Snak

Mere indhold efter annoncen

Poulsen kalder dommer vild: Kamil havde ikke en jordisk chance

man 14. nov 12:51

Nicolai Poulsen siger, at Mads-Kristoffer Kristoffersen var vild i kampen mod FCK, og han forstår ikke, hvorfor AGF's mål blev annulleret. Kamil havde ikke en jordisk chance for at tage den, lyder det.Læs hele nyheden her
Hvis du nu bare undlod at gå efter dueller hele tiden, så kunne det problem være undgået.

I stedet går du konstant efter kontakt, dueller og generelt hårdt spil. Det er ok, men så accepter at der fra tid til anden dømmes imod dig. I denne duel er du netop unødvendig fysisk, da Kamil ikke har en chance for at nå den.

Der hvor kæden så hopper helt af er, at du samtidig diver mere end Sterling. Det er så tåkrummende!

Enten mand eller mus. Det andet er pinligt.
ENIG!!!!!

Og det er enig med "kongen-vender-tilbage" - IKKE med Poulsen :D
Fc København Tottenham Hotspurs
Man kan bare konkludere at dén kendelse er OK. Hvis ikke man vil dømme offside, så kan man dømme frispark. Dobbeltforseelse…
Man kan bare konkludere at kendelsen er kontroversiel. Der er ikke frispark, da det bare er en duel i feltet, og ikke offside, da NP ikke har indflydelse på spillet, da Grabara aldrig ville kunne nå den bold.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
I denne duel er du netop unødvendig fysisk, da Kamil ikke har en chance for at nå den.


Hvad har det at gøre med at der dømmes for offside? Og når man snakker mand eller mus, så smid lige Lukas Lerager med i den. Han er da om nogen ved at være tåkrummende at se og høre på
Tilgangen til den forseelse AGF vil have bragt op, er helt forkert. Vi fik den rigtige kendelse, fordi NP er offside for at "genere". Fuldstændig efter lovbogen.
Godt VAR fanger den, så vi får den rigtige kendelse og ingen bliver snydt.
I øvrigt fin kamp af MKK. En spiller som NP ter sig frygteligt på en fodboldbane - så fint med lidt stramme tøjler...
Poulsen burde prøve noget han ikke virker til at gøre meget i: At reflektere lidt over egne handlinger. Hvorfor skal han overhovedet være derinde? Risikoen for annullering er jo gigantisk.

I pokalkampen mod FCN står han der også - og det ligner faktisk at Bisseck’s hovedstød rammer Poulsen, så det ikke går ind.

Så to gange i samme uge har GF været i glimrende position til at tage en 1-0 føring, men Poulsen spolerer det. Ergo: Han burde bare lukke røven og erkende at han har kostet De Hviie massivt. Klovn!
Hold nu op altså. AGF bliver godt nok snydt for et mål der 🤯
Man må gerne stå ved målmanden og "genere" ham, ligesom man generer alle mulig andre spillere på banen, når det ikke påvirker spillet. Der har Poulsen jo ret - Grabara er ikke i nærheden af bolden og derfor er der ikke offside.

FCK var heldige med kendelsen og med kampen generelt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Det lyder umiddelbart som de 2 annullerede mål i FCK-ACH i første runde. Så det er da rart at der er en rød tråd i den slags domme.
https://www.fck.dk/nyhed/highlights-fck-0-1-ac-horsens-0
annonce