Snak

Mere indhold efter annoncen

Politikere sætter en stopper for kritiseret FCK-fanzone

man 27. mar 19:48

FC København-tiltaget Fan Village har mødt stor kritik fra beboere i området, og nu har et politisk flertal besluttet at stoppe for de midlertidige tilladelser, der har gjort fanarrangementet muligt. Det skriver TV 2 Kosmopol.Læs hele nyheden her
Mon ikke det betyder Soundboxens indtog i området omkring Sektionen. Så er det sikkert også slut med mobile toiletter og dermed et goddag til pis i hækken ved Brokkeby, igen.
Så må vi håbe VAR hjælper ham!
Bum gad vide hvordan det bliver modtaget 🤔
Dejligt ❤️
@bruger 154671

Du bor i Brumleby eller hvordan? I så fald må du gerne fortælle hvor cirka, så jeg kan pisse op ad din bygning og i din hæk ved næste hjemmekamp :)
Det bliver modtaget ved at beboerne i brumleby får overfyldte haver af PIS!!! Ja det er måske ikke den mest voksne kommentar du har læst længe, men det må man jo lære at leve med, ligesom at man må leve med at have købt en bolig der notorisk har været udsat for larm hver anden weekend siden 1992 og at det nok vil fortsætte en rum tid endnu!!!
Åh nej 😬
https://facebook.com/enchancetillasse/
Fair nok. Glæd jer til det snart stikker for alvor af, Brumleby
Jeg har slettet mit indlæg. Jeg gider ikke diskussionen alligevel.

Nogle af de "fans" der allerede skriver at de vil opføre sig endnu mere forfærdeligt er tabte.

Lidt ligesom capoen på B der har fået storhedsvanvid og står og bedømmer om folk hopper nok 😅

Tror bare jeg sætter mig på A sammen med de andre fornuftige.
Nå så truer Paul Allen nok både beboerne og politikerne. 😅
Tak CF. Man kan være enige eller uenige. Jeg er midt i selvom jeg driller lidt. Selvfølgelig skal fck have en fanzone. Men man kan godt møde kritik uden at folk truer med bål brand og at man vil tisse op og ned af Brumleby. Bliv dog voksen.
annonce