Snak

Mere indhold efter annoncen

Pogba om Liverpool-brag: Det store øjeblik

Skrevet af bold
ons 13. jan 2021

Paul Pogba glæder sig meget til søndagens topkamp mod Liverpool, som Manchester United-matchvinderen kalder det store øjeblik.Læs hele nyheden her
Skrevet af Hasse1983
Bliver en forfærdelig kamp. United har momentum, og vi halter på flere områder. Har en hjemmebane rekord, som helst ikke skal brydes i en kamp om førstepladsen mod United.
Der er så mange ting i den kamp, jeg som Liverpool fan, ikke ser frem til.
Men hvor kunne det være lækkert, hvis vi klaskede nordmanden og hans kumpaner ned fra førstepladsen med en 4-0 sejr:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Martinovic
Kiggede lige på tabellen, og det er da vanvittigt, at nummer et i PL har en målscore på hjemmebane, der hedder 12-13. Til gengæld en flot udebanestatistik.
Mojn do!
Skrevet af ronni-lund
Det vildeste er næsten ManU på papiret stiller med det stærkeste forsvar .. håber på fest fyrværkeri
Skrevet af Istanbul05
United bliver kørt ud på røv og albuer på søndag, der vil vi virkelig kunne se forskellen i kvalitet på de 2 hold, og Uniteds held slipper forhåbentlig snart op..... Jeg tænker ikke at United slutter i top 4, men det må vi se når sæsonen er slut, så kan I håne mig til den tid :-)
Skrevet af Slettet(300654210904)
"Der er så mange ting i den kamp, jeg som Liverpool fan, ikke ser frem til"

Nu kan jeg kun tale for mig selv, men jeg kan berolige dig med at det ikke nødvendigvis føles meget bedre fra den anden side. United spiller sjældent godt på Anfield, uanset hvilken forfatning de er i. Den sidste gode kamp United spillede på Anfield var vel i 2015. Selv fra midten af nullerne og til 2013, da United var i væsentlig bedre forfatning end Liverpool husker jeg en del rædderlige kampe på Anfield fra Uniteds side, hvor det endda blev til et par spillemæssige afklapsninger (dog ikke resultatmæssige). Og så er Liverpool jo trods alt heller ikke i værre forfatning. (Selvom jeg langtfra kan prale af at have set alle kampe)

Lidt en kliché, men de her kampe lever på mange måder deres eget liv, hvor hvem der har momentum eller hvem der generelt er bedst ikke altid betyder det store. Og jeg kan da sagtens frygte et veludhvilet og veloplagt Liverpool-hold, der har behov for st gå ud og vise de stadig skal tages seriøst i denne sæson. Jeg elsker at spille på Anfield efter kampen, hvis det ender med en sejr, men hader det før og under kampen. Især når der virkelig er noget på spil (ikke at jeg i sidste ende tror United bliver mestre, jeg tror mest på City med Liverpool som outsider). Jeg forventer aldrig et godt resultat, og denne kamp er ingen undtagelse.
Skrevet af Fields
Pogba snakker om, det bliver en smuk kamp. Jeg er nervøs for, at Ole kommer for at spille kontrafodbold (altså kommer for ikke at tabe), og Liverpool har lavet 1 mål i 3 kampe mod WBA, Newcastle og Southampton. Jeg tror, det bliver en 0-0´er.
Skrevet af D.B.R. ©
Det tænker jeg også Fields.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af tue69
Helt på linje med Hasse. De kampe bliver ofte blæst op til noget fuldstændigt vanvittigt, men Ole har læst pp lektien og er de seneste gange mødt op med en stærk defensiv indstilling og med håbet om nogle effektive kontraslag. Jeg tror det gentager sig denne gang og med Liverpools manglende offensive kvalitet i øjeblikket kan det sagtens ende med 0-0.
Skrevet af Dave_Jiii
Det bliver helt sikkert en taktisk kamp. Liverpool har hender og fabinho i midterforsvaret. Hvem vil ikke gerne løbe om kamp med dem, Martial og rashford er klar. Højt press på liverpool når de har bolden, ellers en anelse dybt så man kan smide kontra kniven lige i hjertet. Med pogs i denne form og Fernandes til at ligge lækkerier i kontraen. United skal bare ikke for langt tilbage for så bestemmer liverpool, bliver uden tvivl er nerve kamp uden lige.
Skrevet af elalso83
@Fields

Pogba snakker om, det bliver en smuk kamp. Jeg er nervøs for, at Ole kommer for at spille kontrafodbold (altså kommer for ikke at tabe), og Liverpool har lavet 1 mål i 3 kampe mod WBA, Newcastle og Southampton. Jeg tror, det bliver en 0-0´er.


Sådan en kamp må gerne blive "grim". Den handler udelukkende om tre point. Og det tror jeg, at den gør fra begge sider. Jeg håber selvfølgelig, at begge hold spiller flot fodbold, men jeg tager gerne en grim kamp, hvis det betyder 3 point til United.

