Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg forstår godt fans er skeptiske mht. den nye ejerkreds, men jeg forstår bestemt også at Jen Bech gerne vil sælge. Der er ganske simpelt ikke penge i at være klubejer i Danmark.
Jeg tvivler også på at Jan B har lyst og penge til at flytte BIF, og hvis ALPHA synes det er så forfærdeligt det der er sket, så kunne de jo bare selv have fundet de penge.
Nu kan jeg jo huske da Brøndby lå i Danmarksserien. Som fan af en gammel topklub irriterede det mig at de, som legetøj for Per Bjerregaard, rykkede op gennem rækkerne og gældsatte sig stort og kun reddede røven fordi investorer ikke ville tabe deres penge. Imens blev gamle klubber der skyldte 100,- kr. i skat tvangsnedrykket:
Så jo..man skal i sandhed huske hvor man kommer fra. Moderne fodbold er, som resten af samfundet, plumråddent og talentudvikling er det sjoveste. Når talenterne så er udviklet overlades de til råddenskaben. That’s it.
For Brøndbys vedkommende, må fans sætte foden ned og sige fra. Det foregår med et totalt boykot. Og ellers må man afholde en afstemning i Brøndby Support for at afklare holdningen til beslutningen om at sælge.

Af de mange immaterielle rettigheder, som Brøndby er værdisat efter, er historie og fankultur et af de største aktiver. Det er derfor, man i sidste ende kan forvente tilskuere på stadion og tv-rettigheder.

Fans, frivillige og amatører i klubben har sagen på sin side, det er dem som gør Brøndby til en "klub". Uden dem havde Jan Bechs vare været betydeligt mindre værd.

Og når Jan Bech ikke på demokratisk vis afklarer klubbens nye ejere med klubben selv, så er de i deres gode ret til at nedlægge veto. Hvis klubbens fans taber den kamp og modvilligt må acceptere eller kapitulere, så er Brøndby en virksomhed og ikke en klub.
elsker lange bold.dk forum-indlæg
annonce