Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zinras
Det var da godt nok en skidt indsats idag af FCK. Heldigvis var APOEL da pivringe, og ville ingenting i dag. Men hvis FCK håber på a få noget ud af kampene når modstanderne kan hedde Inter, Barca, Real og Man U, så skal de da vidst snart til at vise noget vilje og lyst til at spille :/
Skrevet af M_
Skidt kamp af FCK.

Positive ting:

Ailton spillede rigtig godt - efter min mening kampens spiller.
FCK vandt.
Hmm.. så kan jeg ikke lige komme på flere. Grønkjær spillede da okay indtil han nærmede sig feltet. Så endte det som regel i ingenting eller dårlige afslutninger.
---------------

Jeg mener lidt denne kamp blev ødelagt på trænerbænken. FCK møder et hold som i 80% af kampen står i eget felt. Men har ikke en eneste spiller på midtbanen som har skyggen af skudteknik. Hvorfor bruger man ikke Vingaard eller TK? Kvist på den centrale midtbane var også en fejl. Han holder for lang tid i bolden i stedet for hurtige førstegangs-afleveringer.
Derudover tvivler jeg også på at Hjalte er den rigtige anfører. Han er jo helt anonym! Tobias Linderoth skulle nok have råbt spillerne op da det hele sejlede de første tyve minutter. Som anfører skal man altså mere end bare flippe mønt i starten.

Ståle skal selvfølgelig ikke lastes for de spillere som var helt væk i dele af kampen - Men hvor kommer den nervøsitet pludselig fra?

Jeg må indrømme at jeg er bange for det kan gå galt på Cypern. Ikke fordi jeg synes modstanderholdet var godt - men fordi FCK er skidt kørende.

Til sidst - Jeg er dog rigtig glad for sejren. Både for FCK men også for vigtige point til DK. Håber det bedste for Brøndby og OB i deres kampe!
Skrevet af Anderkisten
I sådan en kamp burde en spiller som Sionko da komme på banen, han er måske en af de spillere i klubben der har størst erfaring i internationale kampe på et højt niveau. Jeg forstår stadigvæk ikke hvorfor han ikke spiller.
Skrevet af Farsopoli2006
Jeps, jeg forstår heller ikke, at Sionko ikke bliver benyttet mere. Han er da offensivt en spiller, der kan sætte en mand af og lægge nogle til tider udmærkede indlæg. I sådan en hjemmekamp, hvor man skal frem og skabe noget og især ud over fløjene, så mener jeg, at det havde været logisk at have ham med.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af SvendSved
Det var godt nok skidt FCK - det begynder godt nok at lugte lidt af krise og hvordan kan man holde Sionko ude ? Han ville godt nok pynte på FCKrise holdet nu .
Troels Bech tilbage til Esbjerg !!!
Skrevet af Gulvben
Hold kæft Kvist gjorde det godt i dag! Ham og atiba var MOM.

Ikke så tit det sker :D
\"Det er utænkeligt, at vi vil blive ved med at score seks mål i hver kamp. Det her er ikke rigtig fodbold - det er playstation\" - Carlo Ancelotti ♥
Skrevet af StepheZ
I er da da godt nok negative.. Modstanderen lukkede ned meget klogt og det var dermed meget svært for FCK at få sit spil til at fungere, burde have været 2-0 men resultatet er tilfredsstillende og skal nok bringe FCK videre. Syntes yderlige ikke der skulle meget mere til før det det så godt ud, der manglede lige det sidste, men udskiftingen af Ailton fjernede håbet om 2-0 scoringen.

Positivt:

Grønkjær
Kvist (For en gang skyld)
Ailton
Zanka

Negativt:

Wendt
Santin
Nordstrand (Håbløs udskiftning i forhold til kampens forløb)
Solbakken
Skrevet af BADEAND
Kan godt være det er goodt for dansk fodbold at det er blevet nemmere at komme i cl..
Men for sportens skyld havde det været bedre om FCK og APOEL havde fået en røvfuld hver at Celtic og Arsenal..utroligt de kæmpe om at være med i samme turnering..
Skrevet af BADEAND
Kan godt være det er goodt for dansk fodbold at det er blevet nemmere at komme i cl..
Men for sportens skyld havde det været bedre om FCK og APOEL havde fået en røvfuld hver at Celtic og Arsenal..utroligt de kæmpe om at være med i samme turnering..
Skrevet af Peter_s
Blir en heksekeddel for dem at komme derned.
Godt nok ringe spil af FCK.
Og når man tænker på at Apoel næsten ingen chancer havde, at christiansen så alligevel må
redde til sidst.
De skal godt nok ta sig sammen til på næste onsdag FCK, har en fornemmelse på at Apoel er et helt andet
hold hjemme.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Tror ikke 1-0 er nok.

Ulidelig varme og APOEL på hjemmebane bliver noget helt andet end aftenens kamp.

Der er nok også flere point at hente i EL.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Hjaelmen
Jeg gad sq godt at ryge lidt på den pibe som dem der mener Kvist spillede en god kamp gør.

Manden er simpelthen SÅ langsom i sin boldomgang og spiller bolden alt for ofte baglæns og er med til at sætte Zanka og Anton under pres.

Atiba ind på midten i stedet for og Sionko eller Vingaard ud på fløjen.

