Snak

Mere indhold efter annoncen
Har jo lige delt den med jer… :-)

Men der er jo også andre faktorer her ud over en bank, nemlig en ejerkreds der ikke kan enes om hvad man skal satse på.
Så vidt jeg hører vil Seier gerne fortsætte som en mindre ejer af FCK mens Skjærbæk sandsynligvis vil byde på Lalandia.
Forza Viola
Bola

Jeg synes ikke der er nogle fra Nordea som udtaler sig i den artikel. Men fordi det står i Berlingske, så er det sikkert som amen i kirken?
Som Ricardo sagde: Selv om det står i avisen, kan det jo godt være sandt.

Som sagt igen: der er flere faktorer - en bank der skal have noget af sit udlån hjem samt en dybt uenig ejerkreds som de to helt centrale
Forza Viola

En kritisk fodboldinvestor, som ønsker at være anonym, ser dog mere mørkt på Allan Agerholms salgsbestræbelser:

»Parken Sport & Entertainment er under pres fra sin bankforbindelse Nordea, som har over en milliard kroner til gode. Og Parkens situation er ikke blevet nemmere under coronakrisen, hvor gælden er øget,« siger han.

»Et frasalg af ejendommene vil sætte en stopper for, at forretningerne omkring fodboldklubben har mulighed for at understøtte fodbolden i dårlige år. Nu bliver fodboldklubben mere sårbar rent økonomisk,« siger han og betegner frasalget af som »offergave« til Nordea.

https://www.berlingske.dk/business/parken-har-sat-nationalarenaen-og-oevrige-ejendomme-til-salg-forventet
@davidbowie

Nej, det er jo kun spekulationer. Jeg syntes dog der godt kunne være noget om det.
Selvfølgelig kan bestyrelsesformanden ikke sige at det er Nordea der tvinger dem til at sælge. Hvis han gjorde ville alle jo vide at FCK var insolvente og der ville da være tale om et brandudsalg. Ved brandudsalg får man helt sikkert ikke de penge man forventer og de kan skyde en hvid pil efter de 2.5 milliarder de regner med at få i kassen.
Så det er i alles interesse, også Nordea´s, at historien er at det er FCK der vil sælge.

Men det er jo bare spekulationer på et fodbold forum.
Jeres påstande er jo vand på møllen for tilhængere af FCM. Så kan de komme frem fra deres sten og tale om gæld osv. Den sang er vel spillet mere en Thriller albummet! Men det bliver bare en lidt kedelig snak, for der er jo så mange andre faktorer der spiller ind.

Det er jo alm kendt blandt FCK fans, at man gerne ser Skjærbæk og Korsgaard ud som aktionærer. Fck skal have fodboldinteresserede ejere. Det får vi forhåbentlig nu..
Jeg tror da ikke der er nogle fra FCM der er interesserede i at FCK taber muskler?
Hvori er det sjove så i at vinde, hvis der ikke er en på max niveau at kæmpe med.
Klubben vil uden tvivl have godt af at få nogle ejere ind, der gerne vil fodbolden. Det står jo stort på hvidt at Skjærbæk hader fodbold og begge herrer følte jo i mange år, Don Ø havde lokket dem til at købe katten i sækken.
Forza Viola
Well. Så du kan ikke finde én eneste på heden som ville synes det er fedt hvis FCK kom i problemer? Den tror du vel ikke engang selv på..

Desuden. Hvis aktiverne er konservativt prissat (som en anden skriver) i regnskabet, så burde de vel samlet set komme ud med overskud. Naturligvis skal de forskellige ting sælges til forventet pris, ellers er det jo ligegyldigt.
@Bolabrazil

@davidbowie

Denne artikel er over et år gammel, men understøtter hans pointe.

https://www.berlingske.dk/fodbold/storbank-presser-fck-lars-seier-co-skal-laegge-250-millioner-nu


PSE skød dog den gamle artikel ned kort efter, at den blev udgivet. Man kan jo vælge, hvem man vil tro på, men man bør nok notere sig, at det vil være ulovligt for PSE at komme med falske oplysninger til fondsbørsen.

»Dette er et usandt postulat, og der er ikke igangværende forhandlinger om et sådant indskud eller en aktieemission, således som det urigtigt påstås i artiklen,« skriver bestyrelsesformand Bo Rygaard i en meddelelse til Fondsbørsen.

Alt det der foregår nu, har jeg svært ved at gennemskue, og det kræver nok, at man har får lidt mere indsigt i det påtænkte setup, før man ved, hvad der er op og ned. Jeg synes måske, at det er lidt voldsomt at bringe ord som "insolvent" ind i samtalen. At være solvent kræver vel bare, at man kan betale sine regninger til den tid, de forfalder. Det er vel sjældent sådan (men kan naturligvis ikke udelukkes), at en gældsaftale er skruet sammen således, at kreditor kan kræve indfrielse, når man lige synes, at det passer.
annonce