Snak

Mere indhold efter annoncen
Reporter: "Are you ready for a challenge like Madrid?"

Pochettino: "Right now I am ready for lunch. I´m looking forward to going back to London."
Det ville da også være mærkeligt at udmelde til medierne, hvis han har en Real-klausul?
Man skal nok tage mediet AS med et vist gran salt.

Poch er nok blevet stillet 100 spørgsmål, hvor han måske giver 5 svar, der kan virke tvetydige. Disse 5 svar tages så ud af sammenhængen og blæses op til en artikel.

Jeg forventer ikke, at Poch slækker på loyaliteten til Spurs ved første givne mulighed. Det har en trods alt alt for meget format og karakter til.
Edge lord
Et er hvad han siger til en pressekonference, noget andet er hvis Real rent faktisk kontakter ham.
Jeg kan godt forstå at man som spurs fan, er ret stålfast på at poch bliver (håber og tror også i har ret, i forhold til PL), men kommer Real Madrid, må det virkelig være svært at afvise.
Hvad skal han sige ellers? Skal han sidde og opfordre Real Madrid til at kontakte ham?
Stor fan af Premier League.
Han ryger til RM nu. Ingen tvivl.
Jeg kan godt forstå at man som spurs fan, er ret stålfast på at poch bliver (håber og tror også i har ret, i forhold til PL), men kommer Real Madrid, må det virkelig være svært at afvise.


Som sagt. Han kan ville det nok så meget, men det er Levy der bestemmer i sidste ende. Og han er ikke typen der ville sætte sig i trods 2 uger efter at have underskrevet en 5 årig kontrakt, fordi at formanden holder fast på at beholde ham.

Han ryger til RM nu. Ingen tvivl.


Du lyder som et orakel med fremtidssyn. Kan jeg få næste uges lottotal?
TobiasSL, det er ikke alle trænere, der gider det kæmpe pres der vil være i Real Madrid, hvor han bliver fyret efter sæsonen, hvis de ikke har vundet mesterskabet.

I Tottenham har han gang i et godt projekt, og får tid og ro til at gennemføre det. Jeg håber han bliver, også for ligaens skyld.
Med tanke på han for en uge siden har forlænget sin aftale er det en skidt udtalelse.
Men afsted med ham da, og tag Eriksen med.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Jeg håber saftsuseme ikke, at Real får fingrene i Poch, for han er så dygtig en træner, at han vil næsten med garanti få succes. Dog tror jeg, som flere andre også pointere, at han foreløbigt bliver i Tottenham, netop grundet hans kontraktforlængelse. Levy er en benhård forhandler, så Real skal virkelig op med den store tegnedreng, for at nappe Poch. Klopp kan de også godt holde nallerne fra, tak!

De må til gengæld meget gerne ansætte en træner som Conte. Ikke fordi jeg synes at han er dårlig, men fordi han slet, slet ikke passer ind i Reals måde at spille fodbold på - så det er nok også mest ønsketænkning fra min side af.
Hvis Real Madrid vil have pochettino og pochettino vil have Real Madrid så kan Tottenham nok ikke gøre meget for at forhindre det ægteskab.
annonce