Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var også sådan jeg opfattede det, YNWA. Det er bekymrende, at dommerne ikke har styr på reglerne.
Klam ulækker usympatisk og sågar syg med et eller andet syndrom. Der må være nogen der har dårlige minder med hvad Ronaldo har gjort ved deres hold.
Slap nu af - han jubler jo ikke som han ville have gjort hvis han havde pandet den ind - men løb ud til Bruno.
Han vil gerne lave mål - og hvis han ikke havde det drive ville han være en god spiller - nu er han en levende legende som vi bare må være glade for at have oplevet.
Manchester United siden 1974 / AaB
Jeg kan umuligt være den eneste der er ved at være træt af ´Kannibalens´ opførsel.
https://facebook.com/enchancetillasse/
Som en anden bruger nævner, så er Ronaldo jo bare en kæmpe vinder. Det kan til tider virke sygeligt, men det er lige præcis det der gør, at han har kunne holde sig på toppen i så mange år. Forstågeligt at det er svært for de fleste at forstå eller sympatisere med, da det jo er helt ud over det sædvanlige. Der kan dog ikke være to meninger om, at manden har et helt ekstraordinært drive, som kun få kommer i nærheden af.
Sikke mange klamme haters der er her. Få lige styr på jer selv eller bliv væk.
Dejligt at Portugal gik videre, det er sjovest når de bedste hold kæmper mod hinanden - især hvis de også kan noget offensivt med en masse mål.
De er stærke med en stribe klassespillere, hvilket også gælder Ronaldo - den største af dem alle. Hvem der så scorer og hvem der tror de scorer er da hamrende ligegyldigt, glatnakker.
Husker også episoder fra Ronaldos tid i Real Madrid hvor han nærmest blev sur over hans holdkammerater scorede. Det bliver lidt barnligt
Ronaldo er stadig verdens bedste!!! Klasse aktion, hvis han havde ramt den, havde der ikke stået 1-0!
ACH & Tottenham
Tænk at man bruge så meget gas på at være efter en spiller, som jubler over et mål.. Man vil også gerne se alle de negative ting, når det er den vinkel man finder frem.

Ronaldo skynder sig ud at juble med Bruno, og laver IKKE sin almindelige signatur-jubel med hop og vending i luften - sandsynligvis fordi han godt ved, at målet ikke er hans.
Hvad han reelt kommunikerer, da det bliver officielt at målet er Brunos, kan man jo heller ikke konkludere, i princippet render han bare og smiler og slår ud med armene.. Hvis man gerne vil forstå det som skuffelse og ærgrelse, ja så må man jo konkludere, at man har et negativt udsyn, og hvad årsagerne til dette er, kan man jo gisne om.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Morsomt at så mange tuder over Ronaldo gang på gang. Han må fandme have gjort meget ondt på jer i tidernes morgen. Alt fra tabte CL-finaler til mesterskaber.
Selvom man er vinder type så er det helt sort at snuppe målet fra den rigtige målscorer. Udover at miste bolden mange gange og så lave den sædvanlige stepover finte så var ham desværre usynlig i dag. Portugal var bedre i den del han ikke spillede. Se hvor meget Bruno m.fl. steppede op pg performede da egoen røg ud.
annonce