Snak

Mere indhold efter annoncen
Det man har brug for er at Europa får en sportspolitik. Lige nu er det bare et stort ultraliberalistisk slaraffenland i lighed EUs markedspolitik.
Besynderligt så mange her der støtter opkøbet. Selvfølgelig giver det da mening at være kritisk. Ikke at folk behøver opgive deres klub. Men udover de gode penge er der da grund til bekymring. Som en fin artikel påpegede fornylig måske primært idet mange udenlandske investorer ikke har sat sig ind i dansk klubkultur. Og så er der risiko for det clasher. Tydeligt i feks Esbjerg og Jammerbugt. Og så burde ejerskab af flere klubber jo tydeligt vis være forbudt. Så er der jo ikke længere en ensidig interesse, hvilket kan blive problematisk på mange punkter. Og så er vi ikke engang gået igang med hvor pengene kommer fra…
[b]Som FCK fan kan jeg bare klappe i hænderne :) Pludselig efter eget udsagn fra vestegnen omkring ejerskab er de nu blot blevet til en del af et firma.. :)
Spændt på hvordan det tolkes på vestegnen..
En stor kapitallindsprøjtning ja, men vel ikke meget større end det JBA har sprøjtet ind de seneste år, og vel ikke meget større end det FCK får ind via præstationer i Europa.. Kan tvinges til at købe middelmådige spillere og sælge spillere der kan præstere i andre af ejerens klubber..
Jeg siger bare.. held og lykke Brøndby i ligger som klubben/firmaet har redt
[/b]
Men det er i orden at agf bliver styret af gamle Randers drenge?
Har du tal på hvor mange spillere der er skiftet imellem de andre klubber ejerkredsen har???
Hvis BIF kommer i Champions League så skal alpha nok stå nede på sydsiden og skabe stemning.

Øh nej dem behøver vi ikke - må Alpha være et dødt projekt - tak for alt - amen
REspekt til Alpha for at sige fra. De minder jo om extended version på Championship Manager spil, hvor man gerne vil styre flere klubber.
Den alm. BIF fans virker til at være nærmest ligeglad sålænge der blot kommer nogle penge i kassen så man kan holde trit med FCN, FCM og FCK

Er det noget du ved ??? For så tror ikke du har ret i det du postulere - beklager - vil hellere spille i 2 div end det her - vi har solgt vores sjæl for en ussel mammon - og Alpha dem er er vi Brøndby fans godt trætte af - det eneste de kan er at gemme sig bag masker og kalde sig fans - men det er og bliver de aldrig - de har aldrig villet klubben det bedste andet end at lave uro og ballede - må deres tid være over - amen !!
Syntes Jan Bech og representanten for de nye ejere slap ualmindelig dårligt fra det i dag. Så jeg forstår fint der er stor skepsis.
Alene det man ikke vil oplyse hvem den nye ejer gruppe består af og de klodsede svar Jan Bech kom med gør det hele lidt dodgy.
Og Jan Bech.....sikke en type ham er. Man kan ikke just beskylde ham for at være godt skåret for tungebåndet.

Det salgsarbejde man har haft måneder til at forberede sig på overfor offentligheden flunkede helt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Er det et perfekt match? Nej. Er de nye ejere gode og ordentlige mennesker? Sikkert ikke. Faktum er bare at illusionen om, at vi kan betale for den daglige drift med indtægter fra salg af pølser, øl og frivilligt arbejde - er DØD. Hvis ikke JBA havde skudt penge i BIF, da vi stod ved afgrunden, ville vi spille Danmarksserie-fodbold idag. Nu er vi så der, hvor hans millioner ikke er nok, og hvor han ikke kan og vil bære hele byrden alene. Det er tankevækkende at Alpha ikke vil acceptere de nye investorer, og råber op om deres manglende moral, intentioner og respekt for klubben, alt imens de selv knalder andre mennesker ned efter behag og samtidig føler sig hævet over fællesskabet. Alt ville selvfølgelig være bedst hvis ting bare var som i gamle dage, men det er tid til at komme videre.
Én der har stået på et forblæst Brøndby Stadion med løbebaner. Frysende, med en rød pølse og en flad faxe i hånden. Slukøret efter et netop overstået nederlag til Skagen. Det var tider...
Hvem bestemmer prisen på en spiller, der handles mellem klubber med samme ejer?
annonce