Snak

Mere indhold efter annoncen

Poulsen fik perfekt Serie A-premiere

søn 23. aug 2009
Christian Poulsen var i startopstillingen, da Juventus åbnede Serie A ved at besejre Chievo med 1-0.

Læs hele nyheden her
Jaa. Genoa er jo ikke helt dårlige :)
Sammen med Diego og Iaquinta var Poulsen Juves bedste. Chievo havde mange chancer og Juves forsvar så lidt usikkert ud til tider. Men helt sikkert et godt hold til den nye sæson, som kommer til at være med helt oppe i toppen.
Forza Nerazzurri!!!
Sej stædighed han har haft :)
EFB - For nutid og altid. Esbjerg til tops til tops til tops.
Jeg så kampen. Her er mine karakterer til Juve-spillerne (jeg benytter den italienske skala, som går op til 10 og hvor 6 er middelkarakteren).

Buffon 6,5 - ikke meget at bestille, men meget vågen i luftspillet.
Grygera 5,5 - okay defensivt, men for mange dårlige indlæg.
Cannavaro 7,5 - kampens spiller, reddede flere halvfarlige situationer i overlegen stil.
Chiellini 6 - okay kamp, dog et par gange i problemer over for Verona-holdets hurtigløbere.
Salihamidzic 6 - udskiftet i pausen med en mindre skade, spillede en påpasselig kamp, uden at gøre det store væsen af sig. Og desuden på en lidt uvant plads, nemlig som venstre back, hvor Ferrara foretrak ham fremfor den småskadede Molinaro og den lidt ustabile De Ceglie.
Tiago 6 - mange gode ting, spiller bolden godt rundt, havde en del gode pasninger. Men han forsvinder for meget ud af kampen i perioder. Hvilket er og bliver hans svaghed.
Poulsen 6 - ret god første halvleg, hvor han viste stor energi i nærkampene og også offensivt var med i et par farlige situationer. Efter pausen går han lidt ned, ligesom i øvrigt resten af holdet og et par dumme boldtab kunne have kostet dyrt, hvis især ikke Cannavaro havde været meget vågen. En kamp med lidt godt og lidt dårligt, men alt i alt godkendt.
Marchisio 6 - mere dynamisk end både Poulsen og Tiago, men også lidt let i det til tider, har ikke den vilde fysiske gennemslagskraft. Har ligesom Tiago lidt for mange pauser i spillet, selvom han også gør mange gode ting.
Diego 6,5 - rigtig god første halvleg, hvor han leverede et flot frisparksoplæg til sejrsmålet. Han var med i rigtigt meget offensivt - men også defensivt hjalp han til og viste at han også har fighteregenskaber. Efter pausen virkede han træt, hvilket er helt normalt i betragtning af, at han har misset lidt af opstartsfasen på grund af en småskade.
Iaquinta 6,5 - superflot scoring og god kamp af Vincenzone...det trækker dog en smule ned, at han burde have afgjort kampen definitivt kort efter 1-0 målet, da han brændte en stor chance for næsten åbent mål.
Amaurí 6,5 - scorede ikke, men ydede en fortræffelig arbejdsindsats og var med i meget. Han havde også et skud på stolpen, som kunne have fortjent en bedre skæbne. Amaurí virker i god form.

De Ceglie 5,5 - nåede at vise sin hurtighed i form af et par gode raids op ad banen....men havde også et par dumme boldtab, som var lige ved at sætte gang i hurtige Chievo-kontraer. Offensivt en god spiller, defensivt er han ikke opmærksom nok. Hvilket nok er grunden til at Salihamidzic og Molinaro måske står foran ham i kampen om venstre back-pladsen. Men nu må vi se, om Juve henter Grosso inden transfermarkedet lukker....
Marrone uden for bedømmelse
Camoranesi uden for bedømmelse
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
"Og det blev en mere end godkendt premierekamp for sidste års"

For et hold der vil kæmpe med om mesterskabet er det vel et must man skal vinde sådan en kamp, så kan ikke helt forstå hvorfor det er "Mere end godkendt" Men OK :)

Men dejligt for poulsen, ser dog stadig ikke han har nogen fremtid i italien.
Kong Kenny og Per Per Per Per Nielsen!
Fed gennemgang og karaktergivning, Farsopoli.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Fedt at se tre danskere i aktion fra start i serie A. En tendens der gerne må blive ved, selvom det jeg frygter, at bliver svært for Poulsen og Zimling.
Nej, Genoa virker stærke, spændende ung spiller de også har i Criscito.
Tror de klasker OB ude også.

Stærkt af poulsen, at gå fra at være helt ude i kulden og så spille en hel kamp, flot.
Ign 2 timer efter kampen kommer artiklen op , STRAM OP LORTE ARTIKEL SKRIVER ! Barcas nyhed kom lige et pr min efter kampen !
Ac Milan Fc København
Poulsen var heldig med ikke at blive vist ud. Han lavede flere frispark, der kunne være berretiget til et gult kort, efter han havde fået et i forvejen.

Amauri er klasse.
Mojn do!
annonce