Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(021211222109)
Biletto

Er du så færdig for en omgang vrøvl. Få brillerne af makker. Hvis du tror at en fanmarch med tilhørsforhold til nogen anden superligaklub er uden hooligans, så er du godt nok naiv. De går i ligeså høj grad forrest i march for FCK, AGF, AAB you name it. Problemet i Brøndby er ligeså stort som i FCK. Det gør bare ikke problemet mindre. Men at mene hele skylden ligger på en klub, er en påstand der tangere til idioti
Skrevet af philkjartoffel
Billetto er du alvorlig, eller helt skadet?
Skrevet af Pep Guardiola
At aabager hylder hooliganism er ikke det store chok. Nu mangler vi bare randomizer


Ret skal være ret, han hylder dem vel ikke ligefrem, han udviser bare forståelse for at folk der vil smadre hinanden skal og kan få lov til det. En forståelse jeg som sådan ikke er imod, hvis to fjolser i hver sin trøje vil slås med hinanden er jeg da fuldstændig ligeglad med om de gør det eller ej, de skal bare gøre det et sted hvor der ikke kommer nogle uskyldige i klemme, fx. i en kampsportshal.

Min holdning er at det er absurd fladpandet og afstumpet overhoved at have behovet/lysten til at slås for slåskampens skyld, det bliver faktisk ikke mere fladpandet, men hvis der vitterligt er to mennesker der død og pine vil slås med hinanden så kan jeg da godt leve med at de gør det i et bur et eller andet sted uden at involvere uskyldige. For og går klappen først for alvor ned når deres eskapader berører og påvirker andre som ikke er indforståede med deres middelalder-mentalitet. Så bliver det så hensynsløst og farligt at jeg nærmest ingen grænser kan se for hvilke straffe de burde få. Eksempelvis de tosser der kastede øldåser forleden uden tanke for hvem de ramte, bare kastede mod mængden, skulle de få en fængselsstraf for det vil jeg have svært ved at mønstre noget der bare minder om sympati.
Skrevet af ARicardo
Hvad blev der nogensinde af de det ansigtsgenkendelseskameraer på agf og Brøndby stadion.

Har du haft nogen for indvirkning?
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Rimelig blankt at tørre hele hooligan-problematikken af på Brøndby.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af AaBager
At Kilgaron intet fornuftigt har at byde ind med, er meget forventeligt.
Skrevet af Pep Guardiola
@Billetto, tror måske du har fat i den omvendte version.

Og deres såkaldte normale fans gemmer sig alle bag de yderligtgående i BIF.


Jeg vil mene at det er omvendt. De yderligtgående gemmer sig bag de normale. Jeg er dog enig i at det ville være særdeles kærkomment om de normale ville hjælpe mere end de gjorde med at udpege og udvise de yderligtgående (hvilket i øvrigt er et alt for venligt ord at bruge om en flok afstumpede voldsparate psykopater).

De støtter bl.a. deres hooligans på deres fanmarcher, og når publikum fra f.eks. Midtjylland ikke tør komme på Brøndby Stadion pga. stenkast og overfald, så håner ´de normale´ fans Midtjyllands for at udeblive - altså velvidende at de er skræmt væk af hooligan-typer som Kevin Werner.


Fanmarcher er fans der støtter et hold. Det er ikke fair at skyde hele grupperinger i skoene at de er der for at støtte hooligansene som sikkert maser sig ind og går forrest.
At FCM-fans ikke tør komme på Brøndby stadion er selvfølgelig uacceptabelt, fodbold er for alle og ingen skal "skræmmes" væk. Der skal selvsagt gøres noget ved hooliganismen i Danmark så FCMs fans kan komme på Brøndby stadion og derbys kan afholdes med fans. Jeg er enig i at en løsning ville være hvis de normale fans bidrog yderligere til opklaringen af hvem der gemmer sig bag maskerne og mængderne, det er nok bare et for stort ansvar at pålægge den enkelte fodboldfan. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke bare placerer nogle civile betjente og en ordentlig røvfuld kameraer i de sektioner hvor de mest ekstreme fans befinder sig. Politiet har fuldstændig styr på hvem der operere i det danske bandemiljø, jeg forstår ikke st det skulle være så svært at finde hooligans på de danske stadion. Kast mm kommer altid fra de samme områder af banen (sydsiden, sektion 12 etc.) 30-40 velplacerede civile betjente og et par kameraer så bør man altså kunne finde de skyldige ret hurtigt. Vagterne på stadion kan vel også bidrage til at udpege personerne. Men jeg er ikke politi mand eller efterforsker, så hvad ved jeg.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Endnu engang er Politiet og myndighederne totalt sat skakmat, når de skal gøre sig et febrilsk forsøg på at analysere på nogle problemer i forbindelse med fodbold.

