Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af grumblesnake
Det man har brug for er at Europa får en sportspolitik. Lige nu er det bare et stort ultraliberalistisk slaraffenland i lighed EUs markedspolitik.
Skrevet af FF Royal Procyon
Besynderligt så mange her der støtter opkøbet. Selvfølgelig giver det da mening at være kritisk. Ikke at folk behøver opgive deres klub. Men udover de gode penge er der da grund til bekymring. Som en fin artikel påpegede fornylig måske primært idet mange udenlandske investorer ikke har sat sig ind i dansk klubkultur. Og så er der risiko for det clasher. Tydeligt i feks Esbjerg og Jammerbugt. Og så burde ejerskab af flere klubber jo tydeligt vis være forbudt. Så er der jo ikke længere en ensidig interesse, hvilket kan blive problematisk på mange punkter. Og så er vi ikke engang gået igang med hvor pengene kommer fra…
Skrevet af Perj1976
[b]Som FCK fan kan jeg bare klappe i hænderne :) Pludselig efter eget udsagn fra vestegnen omkring ejerskab er de nu blot blevet til en del af et firma.. :)
Spændt på hvordan det tolkes på vestegnen..
En stor kapitallindsprøjtning ja, men vel ikke meget større end det JBA har sprøjtet ind de seneste år, og vel ikke meget større end det FCK får ind via præstationer i Europa.. Kan tvinges til at købe middelmådige spillere og sælge spillere der kan præstere i andre af ejerens klubber..
Jeg siger bare.. held og lykke Brøndby i ligger som klubben/firmaet har redt
[/b]
Skrevet af Roligdanmark
Men det er i orden at agf bliver styret af gamle Randers drenge?
Skrevet af Roligdanmark
Har du tal på hvor mange spillere der er skiftet imellem de andre klubber ejerkredsen har???
Skrevet af Sarkasme
Hvis BIF kommer i Champions League så skal alpha nok stå nede på sydsiden og skabe stemning.

Øh nej dem behøver vi ikke - må Alpha være et dødt projekt - tak for alt - amen
Skrevet af Sarkasme
REspekt til Alpha for at sige fra. De minder jo om extended version på Championship Manager spil, hvor man gerne vil styre flere klubber.
Den alm. BIF fans virker til at være nærmest ligeglad sålænge der blot kommer nogle penge i kassen så man kan holde trit med FCN, FCM og FCK

Er det noget du ved ??? For så tror ikke du har ret i det du postulere - beklager - vil hellere spille i 2 div end det her - vi har solgt vores sjæl for en ussel mammon - og Alpha dem er er vi Brøndby fans godt trætte af - det eneste de kan er at gemme sig bag masker og kalde sig fans - men det er og bliver de aldrig - de har aldrig villet klubben det bedste andet end at lave uro og ballede - må deres tid være over - amen !!
Skrevet af Bløde babser
Syntes Jan Bech og representanten for de nye ejere slap ualmindelig dårligt fra det i dag. Så jeg forstår fint der er stor skepsis.
Alene det man ikke vil oplyse hvem den nye ejer gruppe består af og de klodsede svar Jan Bech kom med gør det hele lidt dodgy.
Og Jan Bech.....sikke en type ham er. Man kan ikke just beskylde ham for at være godt skåret for tungebåndet.

Det salgsarbejde man har haft måneder til at forberede sig på overfor offentligheden flunkede helt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Olé Ole
Er det et perfekt match? Nej. Er de nye ejere gode og ordentlige mennesker? Sikkert ikke. Faktum er bare at illusionen om, at vi kan betale for den daglige drift med indtægter fra salg af pølser, øl og frivilligt arbejde - er DØD. Hvis ikke JBA havde skudt penge i BIF, da vi stod ved afgrunden, ville vi spille Danmarksserie-fodbold idag. Nu er vi så der, hvor hans millioner ikke er nok, og hvor han ikke kan og vil bære hele byrden alene. Det er tankevækkende at Alpha ikke vil acceptere de nye investorer, og råber op om deres manglende moral, intentioner og respekt for klubben, alt imens de selv knalder andre mennesker ned efter behag og samtidig føler sig hævet over fællesskabet. Alt ville selvfølgelig være bedst hvis ting bare var som i gamle dage, men det er tid til at komme videre.
Én der har stået på et forblæst Brøndby Stadion med løbebaner. Frysende, med en rød pølse og en flad faxe i hånden. Slukøret efter et netop overstået nederlag til Skagen. Det var tider...
Skrevet af bøl
Hvem bestemmer prisen på en spiller, der handles mellem klubber med samme ejer?
Skrevet af Peter Nielsen
Jeg forstår godt fans er skeptiske mht. den nye ejerkreds, men jeg forstår bestemt også at Jen Bech gerne vil sælge. Der er ganske simpelt ikke penge i at være klubejer i Danmark.
Skrevet af peanuts(s)
Jeg tvivler også på at Jan B har lyst og penge til at flytte BIF, og hvis ALPHA synes det er så forfærdeligt det der er sket, så kunne de jo bare selv have fundet de penge.
Skrevet af Uordensen
Nu kan jeg jo huske da Brøndby lå i Danmarksserien. Som fan af en gammel topklub irriterede det mig at de, som legetøj for Per Bjerregaard, rykkede op gennem rækkerne og gældsatte sig stort og kun reddede røven fordi investorer ikke ville tabe deres penge. Imens blev gamle klubber der skyldte 100,- kr. i skat tvangsnedrykket:
Så jo..man skal i sandhed huske hvor man kommer fra. Moderne fodbold er, som resten af samfundet, plumråddent og talentudvikling er det sjoveste. Når talenterne så er udviklet overlades de til råddenskaben. That’s it.
Skrevet af sevillarealbetistanredbull
For Brøndbys vedkommende, må fans sætte foden ned og sige fra. Det foregår med et totalt boykot. Og ellers må man afholde en afstemning i Brøndby Support for at afklare holdningen til beslutningen om at sælge.

Af de mange immaterielle rettigheder, som Brøndby er værdisat efter, er historie og fankultur et af de største aktiver. Det er derfor, man i sidste ende kan forvente tilskuere på stadion og tv-rettigheder.

Fans, frivillige og amatører i klubben har sagen på sin side, det er dem som gør Brøndby til en "klub". Uden dem havde Jan Bechs vare været betydeligt mindre værd.

Og når Jan Bech ikke på demokratisk vis afklarer klubbens nye ejere med klubben selv, så er de i deres gode ret til at nedlægge veto. Hvis klubbens fans taber den kamp og modvilligt må acceptere eller kapitulere, så er Brøndby en virksomhed og ikke en klub.
annonce
0