Snak

Mere indhold efter annoncen

PS&E-formand: Vi er ikke et ejendomsselskab

tir 18. jan 2022

Bestyrelsesformand i PS&E, Alan Agerholm, siger, at man ikke er et ejendomsselskab, hvorfor et salg af Parken, kan være det bedste for udviklingen af stadionet fremadrettet.Læs hele nyheden her
Sig det som det er: der mangler penge i kassen!
Det er da lige præcist et ejendomsselskab de har været de sidste ca 20 år.

Hader det de har gjort parken til med Geranium og kontorhus
Men gør der det?
Silkeborg IF
Jeg tror de er bange for at miste en helvedes masse millioner hvis et nationalstadion bygges, og så hellere cashe ind nu og være sikker. Jeg tror dog ikke der kommer et nyt nationalstadion.
Til gengæld skal Parken snarest moderniseres for 2-300 mio kroner for at leve op til international standard og de penge har man ikke.
Blandt andet derfor sælger man
Forza Viola
Mjohnsen

De penge har man helt sikkert, ellers skaffer man dem, hvis det var det man ville. Tvivler også på 2-300 er nok. Tror jeg ikke man kommer langt med, og når de sælger fra, så undgår de ansvaret. Der er mange der vælger at leje sig ind i ejendommene.
De penge har man ikke, og man har ikke mulighed for at låne mere hos Nordea, der tværtimod kræver at få sin gæld nedbragt.
2-300 mio er det "forsigtige" bud i de rapporter ledelsen får hver år men som man indtil videre har været tvunget at at ignorere.
Forza Viola
@Mjohnsen

Smider du ikke lige nogle links til dine Nordea påstande?
@Mahimahi

Men hvis PS&E sælger nu, mens køber ved der snart skal smides et stort 3 cifret millionbeløb i som renovation... Så bliver de jo næsten nød til sælge det som et håndværker tilbud, som vi kalder det i Jylland.

Eller kan de finde en køber der villige til at ligge fuld pris også yderligere smide et meget højt beløb efter det allerede indenfor 5 år??
Det skal altså have stået i en artikel før du tror på det? :-)
Forza Viola
annonce