Snak

Mere indhold efter annoncen
Det bliver en forfærdelig kamp at overvære og det lyder til at det er begge fangrupper der er lidt bange for den.

Fedt at United pointmæssigt ikke kan blive distanceret, men er også bange for at det kan blive en sovepude for United som derfor, i stedet for at udfordre Liverpools hårdtprøvede forsvar, giver bolden til deres profiler i angrebet.
Istanbul05:
United bliver kørt ud på røv og albuer på søndag, der vil vi virkelig kunne se forskellen i kvalitet på de 2 hold, og Uniteds held slipper forhåbentlig snart op.....


Du kan sagtens få ret, men en modig kommentar med tanke på hvor lidt Liverpool viser for tiden.

Jeg forudser at der falder et straffe i kampen og debatten efterfølgende kommer til at dreje sig om, at Man U er korrupte og altid har VAR på sin side eller at nu kan Liverpool ikke længere bryste sig med, at de har fået færre straffe en Man U og ALDRIG har VAR afgørelser til sin fordel.
Liverpool har hender og fabinho i midterforsvaret.

Jeg tror nu snarere, at Matip spiller sammen med Fabinho.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg forudser at der falder et straffe i kampen

Det skulle der med den dommer være store chancer for, og det er næppe til hjemmeholdet.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg er bange for, United kommer til at udstille Liverpools forsvarsproblemer. Når Aston Villas ungdomshold kunne spille sig igennem, kan United sgu nok også. Forhåbentlig bliver Matip helt klar. Tanken om Rhys Williams over for Martial og Rashford er nærmest komisk, og Phillips er bare slet ikke god nok med fødderne til Liverpools spillestil. Så hellere Hendo ned i midterforsvaret.

Det er svært at mobilisere den helt store optimisme for tiden.

Pickford din kæmpe røv!
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Hvor er det fedt, at denne kamp er tilbage med nerve og spænding op til. Det må da glæde begge fangrupper? Hvornår har den for alvor sidst været der?
Kompis...... mit indlæg er helt bevist..... vi kan li´så godt få kogt lidt op under kampen og disse indlæg :-) - og jeg tar gerne i mod tæsk hvis ikke jeg får ret.... god kamp til alle
Godt, lad os få kogt lidt op så! ;-)

United kommer med mest rygstød, men også klart flest marginaler. 1-0 over Wolves i overtiden på afrettet skud. 2-1 over Villa på et tyndt, tyndt straffe, som selv twitter-United-fans (Jonas Schwartz, tv3sport og Dan Sørensen, den nok mest unuancerede fodboldfan jeg har set i mit liv) kunne se ikke skulle være dømt og så 1-0 over Burnley på et andet afrettet skud. Straffet til Pogba mod Villa, gult til Shaw i går og ingen hands på Maguire = 3 VAR-domme, der gik ´med´ United. Her kommenterer jeg ikke på min personlige holdning til, hvad der er rigtigt og forkert.

Liverpool 1-1 mod WBA. WBA´s hovedstød tog indersiden af stolpen og forbi Alisson langs mållinjen og ind. 0-0 mod Newcastle - jeg vil vove at påstå, Liverpool var uheldige (men ja, også dårlige til af afslutte). 1-0 nederlag til Southampton. Var det SH´s ene af 2 skud på mål i kampen og en vanvittig afslutning af Ings? Dertil en f***** underlig VAR-situation, hvor Liverpool ikke fik straffe for hands på en Southampton-forsvarer.

Jeg påpeger ikke, hvad der har været fortjent/ufortjent for de to holds seneste 3 kampe, men i min optik er det tydeligt, at der ikke er tale om, at det ene hold blæser modstanderne ud af banen, mens det andet har glemt at spille fodbold. Får Liverpool gang i maskinen, så kan jeg heller ikke se, hvorfor de ikke skulle kunne sende United hjem med et 3-0-nederlag.

Nu er jeg klar til at tage imod tæsk :-)
@SirTuss

Fuldstændig enig.

Til trods for den åbenlyse rivalisering klubberne imellem så synes jeg nu også at det er fedt, at det er United man slås med igen fra Pools side. Der er noget charme over at det lige netop er de to klubber og personligt har jeg nok manglet den der alt-eller-intet fornemmelse i United-Pool oprørene de sidste par år, da det er City der har været den direkte konkurrent.

Jeg er decideret nervøs for kampen søndag. Det er første gang i noget tid at jeg har det sådan, når det er United der står på programmet. Og jeg elsker det.
@Fields hvis du er klar til tæsk, så vil jeg beskylde dig for confirmation bias :-). Du fremhæver kun domme, der gik Uniteds vej og ikke Liverpools, men nævner selvfølglig ikke alle de åbenlyse fejlkendelser, der på det sidste er gået imod United (manglende straffe på Pogba *2, annullering af Maguires mål etc.)
annonce