Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kompis
NotYetUnknown: Du har forstået, at man i Danmark arbejder med 2,5 sengepladser pr. 1.000 indbyggere på vores sygehuse? Så kan det godt være du som Supermand ikke bliver mærket, men jo flere der opføre sig som dig, jo flere bliver smittet med indlæggelse til følge. At der er nogen der ikke bliver syge, gør bare sygdommen det farligere, da "raske" smittede, render rundt og smitter andre.
Din bemærkning om at Corona er harmløs kan jeg kun ryste på hovedet af. Min svoger på 52 år levede uproblematisk med en mindre hjertelidelse, som med et par piller om dage kunne gøre hverdagen helt normal. Han blev beklageligvis smittet med corona og døde efter kort tids sygdom tilbage i maj. Men godt du er så klog på den sygdom, at du kan lave dine egne regler. Prøv i øvrigt at Google hvordan smittespredningen fik fart på i Italien og så se om du evner at drage paralleller til det der skete i Glasgow.
Skrevet af Slettet(102143211804)
*Demonstrationer om anti-racisme i hele verden*
Supersprederbegivenhed! Bliv hjemme, idioter!

*Fodboldhold vinder mesterskab*
Fedt at se så mange folk stimle sammen!

:)
Stenbrodreng.
Skrevet af Kompis
LangeE: Godt set. Tror i øvrigt der er et enormt stort overlap mellem de 2 grupper du beskriver der. Primitive personer.
Skrevet af 2rykog1aflevering
Tillykke til Rangers! God fest!!
Skrevet af Radka
Er vi på bold.dk eller nationen? Hold nu op et niveau i tråden :D
Sempre Milano e solo tu!
Skrevet af NotYetUnknown
@Kompis

Tror du skal læse mit opslag igen, jeg siger ikke den er harmløs.

Jeg er tilhænger af at beskytte de svage og udsatte og så må resten af befolkningen selv bestemme om de vil isolere sig selv ihjel eller tage chancen og risikere at få sygdommen.

Jeg stoler ikke på nyhedskanalerne når det gælder denne pandemi.

Men det betyder ikke at jeg ikke passer på andre og ikke holder afstand, men jeg lever også livet så godt som jeg kan.

@Calciococio

Ja det har jeg, at få smitten naturligt er der hvor kroppen danner de bedste antistoffer, også imod mutationer. Vi skal leve med denne sygdom, ikke prøve at besejre den.
Skrevet af PFFChelsea
Voksne mennesker som pisser på dem af os, der tager ansvar og holder restriktionerne. Ulækkert.
Skrevet af NiPutoCaso
Husk at gør som Mæææææææhtte siger!!!
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af MNH
Skodko (vildt brugernavn i øvrigt):

OK, beklager meget hvis jeg misforstod dit indlæg men det lød godt nok som om det var det du gjorde, da du skrev det. At kalde flere fans generelt for idioter samtidig med at man hylder regeringens nedlukningstaktik i forhold til tilskuere på stadion, selvom det er blevet bevist at det sagtens kan styres forsvarligt, så er det svært ikke at tænke andet :)

Og for god ordens skyld, jeg synes heller ikke det er smart, at ti-tusindvis af (muligivs fulde) fans samles i gaderne i den nuværende smittesituation hvor folk ikke er blevet vaccineret endnu, men jeg kan samtidig også godt forstå at de er vanvittigt glade.
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af Kompis
NotYetUnknown:
Den er da harmløs hvis man ikke bliver alvorlig syg eller får svære senfølger?


Jo, det er vel lige præcis det du gør?
Skrevet af Slettet(372020212703)
Notyetunknown

Ja det har jeg, at få smitten naturligt er der hvor kroppen danner de bedste antistoffer, også imod mutationer. Vi skal leve med denne sygdom, ikke prøve at besejre den.


Det har du muligvis ret i, men er det ikke det, som vaccinen er til for?
Skrevet af NotYetUnknown
@kompis

Ja hvis man ikke bliver alvorligt syg af den, men det er jo logik, hvorfor gå ind i den debat?

Vil du bare diskutere for at diskutere?

Pas du dit og så passer jeg mit.

@Calciococio

Jo det er det, men jo flere antistoffer man har jo bedre beskyttet er man, derudover er denne vaccine stadig i forsøgs stadiet og med den minimale risiko der er forbundet med denne sygdom vægter jeg sygdommen over vaccinen.
Skrevet af Kompis
NotYetUnknown: Det er heller ikke farligt at svømme i en flod med krokodiller, hvis de ikke angriber dig. Fin logik.

Men skal nok passe mit eget nu. Min fejl at tro der er plads til at debattere herinde.
Skrevet af Slettet(470952212503)
@MNH

Udover på Nationen, har jeg ikke fundet andre danske debatteringssteder hvor der bliver lukket så meget lort ud omkring hvor ufarligt corona er og hvordan man bare skal leve sit eget liv, som her på bold. Virker som en fair antagelse at bold.dk´s debatsektion giver et okay indblik i den generelle mentalitet blandt danske fodboldfans. Virker også som om at folkene bag bold.dk er helt med på vognen for ellers var der nok slået lidt ned på det.

