Snak

Mere indhold efter annoncen
Biletto

Er du så færdig for en omgang vrøvl. Få brillerne af makker. Hvis du tror at en fanmarch med tilhørsforhold til nogen anden superligaklub er uden hooligans, så er du godt nok naiv. De går i ligeså høj grad forrest i march for FCK, AGF, AAB you name it. Problemet i Brøndby er ligeså stort som i FCK. Det gør bare ikke problemet mindre. Men at mene hele skylden ligger på en klub, er en påstand der tangere til idioti
Billetto er du alvorlig, eller helt skadet?
At aabager hylder hooliganism er ikke det store chok. Nu mangler vi bare randomizer


Ret skal være ret, han hylder dem vel ikke ligefrem, han udviser bare forståelse for at folk der vil smadre hinanden skal og kan få lov til det. En forståelse jeg som sådan ikke er imod, hvis to fjolser i hver sin trøje vil slås med hinanden er jeg da fuldstændig ligeglad med om de gør det eller ej, de skal bare gøre det et sted hvor der ikke kommer nogle uskyldige i klemme, fx. i en kampsportshal.

Min holdning er at det er absurd fladpandet og afstumpet overhoved at have behovet/lysten til at slås for slåskampens skyld, det bliver faktisk ikke mere fladpandet, men hvis der vitterligt er to mennesker der død og pine vil slås med hinanden så kan jeg da godt leve med at de gør det i et bur et eller andet sted uden at involvere uskyldige. For og går klappen først for alvor ned når deres eskapader berører og påvirker andre som ikke er indforståede med deres middelalder-mentalitet. Så bliver det så hensynsløst og farligt at jeg nærmest ingen grænser kan se for hvilke straffe de burde få. Eksempelvis de tosser der kastede øldåser forleden uden tanke for hvem de ramte, bare kastede mod mængden, skulle de få en fængselsstraf for det vil jeg have svært ved at mønstre noget der bare minder om sympati.
Hvad blev der nogensinde af de det ansigtsgenkendelseskameraer på agf og Brøndby stadion.

Har du haft nogen for indvirkning?
Rimelig blankt at tørre hele hooligan-problematikken af på Brøndby.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
At Kilgaron intet fornuftigt har at byde ind med, er meget forventeligt.
@Billetto, tror måske du har fat i den omvendte version.

Og deres såkaldte normale fans gemmer sig alle bag de yderligtgående i BIF.


Jeg vil mene at det er omvendt. De yderligtgående gemmer sig bag de normale. Jeg er dog enig i at det ville være særdeles kærkomment om de normale ville hjælpe mere end de gjorde med at udpege og udvise de yderligtgående (hvilket i øvrigt er et alt for venligt ord at bruge om en flok afstumpede voldsparate psykopater).

De støtter bl.a. deres hooligans på deres fanmarcher, og når publikum fra f.eks. Midtjylland ikke tør komme på Brøndby Stadion pga. stenkast og overfald, så håner ´de normale´ fans Midtjyllands for at udeblive - altså velvidende at de er skræmt væk af hooligan-typer som Kevin Werner.


Fanmarcher er fans der støtter et hold. Det er ikke fair at skyde hele grupperinger i skoene at de er der for at støtte hooligansene som sikkert maser sig ind og går forrest.
At FCM-fans ikke tør komme på Brøndby stadion er selvfølgelig uacceptabelt, fodbold er for alle og ingen skal "skræmmes" væk. Der skal selvsagt gøres noget ved hooliganismen i Danmark så FCMs fans kan komme på Brøndby stadion og derbys kan afholdes med fans. Jeg er enig i at en løsning ville være hvis de normale fans bidrog yderligere til opklaringen af hvem der gemmer sig bag maskerne og mængderne, det er nok bare et for stort ansvar at pålægge den enkelte fodboldfan. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke bare placerer nogle civile betjente og en ordentlig røvfuld kameraer i de sektioner hvor de mest ekstreme fans befinder sig. Politiet har fuldstændig styr på hvem der operere i det danske bandemiljø, jeg forstår ikke st det skulle være så svært at finde hooligans på de danske stadion. Kast mm kommer altid fra de samme områder af banen (sydsiden, sektion 12 etc.) 30-40 velplacerede civile betjente og et par kameraer så bør man altså kunne finde de skyldige ret hurtigt. Vagterne på stadion kan vel også bidrage til at udpege personerne. Men jeg er ikke politi mand eller efterforsker, så hvad ved jeg.
Endnu engang er Politiet og myndighederne totalt sat skakmat, når de skal gøre sig et febrilsk forsøg på at analysere på nogle problemer i forbindelse med fodbold.

Det er totalt naivt at tro, at det er de inkarnerede psykopater fra Brøndby, FCK eller noget tredje, der skulle stå for denne idioti med ølkast. Det gider de sguda ikke bruge deres tid på. Det ved alle i miljøerne, og så kan det fandeme undre, at myndighederne ikke ved det.

Og jeg skal ikke påstå, at jeg ved, hvem der er skyldig (omend jeg helt fordomsfuldt mistænker de "sædvanlige" unge drenge, der keder sig). Men jeg ved godt, hvem det ikke er.

I øvrigt har AaBager jo ret i alt, hvad han skriver.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
@biletto
Du lyder som en af de klovne der også stemmer stram kurs. Er du sindsyg en omgang lort der kom ud af munden på dig..
Jeg er helt enig i at hooligans og voldsidioter er samfundets skod. Og nej, det er ikke borgere fra øverste socialklasse i England, der er hooligans. Men ja, der er familiefædre med rigtige jobs, ligesom i DK. Men det gør dem fanme ikke til mindre skod.
Hvis I vil bokse så gør det i en bokseklub, eller fis af til Krakow.
I har gang på gang bevist at I ikke kan finde ud af at holde det for jer selv.
Har mødt mange af jer rundt omkring, og I er alle steder nogle afstumpede og ubegavede voldsfjolser.
Så tag lige og lev op til det I siger; find en skov og slå på hinanden i, og lad være med at befinde jer i det øvrige samfund, og sket ikke landskampe - og sørg for selv at fikse jeres skader, så samfundet ikke skal betale for det.
Herudover er jeg nu i fremragende humør efter en kongekamp i Parken
annonce