løst fra kontrakten"

Der står enkelte steder at det netop ikke er tilfældet. Så det kan blive en dyr omgang for Real

Men nok dyrere for Spurs.
https://kortlink.dk/sudv
Money talks..
Samme pressekonferende i dag i Barcelona:

Mauricio Pochettino on whether rumours about a #thfc release clause are true: "No it is not. Neither written nor verbal."

Pochettino: "The link now with Madrid is normal and I take it with all normality. I am committed to Spurs and still have a long contract with them I just signed. I am happy where I am, and to be here talking about this book."

Pochettino: "I am very happy at Tottenham. It would be disrespectful to Daniel for me to force a move. I have just renewed with Tottenham and am happy."

"We’re a great group of people. The technical staff, the board and the players we all believe in this project. We want to make the new stadium a reference in football."

Desuden skal Madrid betale 312 millioner kroner for at købe Poch fri. De kan godt finde noget andet og lige så godt til den pris.

Men typisk medierne at udelade 20 ledetråde om at han vil blive i Spurs og fokusere på en udtalelse, der kan tyde på noget andet, men som alle trænere ville sige uden at det nødvendigvis betyder noget. Han siger jo bare at man ikke afslår at lytte når Real ringer.
Rygterne går jo på at han netop har en Real Madrid klausul i sin kontrakt. Jeg tror selv han ventede det skete, bare ikke så tidligt.
Han vil nok gerne være i Tottenham i 1-3år mere, men det er også et svært tilbud at sige nej til. Især for Poch.
MUFC
Paul Merson til Spurs?
LFC naturligvis
annonce