Snak

Mere indhold efter annoncen
Dejligt med alle de kloge finanshoveder her i trådene. Vidste ikke at Danmarks ehvervs topfolk debaterede på bolds forum..blandt andet må Mjonsen jo have en toppost i Nordea.
Vi andre uvidende lader eksperterne arbejde..
Ikke nødvendigvis, men dette forum er jo overbefolket af økonomer og synske typer, så det ville da være interessant, at få underbygget diverse påstande. Men dokumentation ødelægger jo altid et narrativ, det ved alle :)
Nå Voss76 kom mig i forkøbet..
Ja eller folk der rent faktisk ved, hvad der ligger bag og ikke bare gætter til højre og venstre…
Forza Viola
Jamen kan du så ikke komme med lidt mere kød på dine påstande?
Dette forum ville godt nok være kedeligt, hvis kun eksperter måtte udtale sig om emnerne.
Meget enig DavidB…
Dokumentation kunne da i den grad være både relevant samt interessant

Ugens lottotal spået i skiden æg:
1,2,3,4,5,6,8
De kan jo bygge et nyt stadion til en 20-24.000 ude ved motorvejen… og så bygge lejligheder på grunden hvor Parken ligger idag.
@Davidbowie

Hverken økonom synsk eller sådan.
Derimod kender jeg lidt til ejendomshandel, og ved at et renoverings projekt jo aldrig indbringer det samme som et færdigt produkt.

Og efter som flere herpå skriver Parken står over for et meget stort renovering´s projekt er det ren og skær almen viden, så at spørge indtil hvor meget man skal forvente det går ud over den pris de kan sælge det til??

Jeg kommer ikke med nogle anklager af nogle slags, fordi jeg har slet ikke kendskab til parken, derfor skriver jeg (??) Fordi jeg er nysgerrig og egentlig gerne ville vide nogle af de helt basale ting, der forgår i FCK selvom det ikke er den klub jeg fan af. :)
Du kan jo spørge dig selv, hvorfor det mon er Nordeas corporate finance-afdeling der skal hjælpe med salget?
Den seneste udvikling er en konsekvens af de hårde forhandlinger der nu har stået på længe mellem Parken, dens ejere og Nordea.
Banken har fornuftigt nok hjulpet Parken gennem Corona blandt andet ved at øge lånene ganske betydeligt - mod at de naturligt nok skal nedbringes. Det kan de enten blive ved at ejerne kommer med kapital eller ved at sælge ud af aktiver.

Hertil kommer de store renoveringer, Parken står over for som man ikke har penge til og som hverken ejerne eller Nordea vil finansiere.
Forza Viola
annonce