Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er til gengæld økonom. Og når man kigger ind i selskabet PSE, så er der nogle ret store udfordringer.

Jeg vil anbefale at man er forsigtig hvis man køber deres aktier.

Så er det sagt
Billboard..
De er steget med 7,80 i dag, så nogle tror jo åbenbart på projektet..
Jamen det er da rasende interessant med folk som har så meget insider information som i har. Tiden vil vel vise, om det går som i forudsiger!
Ja som en kendt finansmand engang sagde: Man skal kun handle aktier, hvis man har insider-viden… :-)
Forza Viola
Ja den taktik har gjort mange mennesker yderst velhavende.

Kogt ned, så er det interessante her vel FCK som fodboldklub. Og lur mig om de ikke kan finde en ejer, som kan se det spændende i det?
moderator
" Man skal kun handle aktier, hvis man har insider-viden"


Rimelig gakket udsagn. Hvis det er ens leveregel, så er man sandsynligvis gået glip af utrolig høje afkast de seneste år. Det har været fuldt ud muligt at lave et super afkast uden nogen som helst form for insiderviden ved fx at investere i et index.
Dette er en signatur.
*advarsel* ironi kan forekomme

Men bortset fra det skal der da nok være købere til en mere "ren" fodboldforretning. Seier havde jo for nylig en køber og rygtet går på, at de igen er på banen.
Forza Viola
Voss: så synes jeg da du selv skal smide alt hvad du ejer ind.

Ved du hvor mange aktier der blev handlet til den pris?? Nu blev det jo annonceret lige inden Børsen lukkede. Så der skal bare en handel fra en der har interessen i at handle den op, til at handle den op.

Der er ingen der har insider info, for det er ulovligt at videregive.

Men det er nemt at de i regnskabet at de har et problem. De tjener ikke penge. De har faktisk ikke tjent det det investerede beløb tilsiger de burde i 10 år.

De har brugt de 1,4 mia uden at få værdi for dem. Og nu vil det vise sig om der er værdier inde i selskabet til at betale gælden.

Indtil da kan tilhængerne så spørge sig om de ønsker en høj pris for stadion og dermed en høj leje fremover, eller en lav pris og dermed høj gæld, for så at få en lav husleje når de skal betale husleje fremover.
Men hvis din viden om Nordea er offentlig tilgængeligt, kan du så ikke dele den med os andre? Jeg spørger helt oprigtigt. Ingen ironi.

Som sagt er dine påstande interessante. Og lad os se om det går som du mener. Hvis ikke, så udsender du vel et dementi?
annonce