Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hastemand
Rammer Liverpool dagen, så kan United intet gøre. får United styr på de hurtige kanter og backs, så vil de have en stor chance for de tre point.

Dejligt, at se begge hold i toppen af tabellen, men synd at det ikke er på et propfyldt Anfield.
Skrevet af Fields
@RuneG

@Fields hvis du er klar til tæsk, så vil jeg beskylde dig for confirmation bias :-). Du fremhæver kun domme, der gik Uniteds vej og ikke Liverpools, men nævner selvfølglig ikke alle de åbenlyse fejlkendelser, der på det sidste er gået imod United (manglende straffe på Pogba *2, annullering af Maguires mål etc.)

Fair - jeg husker nu ikke én eneste VAR-kendelse, der gik med Liverpool i de 3 nævnte kampe, og jeg husker heller ikke VAR-kendelser, der er gået mod United. Det bliver en lang diskussion, hvis vi skal diskutere dommerkendelser, der ikke gik gennem VAR. Jeg formoder, du tænker på Mings´ slag i ansigtet på Pogba, og er den anden Pogba-hændelse hans fald i feltet i går?
Enig i, at Maguires mål ikke skulle annulleres, men den tog VAR jo ikke engang op. Du supplerer også med et "etc." - hvilke fejldomme er ellers gået imod United i din optik?


Summa summarum - uenig i din beskyldning om "confirmation bias" - netop også fordi jeg i mit indlæg, du kommenterer på, understreger, at jeg ikke taler om fortjent/ufortjent eller fejldomme, men om marginaler, der går med/mo - herunder også afrettede skud, stolpe ind/ud mv. Det her handler ikke om, at dommerne holder med United, eller at jeg kun kan se, når det går Uniteds vej.
Skrevet af SirTruss
@Tue69 - ja - det er magisk. Er det ikke tilbage i sæsonen 08/09, vi senest havde en ordentlig pointmæssig rivalisering?

Og i 90´erne var der vel heller ikke meget at komme efter?

Det mærkes for alvor i foraerne herinde, hvor tingene blusser op... :)
Skrevet af Mulleals
Fields - ingen tæsk, men en pakke tudekiks kan du godt åbne... hvis united havde haft samme sommerferie som nu, var de foran med 9-10 point, så glæd du dig nu over det "kun" er 3
Skrevet af tue69
SirTruss

Lige præcis. Og ja, det er jo egentligt vildt at det er så lang tid siden at det har været tilfældet. Ligesom der ikke var meget parløb over det årene inden i PL-regi.

Det får det bedste (Og værste) frem i rivaliseringen, men jeg vil ikke være det foruden.

Kender ikke så mange Man City-folk men United-fans er der rigeligt af i vennekredsen, så der er tryk på banteren lige nu.
Skrevet af Fields
Mulleals

Du har helt ret, Manchester United er nærmest uvirkeligt uheldige med ikke at føre ligaen med minimum 9 point på nuværende tidspunkt! Jeg lægger mig fladt ned.
Skrevet af SirTruss
@Tur69 - det er vel også den rigtige rivalisering udover de lokale såsom City-United, Everton-Liverpool, Arsenal-Spurs etc.

Hvor ligger United-Liverpool egentlig henne i forhold til Barcelona-Madrid, River Plate - Boca Juniors, Celtic - Rangers og braget over alle brag VB-AGF?
Skrevet af tue69
Længder under VB -AGF i al fald.

Jeg mener at seertallene på United - Pool er større end El Classico men jeg har ingen anelse om hvor de rangerer i forhold til de skotske og sydamerikanske opgør.

Sjovt, for jeg synes egentligt sjældent det har været supergode fodboldkampe. Intense, så absolut, men sjældent det store festfyrværkeri.
Skrevet af tue69
Takker Fields.
Skrevet af Yildis
Ret beset er det vel en fejl, at opgøret ikke har fået et passende navn, svarende til El Clasico i spansk fodbold. Man United-Liverpool burde vel blive kaldt "The Classic" eller noget i den dur...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af D.B.R. ©
The Northwest Derby - fint navn.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af SirTruss
Tak Fields!

@yildis - ja, det er faktisk lidt sjovt. Men så igen. Nogle ting af rigtig karakter, behøver ingen intro eller noget navn for at beskrive det. Alle ved ved og kender værdien :)

Som der skrives på linket.

The importance of the game on these shores is undoubted: the fixture sees England´s two most successful clubs go head-to-head.
Skrevet af Mathews
Selv fra midten af nullerne og til 2013, da United var i væsentlig bedre forfatning end Liverpool husker jeg en del rædderlige kampe på Anfield fra Uniteds side, hvor det endda blev til et par spillemæssige afklapsninger (dog ikke resultatmæssige).

Hvad kalder du så 3-1 og 4-1?
Skrevet af Slettet(402357210604)
Kjørt ut på røv og albuer? Morsomt uttrykk. Jeg har ikke hørt det før som nordmann. Holder alle muligheter åpne for denne matchen. Fasiten om røv og albuer kommer på søndag.
Skrevet af Slettet(300654210904)
Matthews@

Jeg kalder ikke 3-1 for en resultatmæssig afklapsning. Kalder du 2-0 for en resultatmæssig afklapsning?

4-1 kampen var på Old Trafford, jeg henviste til kampe på Anfield.
Skrevet af Slettet(300654210904)
.
Skrevet af AHUJ
Med de tre seneste kampe i mente, er alt andet end en sejr mod United en kæmpe skuffelse. Sat sig selv i en situation, hvor der ikke er råd til at smide point igen, igen.
YNWA
Skrevet af Poor Scouser Tommy
4-1 kampen var på Old Trafford


Fed kamp. Det var få dage efter vi havde smadret Real Madrid 4-0 på Anfield. En fortræffelig fodbolduge :-) Gerrard og Torres var ustoppelige i den periode.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af FrancescoTotti
Gerrard og Torres var så ustoppelige at de endte på 2. pladsen efter Manchester United på 1. pladsen og blev slået ud af Chelsea i CL. Vi vandt trofæet, Liga cuppen og fik en 2. plads i CL. Men tillykke med jeres 4-0 og 1-4 sejre, det er godt at have lidt at varme sig med. Højt at flyve dybt at falde.
annonce
0