Snak

Mere indhold efter annoncen

Portsmouth fyrer ung trio for diskrimination

Skrevet af bold
tor 29. jul 2021

League 1-klubben Portsmouth har ophævet kontrakten med tre ungdomsspillere, der har sendt diskriminerende ytringer om Marcus Rashford, Jadon Sancho og Bukayo Saka i en gruppechat efter EM-finalen.Læs hele nyheden her
Skrevet af LaChrissen
Kæft det er sgu godt gået. Respekt til Portsmouth for at walk the talk
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Lord Harrasmus
Gad vide hvad de har skrevet?

Det er totalt blæst ud af proportioner, med hvor mange der faktisk ytrede sig racistisk på twitter over England/Italien.
Skrevet af Slettet(031508220511)
Jeg er en smule bekymret på verdens vegne.
Ikke at det er ok at de udtrykker sig racistisk, men fordi der står det er en privat chat de har kaldt ham det i.
Hvilken ret har Portsmouth til at blande sig i en privat chat?
Alt det som bliver gjort for at komme efter folk der er idioter går ud over privatlivets fred.
Det er en meget bekymrende udvikling der er i gang i selvjustitsens hellige navn.
Skrevet af Acheron 3
@Bolabrazil

Nogle af drengenes holdkammerater på U18 holdet har samme hudfarve som de tre landsholdsspillere. Så hvis det er deres holdning, hvordan kan de så omgås holdet efter dette? Jeg tror, at hvis klubben ikke havde slået hårdt ned her så ville den have set en spillerflugt fra de yngre trupper. Det havde klubben på ingen måde kunnet leve med, også set i et fremtidigt perspektiv.

Så nej, drengene gav ikke klubben anden mulighed, og så har vi slet ikke snakket om lighed og anti-racisme endnu.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af GoodOldArsenal
@Lord Harrasmus

https://twitter.com/youngkija/status/1415092121623801859

Det er følgende snapchattråd, som klubben har vurderet sagen ud fra. Jeg tænker det er en godkendt straf, når man prøver på at komme racisme til livs i ungdomsrækkerne i England.

@Bolabrazil

Der er andre end de tre fyrede spillere i tråden. Det er nødvendigvis ikke alle i den tråd, der har været lige tilfredse med det, der er blevet skrevet og har valgt at melde det til klubben.
Arsenal FC | Hamburger SV
Skrevet af Peter Nielsen
Nu ved jeg ikke hvor slemme disse racistiske indlæg har været, måske har det været så slemt at der ikke var anden udvej, men jeg er ikke sikker på det nytter ret meget at straffe disse unge mennesker. Jeg så hellere at de blev bedt om at stille sig op foran deres holdkammerater og give en uforbeholden undskyldning og de får en bødestraf fx. på en månedsløn samt noget samfundstjeneste.

Hvis deres holdkammerater ikke kan acceptere undskyldningen og ikke vil give dem en chance for at rette op på deres fejl så er der naturligvis ikke andet at gøre end at de skal ud af klubben.
Skrevet af Swup
https://twitter.com/youngkija/status/1415092121623801859

Det er følgende snapchattråd, som klubben har vurderet sagen ud fra. Jeg tænker det er en godkendt straf, når man prøver på at komme racisme til livs i ungdomsrækkerne i England.


Det der er sku 200% uden for grænsen!
Når man ser sådan en artikel kan man godt være bekymret for det var et enkelt ord eller en dum sætning der kunne misforståes. Men det screenshot viser jo en ulækker måde at ytre sig på...
Skrevet af KasperK
Super af Portsmouth - eneste rigtige måde at håndtere sådanne ytringer på.

Virkelig usmageligt.
Skrevet af BedreEndBechmann
Stikkersamfund alligevel :(
Men hold da op nogle idioter !
Skrevet af Slettet(031508220511)
@acheron
Du misforstår mit indlæg. Jeg er ligeglad med sagen, der er princippet om en privat chat. Hvis noget er privat, så er det for en virksomhed heller ikke lovligt at åbne eller agere ud fra oplysninger skaffet ulovligt.

Et eksempel. Jeg har en firma PC, på den PC har jeg oprettet en mappe og mærket den privat. Den mappe må min virksomhed ikke åbne eller bruge information fra. Det er privat.
Det samme må være meningen hvis man opretter en privat chat med 4 mennesker inviteret. Så længe den er privat og kræver adgangskode, så må alle og enhver ikke bare dele hvad der skrives.
Skrevet af Rasmus Høst
@Bola Det var ikke en privat chat med 4 medlemmer, det var i den fælles gruppe for Portsmouths U18-hold. Selvfølgelig skal det ikke accepteres! Portsmouth viser kæmpe nosser, da de er de eneste tabere i sagen - både Archie Greenwood og Dan Grifford er kæmpe talenter efter sigende, og Kristian Dawson lavede også en del basser sidste sæson. De skal nok blive samlet op af en anden klub!
Skrevet af VikingStar
Eneste taper? Portsmouth står igjen som vinnere her som tar den avgjørelsen, disse tre spillerne står igjen som gedigne tapere og vil for alltid bli heftet med rasisme.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af losamigoss
"Portsmouth Football Club er fuldt dedikeret til at eliminere enhver form for diskrimination."
Dvs. Portsmouth udelukkende skriver kontrakt med spillere og talenter ud fra tilfældigheder eller?? Ellers diskriminerer man jo ud fra fodboldmæssigt niveau, alder osv... og sikke en forbrydelse det ville være!
Skrevet af Windsor
Stærkt.

Men hold da op en dum måde at smadre sin karriere på.
Skrevet af Slettet(220759222806)
Ville være dejligt hvis der var færre der prøvede at forsvare fuldstændig uacceptabel racisme hver eneste gang de fik chancen.
Men der er åbenbart bare virkeligt mange der gerne vil se racisme og diskrimination udtrykt og stille spørgsmål ved problemet/lege skeptikere.

Man kunne tænke sig at de selv har noget de går og gemmer på.
Og det er på mange måder mindst lige så slemt som folk der udtrykker sig racistisk i en eller anden sammenhæng, fordi de her typer vurderer det samlede problem også lader som om at det er mindre eller ikke rigtigt findes.

Pinligt.
Atletico. Dortmund. Atalanta. https://www.youtube.com/watch?v=9qo_3zSQD90&ab_channel=SVMM (Ilicic)
Skrevet af Slettet(220759222806)
Atletico. Dortmund. Atalanta. https://www.youtube.com/watch?v=9qo_3zSQD90&ab_channel=SVMM (Ilicic)
Skrevet af Vingummibamse
Sociale medier tæller ikke som.en privat chat let definition. Heller ikke selvom det er oprettet som "privat" hvis det er en større gruppe der kan læse med.

Der er intet andet at gøre i den sag. Der er ingen måde det kan være forkert af Portsmouth.
annonce
0