Snak

Mere indhold efter annoncen
Jaaja8000
Forklar mig lige hvorfor det er at vi skal bruge politiresourcer på fans der ikke kan opføre sig ordentligt, hvis det kan løses ved at udeholdets fans bliver hjemme?

Det er ikke politiet du skal skyde på her.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Det var jo netop Dortmund og BIF der lavede ballade i Dortmund. For en gang skyld rammer man rigtigt. Bare ærgerligt, at det er politiet der skal gøre det. Det burde være UEFA.
Jeg tror ikke du skal tage @mikkelfar alt for seriøst. Til at starte med giver hans bemærkning jo slet ikke mening.

Ot: når nu politiet tydeligvis har efterretninger om at de voldsparate tågehorn planlægger kaos, kan jeg sagtens forstå at man forebygger. Uanset hvad, bliver der ballade. Må jeg foreslå en tæt overvågning af Parken allerede et par dage inden.
Vi så igår at bif-psykoserne sågar er voldsmotiverede nok til at smadre løs på egne, sagesløse fans. Så hvad kan vi ikke forvente når de igen slår pjalterne sammen med de udskud fra Dortmund?
På tide at de korrupte sataner i Uefa træder i karakter, fordømmer og udelukker!
Politiet må gøre sit arbejde basta.

Det gør de netop, de vurdere det vil kompromittere sikkerheden. Derfor anbefaler de at der ikke skal komme tilskuere fra BVB.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Mikkelfar54 nu ved jeg ikke om det er skrevet som en joke. Men FCK oplevede at de ikke måtte komme på Brøndby stadion i går, fordi nogen enkelt Brøndby lavede alt den ballade i parken og tager til dortmund og være voldelig mod FCK fans og møder op på en rasteplads på Fyn. Så det blev vurderet for FCK sikkerhed at de ikke måtte komme på Brøndby stadion.

Men derfor må man så gøre det samme til dortmund kampen og det må være for alles sikkerhed, FCK fans og københavnske borger. Så kan man sige hvorfor skal det gå ud over dortmund, men deres fans har jo selv valgt hvem de vil være venner med og Brøndby fans har jo intet at tabe, så de kan gøre hvad der passer dem.
Så ved at sige udefans ikke må komme mærker Brøndby noget af egen medicin.
Fodboldsmølf: Man kunne også vende den om og sige, at udgangspunktet er, at alle som kan opføre sig ordentligt og har lyst til at se fodbold, burde kunne tage ind og se fodbold. Udgangspunktet i et demokrati burde også være, at skatteborgerne betaler en % del af sin løn til staten, for at betale løn til et politikorps, som skal sørge for ro og orden, fx. til større arrangementer som en ChL kamp mellem FCK-BVB.

Derfor er det ikke godt nok, at politiet gang på gang straffer de 95% fredelige tilskuere, fordi politiet melder sig helt ud af den opgave, som de er ansat til at løse.
... og vi ved upfront, at de vil lave ballade, Dortmund fansene?! Hvis politiet ved så meget, så kender de måske også resultatet på kampen - del, så kan vi alle oddse.
Jaaja8000…..hvor mange betjente tror du lige vi har. Tror du de har uanede resourcer. Hvis de endelig tager ordentligt fat i fodboldtosser bliver der starks skreget op om politivold og politistat. Du kan ikke nøjes med at have betjente ved stadion og der kommer helt sikkert flere tosser end de som har billetter….samt de vestegnstosser som også blander sig. Det vil kræve rigtig mange betjente i store dele af kbh. De er bare realistiske og vil undgå de samme scener som i Dortmund.
Anhold, sigt og løslad efter kampen. Alle der teer sig.

For mange idioter slipper alt alt for billigt, da 1. prioriteten er at få det hele til at glide og ekspederet idioterne videre og endeligt hjemad.

Edit
Fra derby okt 2021. 61 sager om vold mod politiet, 5 anholdt. De tal siger alt om, hvor bange politiet er for masseanholdelser.
annonce