Det er totalt naivt at tro, at det er de inkarnerede psykopater fra Brøndby, FCK eller noget tredje, der skulle stå for denne idioti med ølkast. Det gider de sguda ikke bruge deres tid på. Det ved alle i miljøerne, og så kan det fandeme undre, at myndighederne ikke ved det.

Og jeg skal ikke påstå, at jeg ved, hvem der er skyldig (omend jeg helt fordomsfuldt mistænker de "sædvanlige" unge drenge, der keder sig). Men jeg ved godt, hvem det ikke er.

I øvrigt har AaBager jo ret i alt, hvad han skriver.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af AlecT
@biletto
Du lyder som en af de klovne der også stemmer stram kurs. Er du sindsyg en omgang lort der kom ud af munden på dig..
Skrevet af Edwards7
Jeg er helt enig i at hooligans og voldsidioter er samfundets skod. Og nej, det er ikke borgere fra øverste socialklasse i England, der er hooligans. Men ja, der er familiefædre med rigtige jobs, ligesom i DK. Men det gør dem fanme ikke til mindre skod.
Hvis I vil bokse så gør det i en bokseklub, eller fis af til Krakow.
I har gang på gang bevist at I ikke kan finde ud af at holde det for jer selv.
Har mødt mange af jer rundt omkring, og I er alle steder nogle afstumpede og ubegavede voldsfjolser.
Så tag lige og lev op til det I siger; find en skov og slå på hinanden i, og lad være med at befinde jer i det øvrige samfund, og sket ikke landskampe - og sørg for selv at fikse jeres skader, så samfundet ikke skal betale for det.
Herudover er jeg nu i fremragende humør efter en kongekamp i Parken
Skrevet af kallekut
Ved ikke hvor mange politiet har i deres hooligan register - men det er vel naivt at tro andet, end at disse voldsromantikere også finder et publikum til deres primitive adfærd ifm landskampe.

Det er fantastisk, som visse personager i dette forum, har en trang til at legitimere enhver voldshandling, med den simple undskyldning, at hvis to grupperinger har trang og evne til at aftale at mødes på en øde plet, så er/burde det være lovligt at de her kan få afløb, for deres indebrændte vrede/dysfunktionelle adfærd -

Så er man sådan set ligeglad med hvad det koster samfundet efterfølgende - men ja, lad os da bare bruge en masse ressourcer på at I bliver lappet sammen igen, lad os da sende et hav af ambulancer og lægebiler ud, når I har fået smadret hinanden, så skide da være med, at vi har et sundhedssystem som i forvejen er blevet sparret halvt ihjel ...
Skrevet af Pep Guardiola
Det er fantastisk, som visse personager i dette forum, har en trang til at legitimere enhver voldshandling, med den simple undskyldning, at hvis to grupperinger har trang og evne til at aftale at mødes på en øde plet, så er/burde det være lovligt at de her kan få afløb, for deres indebrændte vrede/dysfunktionelle adfærd -


Tror du misforstår i hvert fald min tilbøjelighed til at se mildere på sagen hvis det vitterligt var en aftalt slåskamp i en skov. Jeg argumenterer ikke for at det skulle være lovligt, min pointe er at der er en forskel i at dem det går ud over er villigt deltagende parter (teoretisk i hvert fald) og så uskyldige der blot er gået på stadion for at nyde en fodboldkamp. Jeg synes ikke man skal kunne aftale sig til et eller andet primitivt machoopgør, for slet ikke at tale om de smuthuller et sådant forslag ville åbne. Jeg suger bare at jeg har et endnu større problem med at denne opførsel foregår midt i folkemængder hvor skyldige bliver taget til gidsel. Der er nuancer i det som er interessante at få med uanset at vi alle er enige om at det er absurd opførsel som på ingen måde kan eller skal retfærdiggøres.

Så er man sådan set ligeglad med hvad det koster samfundet efterfølgende - men ja, lad os da bare bruge en masse ressourcer på at I bliver lappet sammen igen, lad os da sende et hav af ambulancer og lægebiler ud, når I har fået smadret hinanden, så skide da være med, at vi har et sundhedssystem som i forvejen er blevet sparret halvt ihjel ...


