Snak

Mere indhold efter annoncen
Fodboldfest:

Jeg ser heller ikke kampsport og boksning, men det generer mig ikke at det findes.

Jeg tror på, at "udtrykke" sig med vold er noget der ligger dybt i generne hos mennesket og noget vi kulturelt har aflært os. Nogen med mere succes end andre.

At kunne bruge vold til at beskytte stammen, har været essentielt for at kunne overleve igennem den menneskelige udvikling. Det tror jeg stadig ligger dybt i mange. Vi er jo som samfund heller ikke gået væk fra det endnu, da der har været krig et sted på planeten altid.

Man får allerede at vide i dagplejen, at man ikke må slå - men for få lærer at bruge "vold" konstruktivt. Der er stort set ingen araneaer, hvor man må slås, hvorfor det bliver undertrykt hos dem der har et latent behov og det kommer derfor til udtryk på uhensigtsmæssige måder og steder.

Vold er ikke forsvundet ved at vi har forbudt det. At nogen har fundet ligesindede med hvem de kan få afløb for deres behov, kan jeg ikke se nogen grund til at være modstander af.

Hellere det, end at de skaber utrygge rammer i gaderne efter en fodboldkamp.

Det er dybt besynderligt, at vi skal høre politiet lave en kobling mellem at hooligans er set til landskampe, og at man må aflyse storskærmsarrangementer i Fælledparken, fordi unge mennesker kyler med øldåser mod hinanden og andre, hvilket er helt hjernedødt.

At man i ramme alvor skal høre nogen i denne tråd drage samme parallel, og konkludere at det må være granvoksne mænd med voldelige tendenser, der øjensynligt tyrer øldåser efter andre mennesker virker helt absurd.

Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
annonce