Snak

Mere indhold efter annoncen
Rammer Liverpool dagen, så kan United intet gøre. får United styr på de hurtige kanter og backs, så vil de have en stor chance for de tre point.

Dejligt, at se begge hold i toppen af tabellen, men synd at det ikke er på et propfyldt Anfield.
@RuneG

@Fields hvis du er klar til tæsk, så vil jeg beskylde dig for confirmation bias :-). Du fremhæver kun domme, der gik Uniteds vej og ikke Liverpools, men nævner selvfølglig ikke alle de åbenlyse fejlkendelser, der på det sidste er gået imod United (manglende straffe på Pogba *2, annullering af Maguires mål etc.)

Fair - jeg husker nu ikke én eneste VAR-kendelse, der gik med Liverpool i de 3 nævnte kampe, og jeg husker heller ikke VAR-kendelser, der er gået mod United. Det bliver en lang diskussion, hvis vi skal diskutere dommerkendelser, der ikke gik gennem VAR. Jeg formoder, du tænker på Mings´ slag i ansigtet på Pogba, og er den anden Pogba-hændelse hans fald i feltet i går?
Enig i, at Maguires mål ikke skulle annulleres, men den tog VAR jo ikke engang op. Du supplerer også med et "etc." - hvilke fejldomme er ellers gået imod United i din optik?


Summa summarum - uenig i din beskyldning om "confirmation bias" - netop også fordi jeg i mit indlæg, du kommenterer på, understreger, at jeg ikke taler om fortjent/ufortjent eller fejldomme, men om marginaler, der går med/mo - herunder også afrettede skud, stolpe ind/ud mv. Det her handler ikke om, at dommerne holder med United, eller at jeg kun kan se, når det går Uniteds vej.
@Tue69 - ja - det er magisk. Er det ikke tilbage i sæsonen 08/09, vi senest havde en ordentlig pointmæssig rivalisering?

Og i 90´erne var der vel heller ikke meget at komme efter?

Det mærkes for alvor i foraerne herinde, hvor tingene blusser op... :)
Fields - ingen tæsk, men en pakke tudekiks kan du godt åbne... hvis united havde haft samme sommerferie som nu, var de foran med 9-10 point, så glæd du dig nu over det "kun" er 3
SirTruss

Lige præcis. Og ja, det er jo egentligt vildt at det er så lang tid siden at det har været tilfældet. Ligesom der ikke var meget parløb over det årene inden i PL-regi.

Det får det bedste (Og værste) frem i rivaliseringen, men jeg vil ikke være det foruden.

Kender ikke så mange Man City-folk men United-fans er der rigeligt af i vennekredsen, så der er tryk på banteren lige nu.
Mulleals

Du har helt ret, Manchester United er nærmest uvirkeligt uheldige med ikke at føre ligaen med minimum 9 point på nuværende tidspunkt! Jeg lægger mig fladt ned.
@Tur69 - det er vel også den rigtige rivalisering udover de lokale såsom City-United, Everton-Liverpool, Arsenal-Spurs etc.

Hvor ligger United-Liverpool egentlig henne i forhold til Barcelona-Madrid, River Plate - Boca Juniors, Celtic - Rangers og braget over alle brag VB-AGF?
Længder under VB -AGF i al fald.

Jeg mener at seertallene på United - Pool er større end El Classico men jeg har ingen anelse om hvor de rangerer i forhold til de skotske og sydamerikanske opgør.

Sjovt, for jeg synes egentligt sjældent det har været supergode fodboldkampe. Intense, så absolut, men sjældent det store festfyrværkeri.
Takker Fields.
annonce