God kamp til jer alle på søndag :)
Skrevet af solskjær
Det bliver en forfærdelig kamp at overvære og det lyder til at det er begge fangrupper der er lidt bange for den.

Fedt at United pointmæssigt ikke kan blive distanceret, men er også bange for at det kan blive en sovepude for United som derfor, i stedet for at udfordre Liverpools hårdtprøvede forsvar, giver bolden til deres profiler i angrebet.
Skrevet af Kompis
Istanbul05:
United bliver kørt ud på røv og albuer på søndag, der vil vi virkelig kunne se forskellen i kvalitet på de 2 hold, og Uniteds held slipper forhåbentlig snart op.....


Du kan sagtens få ret, men en modig kommentar med tanke på hvor lidt Liverpool viser for tiden.

Jeg forudser at der falder et straffe i kampen og debatten efterfølgende kommer til at dreje sig om, at Man U er korrupte og altid har VAR på sin side eller at nu kan Liverpool ikke længere bryste sig med, at de har fået færre straffe en Man U og ALDRIG har VAR afgørelser til sin fordel.
Skrevet af D.B.R. ©
Liverpool har hender og fabinho i midterforsvaret.

Jeg tror nu snarere, at Matip spiller sammen med Fabinho.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg forudser at der falder et straffe i kampen

Det skulle der med den dommer være store chancer for, og det er næppe til hjemmeholdet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg er bange for, United kommer til at udstille Liverpools forsvarsproblemer. Når Aston Villas ungdomshold kunne spille sig igennem, kan United sgu nok også. Forhåbentlig bliver Matip helt klar. Tanken om Rhys Williams over for Martial og Rashford er nærmest komisk, og Phillips er bare slet ikke god nok med fødderne til Liverpools spillestil. Så hellere Hendo ned i midterforsvaret.

Det er svært at mobilisere den helt store optimisme for tiden.

Pickford din kæmpe røv!
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af SirTruss
Hvor er det fedt, at denne kamp er tilbage med nerve og spænding op til. Det må da glæde begge fangrupper? Hvornår har den for alvor sidst været der?
Skrevet af Istanbul05
Kompis...... mit indlæg er helt bevist..... vi kan li´så godt få kogt lidt op under kampen og disse indlæg :-) - og jeg tar gerne i mod tæsk hvis ikke jeg får ret.... god kamp til alle
Skrevet af Fields
Godt, lad os få kogt lidt op så! ;-)

United kommer med mest rygstød, men også klart flest marginaler. 1-0 over Wolves i overtiden på afrettet skud. 2-1 over Villa på et tyndt, tyndt straffe, som selv twitter-United-fans (Jonas Schwartz, tv3sport og Dan Sørensen, den nok mest unuancerede fodboldfan jeg har set i mit liv) kunne se ikke skulle være dømt og så 1-0 over Burnley på et andet afrettet skud. Straffet til Pogba mod Villa, gult til Shaw i går og ingen hands på Maguire = 3 VAR-domme, der gik ´med´ United. Her kommenterer jeg ikke på min personlige holdning til, hvad der er rigtigt og forkert.

Liverpool 1-1 mod WBA. WBA´s hovedstød tog indersiden af stolpen og forbi Alisson langs mållinjen og ind. 0-0 mod Newcastle - jeg vil vove at påstå, Liverpool var uheldige (men ja, også dårlige til af afslutte). 1-0 nederlag til Southampton. Var det SH´s ene af 2 skud på mål i kampen og en vanvittig afslutning af Ings? Dertil en f***** underlig VAR-situation, hvor Liverpool ikke fik straffe for hands på en Southampton-forsvarer.

Jeg påpeger ikke, hvad der har været fortjent/ufortjent for de to holds seneste 3 kampe, men i min optik er det tydeligt, at der ikke er tale om, at det ene hold blæser modstanderne ud af banen, mens det andet har glemt at spille fodbold. Får Liverpool gang i maskinen, så kan jeg heller ikke se, hvorfor de ikke skulle kunne sende United hjem med et 3-0-nederlag.

Nu er jeg klar til at tage imod tæsk :-)
Skrevet af tue69
@SirTuss

Fuldstændig enig.

Til trods for den åbenlyse rivalisering klubberne imellem så synes jeg nu også at det er fedt, at det er United man slås med igen fra Pools side. Der er noget charme over at det lige netop er de to klubber og personligt har jeg nok manglet den der alt-eller-intet fornemmelse i United-Pool oprørene de sidste par år, da det er City der har været den direkte konkurrent.

Jeg er decideret nervøs for kampen søndag. Det er første gang i noget tid at jeg har det sådan, når det er United der står på programmet. Og jeg elsker det.
Skrevet af RuneG
@Fields hvis du er klar til tæsk, så vil jeg beskylde dig for confirmation bias :-). Du fremhæver kun domme, der gik Uniteds vej og ikke Liverpools, men nævner selvfølglig ikke alle de åbenlyse fejlkendelser, der på det sidste er gået imod United (manglende straffe på Pogba *2, annullering af Maguires mål etc.)
annonce
0