Snak

Mere indhold efter annoncen
Byens hold 🤭
Folk som bor i København vil have det hele. Bo centralt i en storby, hvor man ugeneret kan nyde landlig idyl og drikke morgenkaffe i sin millioninvestering af en ejerbolig, til lyden af fuglekvidder på en søndag, i umiddelbar nærhed af en af byens ældste, mest velbesøgte og støjende kulturinstitutioner. Tendensen har været den samme i omtrent 20 år og det er efterhånden kvælende at udholde den ækle småborgerfims der hænger smogtungt over hovedstaden. Skriv det i en underskriftindsamling og send den til bygge og teknik udvalget (eller hvem der nu behandler aktuelle sag). Selv har jeg oplevet den provinsielle selvtilstrækkelighedssump, så ildelugtende at jeg har set mig nødsaget til at flytte ud af min fødeby københavn, til et sted hvor der er højere til loftet. Ja, byen er fyldt med pis. Byen er fyldt med mennesker og en stor del er idioter og nej, du kan ikke kontrollere alting og putte det ind i lige præcis det glansbilledehæfte som DU allerbedst kan lide. Accepter det beskidte, accepter lidt kaos, accepter livet som det nu leves i på godt og ondt og at over en million mennesker, ikke altid indretter sig efter dit behov. Ingen tvinger dig til manisk at klamre dig til den boliginvestering som du har arvet fra din mor og far. Faktisk ville nogen finde det asocialt at den guldske du er født med i r… kradser så frygteligt, når naboen holder fest, at du føler dig nødsaget til at inddrage myndighederne.
Godt nok nogle triste skæbner der ruller sig ud i den her tråd..


Du må være sjov i sociale sammenhænge.
Med den mangelfulde forståelse på kontekst, du nu udviser.
Tak for det selvhævdende bidrag.
I forvejen var Fan Village begrænset til før kampen og vognene dertil skærmede Bumleby, ligesom toiletforholdene også var forbedret så de undgik pis op af hegnet. Uanset hvad vil der være mennesker og støj omkring Parken, men nu har man bare valgt gøre det uorganiseret og lade Tonny på 17 styre musikken på sin bomblaster før han pisser op af hegnet. Dialog havde nok været bedre.
Skidt for fck. Så vandt spelt mødrene og de jyske lykkeriddere, er flyttet til kbh for at gøre byen kedelig..
Skidt for fck. Så vandt spelt mødrene og de jyske lykkeriddere, er flyttet til kbh for at gøre byen kedelig..


Det er simpelthen jydernes skyld?

Jeg føler mig ca. lige dele krænket, og samtidig lidt seksuelt opstemt med et smil på læben, over at der findes mennesker som dig. Det er enormt smukt men på samme tid lidt skræmmende.
.
Naboerne til Parken ?

Et forsigtigt bud er, at den lå der da de flyttede ind. Så at der er lidt gang i den hveranden søndag, kan da ikke komme bag på dem. Så er der nogle ambassader, men de skal bare passe deres egen firkant.

Hvem er det politikerne imødeser nu? Navne på, så må vi købe kulturhaderne ud, så kan de flytte til Woke-ø, og bliver forarget over hinanden derude.
100%
Hvorfor ikke have fanvillage i fælleden? Hvad ville det koste? folk sidder alligevel derover og hygger når været er til det inden kampen. Vi er da en del forældre der spiller opvarmningskampe med ungerne der. Ku være godt med lidt toiletter der, lidt mad og drikke
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Nu snakker nogen om millioninvesteringer og at folk bare skal skride fra deres dyre boliger ....

Men er Brumleby ikke en gang leje lejligheder? Muligvis "billige" men det skyldes nok tilstanden, placeringen, støjen og duften
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Skidt for fck. Så vandt spelt mødrene og de jyske lykkeriddere, er flyttet til kbh for at gøre byen kedelig..
¨

Var det så hooligans´ene der tabte?
NP er Suppens bedste 6'er!
annonce