Snak

Mere indhold efter annoncen
Kunne journalisterne her på bold.dk, evt. Følge et normalt journalistisk princip. Når man har en artikel omhandlende to røde kort, kunne man så forestille sig at de enten var beskrevet, lænket til eller analyseret?
Porto-chef vil have VAR afskaffede ! Jeg tro at han bare er sur over at Porto nu er så lang efter Benfica at de må afskrive mesterskaben og de to rødekort var helt efter bogen og som det er skrivet tidliger så skulle Pepe også have haft et (men han blive 40 år) så mon ikke han var fredet på dagen.
Caspar The Friendly Ghost
@JakobFC


Gud fader hvor har folk glemt hvor træls det er at tabe på en 3 meter offside

Det er da mindst ligeså irriterende at sidde og diskutere om VAR blev brugt rigtigt eller skulle været taget i brug, så den ærgelse er bare blevet flyttet et andet sted hen og vil altid være der.

Du har nok istedet glemt hvor dejligt det var at juble over et mål.


Nææh, For jeg ser da massere der jubler af mål. Det der er en skrøne for folk imod VAR. Prøv at kigge ALLE kampe igennem og lyt samtidigt. Der jubles ALTID når der scores.
Det mest irreterende er at man diskutere VAR ud fra hvad man syntes, i stedet for reglerne. Folk forstår så lidt af fodboldreglerne og vil gøre det til Sort/hvid diskutioner, men fodbold loven er ikke sort/hvid. Der er mange kendelser der både kan dømmes til både det ene og det andet, og du og jeg kan syntes det er forkert. Men lov mæssigt er begge ting rigtige. eller ikke 100% forkerte som er det VAR retter op på


VAR er bestemt ikke perfekt og der er stadig fejl, men fejlene er mærkbart mindre.. For selvom man kan diskutere en kendelse så gør det ikke VAR til sønderen. Nogle gange er det at se det i helikopter perspektiv en fordel.
Prøv og kig over på Sektion 12 da FCK scorede til 1-0 mod AaB og gentag jeres løgn om at der ikke jubles når der bliver scoret.

Men måske folk der påstår at der ikke jubles ved mål, aldrig kommer på stadion?
FCK
Ja - Kig på sektion 12 :P

https://www.fck.dk/nyhed/highlights-fck-1-0-aab

Der jubles squ da?
Gud fader hvor har folk glemt hvor træls det er at tabe på en 3 meter offside


Som Arsenal fan kan vi da skrive under på det kan lade sig gøre med VAR?
Så det argument hænger stadig på hvor dygtig en dommer/VAR dommer du har.

Noget helt skørt ville fx være en VAR dommer der checker den forkerte spiller, eller glemmer at tegne en streg på de 3 min han bruger.

Kan 3 min gennemgang stadig give en fejldom, så er der plads til forbedringer......
annonce