Og hvorfor skulle Ailton ud? Han overstrålede i den grad Damen i anden halvleg og var en af de få der fik sat APOEL under pres.... ?
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Gaggen25
Lige kommet hjem fra parken.. Skandale!!!!!!!!!!! er ligeglad med at de forsvarede sig med 11 mand. Det var et SINDSYGT dårligt fodboldhold. Virkelig virkelig horribelt fodboldhold! De første 35 minutter har de ikke 3 afleveringer i træk til en medspiller, og alligevel formår vi ikke at fange dem og skabe kontraer. 1000 fejlafleveringer. Zanka, Wendt (gør lidt op for det med at godt indlæg) spille klart deres dårligste kampe nogensinde for FCK.. det må ALDRIG blive farligt..

Og er der ik en der har kontakt til ståle der gider forstå det IKKE FUNGERER MED KVIST OG HJALTE PÅ MIDTEN.. Det kunne simpelthen ikke være mere tydeligt.. Ingen af dem laver fremadrettede afleveringer, NOGENSINDE.. Nogle gange tager hjalte nogle gode dybdeløb, men så tør kvist ikk føre bolden frem, spiller den tilbage til centerforsvaret der losser. om og om igen. Kvist fungerer delvist på højrekanten fordi han giver Pospech så meget at lave. Han spiller sådanset en ganske god kamp idag, masser af erobringer, meget få fejlafleveringer, Men det fungerer bare ikke, medmindre det er ham der spiller den deciderede Def midt og det et Atiba/vingaard der ligger foran.. Det kan simpelthen ikk være så svært at se =/

Edit: glemte at nævne N´doye. Har sjældent set en enkelt fodboldspiller lave så mange fejl over en hel kamp.. ja eller de 70min han fik

Bliver nok ogs nødt til at rette at det ikk er en skandale.. REsultatet er glimrende og er bestemt fortrøstningsfuld for CL Deltagelse hvilket ville være helt eminent.. Men Ståle bliver nødt til at se kampen på video mange gange og overveje hvad der kan ændres.. For noget må og skal ændres i spillestilen/opstillingen..
123
Skrevet af Hjaelmen
Præcis Gaggen25: Det kan være i orden at spille med 2 defensivt orienterede spillere på midten mod klassemodstandere.
Men mod hold som APOEL og i suppen går det bare ikke at have SÅ lidt kreativitet på midten. Hvorfor Ståle ikke bruger Vingaard mere på den centrale midt fatter jeg simpelthen ikke... alene hans skud er noget modstanderen skal gardere sig mod og derfor ville de ikke kunne stå så dybt i banen som tilfældet var i dag.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af starfunker
Er lige kommet hjem fra Parken - Ringe bold omgang.

Ailton god kamp. Hver gang han bliver spille i benene med ryggen mod målet, prøver han at lave en vending eller dribling eller andre onemanshows, med efterfølgende boldtab. Havde lyst til at skyde ham. Hvis jeg spillede sammen med sådanne en angriber ville jeg bliver idiot!

Hvis han bare hver anden gang lage bolden tilbage til midtbanen og så løb i position. Så ville spillet blive meget meget bedre.
Skrevet af cube1987
Forfatteren af nyheden skriver at der var "knap 15.000 tilskuere" - Nej. Der var + 16.000 så ved ikke hvor det tal kommer fra.

Desuden står det beskrevet som om at FCK kom ud til 2. halvleg lige så uinspirerede som i første. Derefter er der beskrevet en scoring og en stor chance - HVORDAN hænger det sammen?

Synes ikke niveauet af bold.dk´s nyheder lever op til sidens status som mest seriøse formidler af fodboldnyheder i DK.
Skrevet af cube1987
Desuden er det helt misforstået af APOEL skulle være et dårligt fodboldhold. Vist gad de ikke spille i aften, men de har trods alt en spiller som Nuno Morais på holdet, der mig bekendt har været reserve i Chelsea. Jovist, det er ikke på FCK´s niveau men det er altså ikke et DÅRLIGT hold.

Var det ikke fra Cypern det der hold der overraskede alt og alle i CL sidste sæson kom fra? Dem der spillede lige op med Inter og vandt over Panathinaikos.
Hvis det er tilfældet, har Apoel altså overmatchet dem i det hjemlige titelræs.
Skrevet af Lakris
Har hele tiden hævdet at APOEL var 55-45 favorit, og tror desværre jeg får ret.....

Vingaard og Sionko villr sgu have pyntet i startopstillingen

Ståle, du er og bliver en Drillo-klon!
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Peter_s
Pisse ærgeligt Ailtons skud på stolpen ikk røg ind, nu blir det sgu svært i returen, Fck virkede utroligt nervøse også på Apoel´s dødbolde.

Og ja der er ALT for mange lange bolde, især Zanka, synes jeg var utrolig slem til at lave en masse lange afleveringer som ingen adresse havde, istedet for at spille bolden lidt mere rundt, få dem til at løbe istedet.
Det andet virkede for desperat. Tror ikk kun de får problemer i næste uge, men så sandelig også i weekenden, hvor de skal møde et toptændt FCM mandskab.
Skrevet af KudosTokens
Cube1987 - Jamen vi er jo helt enige :)
annonce
0