Snak

Mere indhold efter annoncen
Klasse Polen. Dejligt
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Stærkt Polen! Eventuelle FIFA konsekvenser mod det Polske landshold må alt andet lige medføre at resten af fodboldverden mobiliseres. Udeluk Rusland fra alle FIFA og UEFA turneringer prompte!
Hvis alle de vestlige lande allerede nu melder ud at man vil afvise at spille mod Rusland, kan man jo håbe at den almindelige russer begynder at klø sig i skægget og tænke: hmm..hvad sker egentligt?!
Nårh ja..og fuck dig, Putina!
Forventer Tjekkiet og Sverige kommer med samme udmelding snart, og FIFA og UEFA nosser sig sammen til at tage beslutningen om udelukkelse. Desuden bør præsidenten for Gazproms udtalelser til formiddag og resultere i at enhver kommerciel aftale med russiske virksomheder ophører pr. omgående
Forfriskende tydelig udmelding, håber andre følger trop!
Det forstår jeg ikke.

Kan man ikke bare sætte nogle blå-gule hjørneflag, sælge sine russiske aktier, og holde en streng dialog med det russiske styre???

/spindoktor
Rart der er nogen der har en rygrad der ikke består af overkogt spaghetti! Stærkt signal både til fodbold toppen og Rusland. Stor respekt Polen!!
Få nu bare det lorteland udelukket fra alt sport! Det kan da ikke passe at det skal være Polens opgave at gøre opmærksom på det fuldstændig vanvittige i at skulle spille imod disse krigskriminelle terrorister.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Få nu Rusland udelukket fra alt internationalt samarbejde! Sportsligt såvel som kulturelt.
Luk for al handel med landet indtil de indstiller enhver aggression.
Hjemkald Danmarks ambassade omgående. Det kan kun ske for sent.
Hold kæft hvor er det fedt at der endelig er noget folk er enige om her på bold.dk :-D
annonce