Snak

Mere indhold efter annoncen

Polsk dommer giver ikke meget for fransk VM-kritik

Skrevet af bold
fre 23. dec 21:10

Szymon Marciniak, der dømte VM-finalen, giver ikke meget for den kritik, som blandt andet franske L'Équipe kom med efterfølgende. Læs hele nyheden her
Skrevet af miliusdp
Legende. Det er bare sure franskmænd der ikke kan tåle nederlag. En af de få rigtig gode dommerpræstationer under dette VM
Skrevet af Pablo Escobar
Det var en fantastisk dommer præstation, i modsætning til den spanske dommer Mateu Lahoz, der dømte Argentina-Holland. Og ja franskmænd er dårlige taber.
Skrevet af fodbøldsmølf
Jeg synes grundlæggende at han dømte en god finale...
Men...
Der blev givet alt for få kort. Specielt til Argentina, som lavede prof. frispark hver eneste gang de mistede bolden fremme på banen.
Han glemmer også at give gult kort ved det straffe der dømmes til Frankrig.
Men det var desværre linjen genne hele vm at der blevet givet for få kort.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af dunaogzazu
Fantastisk dommerpræstation!
Skrevet af bruger 154671
God præstation pånær at keeper Martinez burde have fået rødt op til flere gange for usportslig opførsel, og det han fik lov til det var og er en farce uden lige.
Skrevet af Meefa
Han dømte fremragende hvis vi ser bort fra det ikke eksisterende straffespark hvor Di Maria snubler over sine egne ben og først rammer Dembele da han er faldet og det frispark han fløjtede hvor Coman løb afsted, blev kantet og i det han kom op og spillede bolden, så “glemte” dommeren fordelen. Det var ved 2-2 og afleveringen var til Mbappe der stod helt alene ved midten. Nogle vitale fejl i en ellers god kamp.
Skrevet af FatAsGragas
Dembele rammer Di Maria´s bagerste ben, så det ender med han spænder ben for sig selv. Klart straffespark alle dage.
Skrevet af fodbøldsmølf
Di Maria er allerede i gang med at dive inden, da han først får et lille skub. Billigt straffe, men ikke første gang et sådan gives
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af bl4zt3r
God dommerpræstation.
Glem de sure arrogante franskmænd...
Skrevet af KiksetIndspark
Synes også han havde en god præstation. Stærkt spottet med gult kort da en af de tåbelige franskmænd ville filme sig til et straffe.
Skrevet af Kosovar
Hvordan kan det være en fantastisk dommerpræstation når han har fejlet ved begge mål. Han siger det jo selv.
Skrevet af cloc
Godt bygget
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af NUFC Dinho
@kosovar

Det kan du forhåbentligt godt selv svare på
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af OlderWiser
Hvorfor ikke bare anerkende at man har tabt en finale?

Jeg lagde ikke mærke til dommeren og det er oftest et tegn på, at vedkommende har gjort sin opgave godt.

At man i Frankrig samler underskrifter ind for at få en ny finale... Jeg savner ord.

Selvfølgelig er dommere ikke ufejlbarlige, men hey, skal alt absolut fluekneppes ned til den mindste latterlige detalje? Det må høre op!
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
Skrevet af BarcaMessi
legende
Skrevet af Kick and rush
Virkelig træls tendens at dommere bliver svinet til af det tabende hold stort set hver eneste kamp. Han dømmer en fin kamp, og nu sidder folk og drøfter detaljer, som folk alligevel ser forskelligt på. Hvad skal manden gøre? Man ser også dette i ungdomsrækkerne, hvor trænere og tilskuere kommenterer på dommeren under kampen. Folk må sgu tage sig lidt sammen og tage noget ansvar selv.
AGF 1880
Skrevet af Desrouleaux
Dybt latterligt at give dommeren skylden. Især taget i betragtning af at Frankrig jo reelt set spiller som en pose (franske) kartofler i finalen. Kig dog indad.
Argentina vinder fortjent og dominerer kampen. Det at de hovere og skaber sig på Frankrigs bekostning. - Det ville jeg godt nok også have haft svært ved ikke at gøre hvis jeg slog Mbappe, han er så usportslig, barnlig og usympatisk, som nogen sportsmand jeg har set - som en omvandrende voksenbaby - han virker virkelig som en halvhjerne. Forstår godt de lader sig rase ud og giver igen, det må være en fryd at slå ham og Frankrig, som vel var favoritter til kampen.

Frankrig er jo egentlig bare heldige at få en gave og et hands-straffe de gange de kommer tilbage i kampen. Det kan jo ingenlunde tilskrives at være dommeres skyld at i taber - han gjorde det ganske udmærket, især for en finale at være - og ja især godt set med franskmanden der smider sig for at få et straffe. Satme usportsligt at prøve at filme sig til et VM-trofæ. Franske fjolser.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Mac2907
Lad mig lige slå en ting fast: ARG vinder og det vil jeg ikke anholde. Men når det så er nævnt, HAR franskmændene en voldsom god sag, hvorfor: jo, kære læsere. Ved det straffespark til FRA i ‘78:11 viser dommeren TYDELIGT en holdeforseelse, og når der er en holdeforseelse (eller bla. en puffesituation) i feltet med en angribende spiller i en scoringsposition (og ja, der var kun en ARG-forvarer, nemlig det omvandrende frispark Otamendi), så er det EN KLOKKEKLAR UDVISNING og straffespark. Dommeren uddeler ikke engang en advarsel - helt uforståeligt og helt horribelt under niveau af dommeren. Og læs Fodboldloven. Situationen hedder en DOGSO (Denying obvious goal scoring opportunity). Og dermed tilbage til indledningen: ARG vandt og havde måske også vundet alligevel, men ARG i undertal fra ‘78:11 indtil ‘90 + 10 min…..tja.
Skrevet af Friland17
Hvorfor er der ingen der påpeger den gang Mbappe sparkede en spiller ned bagfra, efter at bolden forlængst var uden for spilleafstand. Tydelig en bevidst handling og derfor rødt kort.
annonce
0