Derudover er jeg også ved at være ret fucking træt af at sidde herhjemme og gøre alt hvad jeg kan for at følge restriktioner så jeg kan få de ting tilbage jeg faktisk vil have tilbage såsom fester, barer, træningscenter og at kunne se sport sammen med en stor gruppe mennesker hvor vi kan te os åndssvagt når der bliver scoret, mens jeg ser mindrebemidlede idioter bræge lort som "corona er slet ikke farligt" og "lev jeres liv" mens de kommer lidt i buksen over nu at kunne stå i kø foran deres yndlingstøjbutik.

Jeg ved ikke om jeg hylder taktikken men jeg mener ikke at det er vigtigt at få genåbnet for 500ish fans per kamp. Jeg mener at andre brancher er vigtigere at få igang. Jeg finder det faktisk ret ligegyldigt i det store billede. Hvordan ville du reagere hvis loppemarkeder, ringridningsevent og forening for agility for hunde alle insisterede på at sætte sig ned med regeringen og udarbejde dybdegående planer for hvordan man kunne genåbne lige præcis deres ting? Tror du der er tid til det? Tror du det er vigtigt i det store hele? Eller er alt det her måske bare mere micro management end hvad der er fornuftigt midt under en pandemi?

500 fans kommer til at gavne klubberne minimalt. En fuld genåbning vil være essentielt men dette kan ikke gøres forsvarligt før vi har helt styr på virussen. Hvordan gør vi det? Ved at folk tager det her pis seriøst!

"Det er blevet bevist at det sagtens kan styres forsvarligt."

1. Alle brancher påstår at der ikke er dokumentation for at de har bidraget til smittespredningen. Enten er corona virkelig en kæmpe konspiration eller også pynter brancherne lidt på deres historier.
2. Vi har set flere tilfælde af fans der netop ikke kunne finde ud af opføre sig ordentligt.
3. Der planlægges ikke efter når det går godt, men når det går galt. Hvem er de kontrollører der frivilligt skal udsætte sig for smitte når folk bliver for fulde og insisterer på at samles i en stor gruppe eller kommer op at slås? Hvad med de andre mennesker på stadion der antog at de kom under sikre forhold?

Men hvis jeg skulle understrege en ting så er det simpelthen bare det her: At få en lille gruppe fans på stadion er, på nuværende tidspunkt, IKKE VIGTIGT!
Skrevet af PeerGynt
Campeones32
Så fordi du kan finde enkeltstående læger hist og her der siger at corona er "harmløst", så er de mere valide end den resterende lægestand i verden? Jeg har selv haft corona (er i øvrigt sund og rask) og jeg ville ikke ønske min værste fjende at få corona. Havde jeg haft astma, kol eller andre lungesygdomme havde jeg formentlig frygtet for mit liv.
Det ville klæde dig og de andre konspirationsteoretikere at se ud over egen næsetip bare en gang i mellem.
Kan du have en god (og forhåbentlig coronafri) dag!
Skrevet af Flashp
Er det dumt? Ja.

Forstår man dem? Så absolut.

Fodbold er først og fremmest følelser. Det er vel også alment kendt, at følelser tit trumfter fornuft.
Skrevet af Kompis
Flashp:
Fodbold er først og fremmest følelser. Det er vel også alment kendt, at følelser tit trumfter fornuft.


Hvilket er et glimrende argument for, at der ikke skal lukkes folk på stadion pt.
Skrevet af gusseman
Dem der er døde MED corona var i gennemsnit 82 år. 74 procent af dem havde adskellige livstruende sygdomme i forvejen. Inden covid19 var gennemsnits alereden for døde 81 år.
Ergo er virussen ikke særlig dødelig.
At tage en utestet ny slags vaccine, virker som noget af et sats med sit helbred.
Der findes mange tusinder af læger, forskere og sundhedspersonale i øvrigt, der råber vagt i gevær over denne skadelige måde vi håndterer denne ikke samfundsalvorlige sygdom på. Jeres medier fylder jer med falsk frygt.
Godt at se billeder af glade, festende, krammende mennesker.
Godt at flere herinde kan tænke rationelt. Vores frihed slutter ikke der hvor jeres frygt starter.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af PeerGynt
Gusseman
Du taler om frihed og frygt. Fra mit bord virke det som om du er den bange, men du er bange for spøgelser. Du ser medierne som løgnagtige men hvorfor? Hvem er det der skulle have interesse i at skabe falsk frygt i befolkningen? Hvem er interesserede i denne nedlukning? Hvem skulle stå bag den og lukrere på den?
Jeg er totalt klar på at være kritisk over for frihedsberøvelse af borgerne i Danmark og verden, men jeg kan simpelthen ikke se nogen logik i din og andres konspirationsteoretiske retorik. Skulle der sidde en magtelite vi ikke kender til og trække i trådene? I så fald vil jeg gentage mig selv og kalde dig for den bange.
Skrevet af MNH
Skodko: Jeg tror umiddelbart, at vi er ret enige. 500 fans vil ikke hjælpe noget som helst, men at genåbne Superliga-ordningen for de meget hårdt prøvede klubber, er absolut den rette vej at gå nu hvor smitten er stabil og vaccinationsprogrammet er i fuld gang.

Jeg oplevede to hjemmekampe på Brøndby Stadion til ordningen i foråret, og der var fuldstændig styr på det! Sektionsopdelt, ensrettede adgangsveje, sprit overalt og god afstand. Jeg følte mig mere sikker der, end en tur i Bilka lørdag eftermiddag. Hvilket jeg i øvrigt holder mig langt væk fra nu, der kan man virkelig snakke om at folk er idioter ;)
BIF - Danske mestre 2021!
annonce
0