Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er rigtig, rigtig mange brugere på denne her side der kommer til at indse at de har blameret sig enormt, ved åbenlyst at underkende mandens evner. Man bliver klogere:)

Sikke da noget vrøvl, så kan det være han til den tid, til sommer med guld, vil være tættere på en toptræner. Men det ændre ikke på han næppe er der nu, med så få kampe som cheftræner.

Der er jo ingen der siger han ikke kan blive en succes. Læs nu det folk skriver og ikke det du sidder og forventer de skriver.
Neestrup er sikkert en fremragende træner, men ……

Hvad er det lige for et signal, Danmarks bedste og storsatsende klub sender, når man fyrer cheftræneren og erstatter ham med assistenten!
Det harmonerer absolut ikke med ambitionerne om at deltage jævnligt i gruppespil i Championsleague, og det gør det nok ikke lettere at tiltrække kvalitetsspillere til klubben.
Men, man må jo håbe, at Neestrup overrasker.
PCs ord vægter jo ikke specielt tungt.
Singh var en klassespiller.
Babacar var en topangriber.
Amoo et europæisk stor talent.
Og Karamokoo og Mokairu markante profiler.
Og nu er Neestrup med 1 1/2 års erfaring i den danske division hos Viborg, en toptræner.
Sikke dog noget vrøvl.
Kan vi ikke snart komme af med PC, for han er i hvert fald ikke en top sportchef....
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
Ro på. PC har ramt rigtigt så mange gange i FCK mht. transfers og ansættelser efterhånden, at der ikke er grund til at betvivle hans udtalelser.

Jeg finder selv ud.
Klubben vil stinke så længe PC er ved roret sportsligt. Back to Århus med ham. De kører i øvrigt, nu hvor PC er væk.
Hahaha, toptræner!!! Nu må det saftsuseme snart stoppe med den pseudosnak.
Risikomomentet for FCK og Neestrup er hvis projektet mislykkes. Han er ung og har kun lidt erfaring med et cheftræner job. Han er vellidt og respekteret som assistenttræner, så hvorfor ikke beholde ham i den position. Da FCM i sin tid forfremmede Thomas Thomasberg til cheftræner var han ikke klar - idag en superligaen bedste trænere, men det er kommet med træner jobs i mindre klubber med ikke samme pres som i top klubberne.
Hvis projektet lykkes, så er PC jo genial, men synd for Neestrup hvis det ikke gør.
Hvordan var Ståles CV da han tiltrådte første gang...? Han havde været træner for HamKam i Norge og vist også assistent på det norske landshold. Ståle kom efter trænere i FCK som Hans Backe og Roy Hodgson, der havde lange (og flotte) CV´er. Neestrup kan sagtens blive en succes i FCK.
Ikke desto mindre bliver det en rigtig lækker følelse når FCK med Neestrup i spidsen står på skamlen til Maj, husk på at det ikke er FCM man skal hente 10 point på.

Der er rigtig, rigtig mange brugere på denne her side der kommer til at indse at de har blameret sig enormt, ved åbenlyst at underkende mandens evner. Man bliver klogere:)

Ok Rory Jennings
LFC naturligvis
Verdensklasse først bappede Jess Thorup Sevilla op til at være et af Europas stærkeste hold og nu PC…. Uhh jeg venter i spænding på det næste…..
annonce