Det økonomiske er ikke min største udfordring med at legitimere arrangerede slåskampe. Ja, det er da rigtigt nok som du siger at det koster sygehusene, men hvis vi endelig skal den vej så ville det da i realiteten nok snarere være en samlet besparelse. Vi villle slippe for civile tilskadekommende og betjente der skal behandles, hvilket man nok godt kan argumentere er dyrere samlet set. Du skal jo holde det op imod alternativet som vi har ved den nuværende status. Erstatning til ødelagte bygninger og biler, løn til- og potentielle behandling af betjente og civile.. Regningen bliver næppe større af at vi isolerer aktørerne i forhold til nu hvor de smadrer alt omkring dem.

Men som sagt er jeg enig med din konklusion, omend jeg synes du tog en lidt besynderlig vej dertil. Det skal ikke lovliggøres at aftale sig til at smadre hinanden. Det er en helt forkert vej at gå ned af som samfund.
Skrevet af Slettet(172333222811)
Er politiet stadig nogle slemme gutter AaBager?

Du er jo lidt sådan en hardcore ACAB type.
Skrevet af FodboldFest
Blandt andet ved ikke at følge dem som bovlamme får med himmelvendte og beundrende øjne vendt mod de hooligans, som typisk er i forreste række i deres marcher og på stadions

Enig, fatter ikke almindelige fans gider gå i en gruppe med de fjolser. Hvis man holder sig fra at dele noget som helst med dem, bliver de både i praktisk og overført forstand isoleret - og nemmere for politiet at spotte og gribe ind overfor. Og det er bestemt i almindelige fans´ interesse.
Landsholdet/OB
Skrevet af Jussi
Folk der deltager i hooliganisme og arrangerrede slåskampe er tabere fra bunden af samfundet.

Så tror jeg altså ikke, man har beskæftiget sig særligt meget med litteratur desangående.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Edwards7
@jussi litteraturen vedr hooliganisme, og dertilhørende film og dokumentarer, har en tendens til glorificering af miljøet. Du skal ikke tro på alt hvad du læser.
Men hvis du kan finde belæg for, at der er lige dele borgere fra socialklasse A og D, så fint.
Herudover mener jeg så forøvrigt, at voldsidioter pr definition tilhører bunden af samfundet, uanset uddannelse eller socialklasse.
Skrevet af armand
Er politiet stadig nogle slemme gutter AaBager?

Du er jo lidt sådan en hardcore ACAB type.


der ER altså brodne kar hvor hvis du på en eller anden måde passer ned i deres ekstrem stereotypiske opfattelse af hvordan en kriminel ser ud, så bliver du bare ikke behandlet særligt godt. uanset om du har gjort noget eller ej.

men der er fandeme også nogle søde, ordentlige pansere derude der løfter en vigtig samfunds opgave.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Joergen68
Der findes idiotiske vildelige fraktioner i flere superligaklubber. Det er ikke klubberne, der er problemet, men at miljøet med mange mennesker tiltrækker dem.

Derfor ville det være rart, hvis man i stedet for at kaste klubnavne i hovedet på hinanden gør fælles front mod det uvæsen.

Jeg er enig i, at de skal formenes adgang til kampe, gerne bures inde og måske hjælpes med et område i midten af ingenting, hvor de kan slås indbyrdes uden at være til fare for almindelige mennesker.
Skrevet af AaBager
Ged: Ved ikke om du tror du fornærmer mig, ved at kalde mig hardcore ACAB - synes nu mere det latterliggør dig selv.

Jeg har et kritisk blik på ordensmagten, da jeg selv har oplevet de brodne kar i blandt dem slå sig løs - bogstaveligt talt - uanset jeg ikke er hooligan eller ballademager, men "bare" uofficiel stemningskabende fan.

Kan godt se det er svært at få øje på andet end heltene i politietaten, når man som du kun oplever fodbold i tv, men tro det eller lad være - de er ikke lige kompetente alle sammen.

Jeg er fascineret af kulturen på tribunen og en del af den, er folk der gerne vil bokse. Når det foregår blandt "civile" er jeg imod - uden tvivl - men når de mødes i en skov i en fair kamp, har jeg intet imod det. Tror nogen her har et forkvaklet billede af hvordan det foregår og hvor meget de involverede kommer til skade.

I øvrigt også interessant, at så mange stempler folk der vil skovbokse som tabere og samfundets bund, når det på en måde kan sammenlignes med andre organiserede kampsport. Er i også imod boksning og MMA?
Skrevet af TheUnitedWay
AaBager: Hvis de vil bokse må de melde sig ind i en forening. Man kan ikke tillade vold i gaderne hvor uskyldige risikerer at blive ramt. Det kan aldrig gå.

Redigeret: Hvis de mødes i en øde skov er jeg tæt på at være enig.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0