Snak

Mere indhold efter annoncen

Polen-spillere enige: Nægter Rusland-kamp

lør 26. feb 2022

Flere polske landsholdsspillere deler et fælles statement, som støtter beslutningen om ikke at spille VM-kvalifikationskampen mod Rusland. Læs hele nyheden her
Den helt rigtige beslutning, men det resulterer desværre nok med at de taberdømmes, fodbold forbundet er jo totalt i lommen på Rusland :(
Peder Nielsen Hoseøl
Siden hvornår er Matty Cash blevet polsk landsholdsspiller?
Klamme Infantino tør næppe at gå imod vennen fra Kreml, og derfor taberdømmes Polen sandsynligvis - men sker det, da må Infantino kyles ud på røv og albuer; og så iøvrigt retterforfølges for grov økonomisk kriminalitet, deriblandt bestikkelse.
uefa og fifa er en kæmpe joke. de tør ikke at gøre noget mod rusland, hvilket igen understreger hvor dybt korrupt det hele er.

polen skal holde fast. hele verden er på deres side. rusland skal smides ud af samtlige internationale turneringer i sport alle alle former. de skal virkelig mærke at hele verden er imod dem. ban dem på alle måder. de russiske spillere og fans må bare accepterer at sådan er gamet når man invaderer et andet land med krig, som ikke er sådan på sådan et niveau siden 2 verdenskrig.
bold fejler igen som altid. ynkelige fucking kujoner.
Jeg hader Putin så intenst, at jeg har svært ved at sætte yderligere ord på det. Som nævnt tidligere: AL RUSSISK KULTUR OG IDRÆT SKAL UDELUKKES FRA ALT - TIL SIDSTE F##### RUSSISKE SOLDAT ER UDE AF UKRAINE!

Jeg ville ønske jeg havde modet til at tage derover og kæmpe med dem!
Det skulle overraske mig meget, hvis Polen taberdømmes. FIFA vil komme i heftig modvind fra det meste a verden, hvis det bliver realiteten. Den nemme løsning ville være at udelukke Rusland, fordi de er i krig, og det har været proceduren tidligere (f.eks. vores ´92 triumf)
@Batigol#9: Det var ikke UEFA der traf beslutningen om at ekskludere Jugoslavien fra EM i 1992, men derimod en del af en FN-resolution som forbød landshold og individer at deltage som repræsentanter for Jugoslavien i sportskonkurrencer og turneringer afholdt i FN-medlemslande. Det sker næppe i dette tilfælde da Rusland som bekendt er permanent medlem af FN´s Sikkerhedsråd og kan nedlægge veto mod en sådan beslutning.

Så FIFA må mande sig op og tage skraldet, selvom jeg er enig i at en stor del af verden, især de vestlige lande, vil bakke op om en beslutning om at udelukke Rusland fra VM-slutrunden og dermed også playoff-kampene.
Sverige har lige meldt det samme ud, flere med på vognen tak
@Arnas

Siden d. 26.10.2021
Cerezco godt indlæg.
Præcis Rusland tror de bare kan nedlægge veto og slippe for konsekvenser.
Nu er det forbudt i Rusland at sige det er en invasion, et angreb osv, de skal sige det er en operation. Mon ikke den russiske befolkning spørger hvorfor kan vi ikke deltage mere i sport og begynder at undersøge det, selv Eurovision.
Uanset skal Putin ikke have lov til at lave propaganda.
annonce