Snak

Mere indhold efter annoncen

Pourié på udenlandske radarer

fre 15. mar 2013
Silkeborgs topscorer Marvin Pourié bliver fulgte af flere udenlandske klubber, fortæller klubbens direktør Kent Madsen.

Læs hele nyheden her
Han er da bestemt også en profil både på holdet og i superligaen. En af de mere spændende.. Godt signet SIF i sin tid, og farvel med ham til sommer via et salg..
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Havde også virkelig håbet at Silke havde fået et tilbud de ikke kunne sige nej til i vinters, men jeg tror nu ikke han kan redde dem anyways...
Marvin bliver helt sikkert sendt videre til sommer. Han kunne godt være blevet solgt i vinterens transfervindue, men han valgte selv at blive og være med til at redde SIF fra nedrykning.

Holder den gennemsnitlige pointhøst under Viggo Jensen, så rykker SIF ikke ned.
Fanatisme er roden til alt ondt. Om det så er politisk, religiøst eller som sportsfan. Liverpool FC Silkeborg IF Green Bay Packers
Så skal der penge i kassen Kent! Nu formåede I at skille jer at med Troels B, og sæsonen efter kæmper vi mod nedrykning.. Man må for alvor sige at ledelsen formår at dumme sig gang på gang.
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Hvad vil du have de skal gøre The-Kop?

Skal man tvinge en spiller til at blive på trods af han vil væk? Selvfølgelig skal man ikke det. Det samme gælder med trænere. Hvis de ikke har ambitioner med klubben længere skal de væk, det er klart.

Vi har heller ikke en økonomisk position, hvor vi kan tillade os at afvise attraktive bud, på trænere og spillere. Kom nu lige ind i kampen.
Silkeborg IF
Jeg gad godt se ham i FCK, i kunne passende få Santin i bytte. ;-)
København
annonce