Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dr. køge
Dansk fodbolds skamplet markerer sig igen....
Og selvfølgelig er de fra Brøndby.


Der stod angiveligt 100 fck fans og ventede på dem ved Parken. Og de hooligans der slås med FCK trøjen på (jeg undlader at kalde dem FCK fans), var vidst ude ved Alphas klubhus dagen før.
Der skal to til tango.
Skrevet af Bløde babser
Der skal to til tango.


Det jo desværre ikke tilfældet længere. Som vi så i Dortmund og som vi måske også får at se i aften.
To til tango ville være hvis det var to parter der begge ville balladen. Som det kunne tyde på at være i går og ude ved Alphas rockerborg.
Men tingene er jo over de seneste par år gået til at man overfalder almindelige fans der ikke danser nogen tango. Det er den udvikling der gør jeg er så meget oppe i det røde felt.

Dr Køge, det er flot du tager afstand fra Alpha. Det er desværre ikke det de meget toneangivende af dine medfans gør. De der eksempelvis har taget pladserne fra Alpha i Capotårne etc fylder jo twitter med beskeder om at de ønsker Alpha tilbage.
Måske tør de ikke andet. Men hvis det er tilfældet skal de slet ikke træde frem.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Der skal to til tango.

Der skulle kun én til tango, da FCKs fans blev overfaldet af Brøndbys i Dortmunds gader.

Der skulle kun én til tango, da FCKs fans blev overfaldet af Brøndbys og Dortmunds på Dortmunds stadion.

Der skulle kun én til tango, da FCKs stadion blev smadret af Brøndbys fans.

Der skulle kun én til tango, da FCKs fans blev overfaldet af Brøndbys på en rasteplads på Fyn.

Den eneste straf, der er faldet, er, at FCK ikke måtte have fans med, da de mødte Brøndby.

Nu har FCKs uofficielle tilsyneladende fået nok og har bevæbnet sig med lidt af hvert. Det er ikke ligefrem konstruktivt. Men det er jo heller ikke umotiveret.

Mønsteret er jo tydeligt: Brøndby har stået for alt lortet, og FCK og dens fans har modtaget den eneste sportslige straf.

Nogle gange - siger han helt uden at forsvare noget - er der altså en grund til, at folk bliver voldsparate.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af thedogss
Flok aber
Skrevet af dr. køge
Mønsteret er jo tydeligt: Brøndby har stået for alt lortet, og FCK og dens fans har modtaget den eneste sportslige straf.


Jeg har set folk i FCK tøj fuldstændig gennembanke en halvtyk og halvfuld brøndby fan. En mand der på ingen måde var i stand til at gøre modstand, over for 7-8 veltrænede gutter, der bestemt også havde trænet kampsport. Det går ikke kun den ene vej, selvom Brøndby har stået for størstedelen på det sidste.
Skrevet af AndersP!
Du taler for døve øre, dr. køge. Han troller som sædvanligt.
annonce
0