Snak

Mere indhold efter annoncen

Politiet advarer: Hooligans set til landskampe

man 13. jun 18:09

Det københavnske politi har registreret, at folk fra hooliganmiljøet i Superligaen er begyndt at interessere sig for landsholdsfodbold.Læs hele nyheden her
Bur dem inde sammen med ham Brøndbyeren der lige er blevet smidt i skyggen. Der er ikke brug for den slags amøber.
Vejle BK siden 1984
Spil landskampe sidst på måneden istedet. Så har de brugt deres kontanthjælp, og så har de ikke råd til de øl de så gerne vil kaste med.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Det er en syg fantasi at planlægge slåskampe og slås med andre? Det er der nok mange kampsportsudøvere, der er glade for at høre.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
CLkommerhjem: den eneste syge her er sgu da dig! At sidestille det klamme svin med folk der kan lide at bokse med hinanden er jo helt væk. Søg hjælp!
CLkommerhjem (måske)

Sov den lige ud, du lyder som en af de halvhjerner der kunne finde på at smide med fyldte dåser i Fælledparken.
AaBager: Hooligans, der kommer til landskampe for at slås er ok? Hvis det er holdningen, så skal man nok passe på med at kaste alt for meget med sten - eller det et måske også ok (i overført betydning eller bogstaveligt)….
Forstår ikke hvorfor man ikke ser på lovgivning ift. hooliganisme. Det er tydeligvis et stort problem mellem FCK og Brøndby. Nu åbenbart også i landskampsregi.
Hvis man er kendt og registeret hooligan, hvorfor indfører man ikke en mulighed for at forbyde de her mennesker at komme på stadion. Jeg går ikke ind for at indskrænke folks frihed. Men det her er mennesker der mest af alt bidrager med ballade, og utryghed
Jeg går i allerhøjeste grad ind for at indskrænke folks frihed.

Dem der beviseligt ikke kan opføre sig ordentligt kan passende sidde på en kold flise i bar røv hver gang deres yndlingshold spiller en kamp.
Silkeborg IF
Jetjager: Folk der arrangerer slåskampe mod ligesindede rører mig ikke. Tager de til landskamp for at smadre uskyldige, er jeg imod - det sker så heldigvis ikke så tit længere. Ingen af delene er tæt på at være lige så sygt som at voldtage unge mænd i gennem flere år. At sammenligne de to ting er vanvittigt.
Det er så tilgrin med hooligans. Det bare en påtaget rolle af nogle tabere, der har set youtube videoer fra Sydamerika og Østeuropa. Nu vil de gerne være som dem..
Vil sku ikke græde hvis politiet stikker en kæp op i røven på dem, eller giver dem en omgang de ikke glemmer. Er træt af man skal sidde rundt omkring et bål med snobrød og synge Kombaya med psykopater.

Hellere at de straffes hårdt, end at uskyldige børn og familie skal være ofre for deres galskab.
annonce