Snak

Mere indhold efter annoncen
Ret beset er det vel en fejl, at opgøret ikke har fået et passende navn, svarende til El Clasico i spansk fodbold. Man United-Liverpool burde vel blive kaldt "The Classic" eller noget i den dur...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
The Northwest Derby - fint navn.
Y. N. W. A. #JFT97
Tak Fields!

@yildis - ja, det er faktisk lidt sjovt. Men så igen. Nogle ting af rigtig karakter, behøver ingen intro eller noget navn for at beskrive det. Alle ved ved og kender værdien :)

Som der skrives på linket.

The importance of the game on these shores is undoubted: the fixture sees England´s two most successful clubs go head-to-head.
Selv fra midten af nullerne og til 2013, da United var i væsentlig bedre forfatning end Liverpool husker jeg en del rædderlige kampe på Anfield fra Uniteds side, hvor det endda blev til et par spillemæssige afklapsninger (dog ikke resultatmæssige).

Hvad kalder du så 3-1 og 4-1?
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Kjørt ut på røv og albuer? Morsomt uttrykk. Jeg har ikke hørt det før som nordmann. Holder alle muligheter åpne for denne matchen. Fasiten om røv og albuer kommer på søndag.
Matthews@

Jeg kalder ikke 3-1 for en resultatmæssig afklapsning. Kalder du 2-0 for en resultatmæssig afklapsning?

4-1 kampen var på Old Trafford, jeg henviste til kampe på Anfield.
.
Med de tre seneste kampe i mente, er alt andet end en sejr mod United en kæmpe skuffelse. Sat sig selv i en situation, hvor der ikke er råd til at smide point igen, igen.
YNWA
4-1 kampen var på Old Trafford


Fed kamp. Det var få dage efter vi havde smadret Real Madrid 4-0 på Anfield. En fortræffelig fodbolduge :-) Gerrard og Torres var ustoppelige i den periode.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Gerrard og Torres var så ustoppelige at de endte på 2. pladsen efter Manchester United på 1. pladsen og blev slået ud af Chelsea i CL. Vi vandt trofæet, Liga cuppen og fik en 2. plads i CL. Men tillykke med jeres 4-0 og 1-4 sejre, det er godt at have lidt at varme sig med. Højt at flyve dybt at falde.
annonce