Snak

Mere indhold efter annoncen
Rolig nu derude.Så burde vores Vibe koste 15 millioner,hvis de priser i nævner holder vand.Han er en humør spiller og en skide arrogant tysker.Andet er det ikke til at sige til ovennævnte artikel.
@ SotD

Personligt så jeg hellere at man tjente nogle penge på ham. Uanset hvad så står vi jo i en ringe angrebsmæssig forfatning efter denne sæson. Hvis vi så oveni hatten skal spille en ny angriber ind i Superligaen, så bliver det da ekstra svært.

Hvis han fører dem op i superligaen, kan det vise sig at være flere penge værd, ifht. hvad de kan tjene på ham ved et spillersalg.

Overraskende at han bliver. Mener der var artikel, om han havde mødt en pige for et par måneder siden. Kan ha´ haft indflydelse på beslutningen jo.
Brøndby i hjertet
Ved sq ikk rigtigt om det er en fordel eller en bagdel for Silkeborg.. Naturligvis en kanon angriber, at få i 1 division.. Men på den anden side, så er jeg sikker på, at SIF kommer i Superligaen uden ham alligevel.. Så var måske "smartere", at spille en god erstatning ind i 1 division, fremfor nu bare, at skulle vinke farvel til Pouriè når man rykker op, og SÅ skal spille en ny ind.. Tilmed kunne man jo osse tjene lidt på ham nu..
Dette skal vel bare ses som et forsøg på at stoppe den værste blødning.

Det er nærmest umuligt for en nedrykkerklub at sælge spillere til den normale markedspris. Alle ved at udsalget venter. Vi oplevede det i AGF sidst vi rykkede ned, hvor det efterfølgende var meget svært at sælge Jakob Poulsen og Benny Feilhaber, til trods for at de endda deltog ved VM efterfølgende.
Nå, FCK ville ikke betale prisen.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Jo det åbnede d. 1/7.


I Danmark allerede i midten af Juni, hvilket naturligvis ikke er relevant i forhold til det belgiske hold, men dog i forhold til evt danske klubber med interesse, og der er trods alt 12 suppehold hvor MP kunne komme i betragtning til en startposition.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Er de blevet forældre?måske de gerne vil deres barns første år bliver i al fredelighed?
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Hvis han fører dem op i superligaen, kan det vise sig at være flere penge værd, ifht. hvad de kan tjene på ham ved et spillersalg.

Overraskende at han bliver. Mener der var artikel, om han havde mødt en pige for et par måneder siden. Kan ha´ haft indflydelse på beslutningen jo.


Hvis vi ikke kan rykke op uden Marvin i truppen, så har vi intet at gøre deroppe. Så rykker vi alligevel fluks ned igen - Uden Marvin i truppen i øvrigt.

Jeg synes det var bedre at finde en trup, som man tror på kan rykke os op, og som også har en ambition om at hjælpe os med at få fodfæste i suppen.
Silkeborg IF
Tror helt sikkert at Pourie gerne vil afsted, men da SIF netop har sat prisen urealistisk høj slår han foreløbig til tåls med at blive, indtil Madsen & Co nok skal komme på andre tanker. Et taktisk spil.
Han kan da bare komme til FCM, så kan han stadig blive boende i Silkeborg!

Så mangler vi bare en investor, der vil smide alle pengene for ham...
Midtjylland!
annonce