Snak

Mere indhold efter annoncen
Indrømmet, insolvent har ikke noget at gøre med FCK. Det blev kun brugt i forbindelse med et evt. brandudsalg.
&Loyal..

Men så lyver enten nogle af profilerne her på siden eller Parken jo…?
Der er noget sær karmaboomerang over situationen. Og her refererer jeg til den lyssky måde FCK den gang grundlage sin store økonomi under Flemming Østergaard regimet.

Selvom jeg ret åbenlyst holder med et andet hold, så synes jeg ikke det er noget at fryde sig over. Gør det der skal til for at redde klubben i god tid, og hvem ved, måske ville det være sundt for FCK at konkurrere på mere lige vilkår med de andre klubber i ligaen. Driv klubben som en fodboldklub, så kunne det være der kom noget respekt for holdet udenfor den dedikerede fanbase.
Hvis man tager ja hatten på, så er det her jo en unik mulighed for at FCK får den rette ejer. En som kan se mulighederne. Og vil være med til at udvikle klubben. Der er jo en kæmpe uudnyttet potientiale.
Jan Bech påstod også, at Red Bull ikke ville købe Brøndby. Og Parken sagde det var løgn at Fortress ville købe selskabet. Og Don Ø sagde Parkens økonomi var kernesund…

Men overordnet tror jeg man som FCk-fan bør glæde sig over det her. De nuværende ejer har ikke ønsket at investere en krone i fodbold
Forza Viola
@davidbowie

Men så lyver enten nogle af profilerne her på siden eller Parken jo…?


Pas, jeg ved ingenting om noget, og som skrevet, så vil jeg helst ikke have en mening om det, før der kommer mere information.

Den "gamle" artikel blev skrevet af Morten Johnsen fra InsideBusiness, som har meldt FCK og Brøndby konkurs sådan ca. 100 gange, så ham skal du nok ikke tro på ;)

EDIT:

Haha, det er sgu da dig, der er Morten Johnsen @Mjohnsen???? Kæft hvor klasse, kæmpe legende!
@Strakt Vrist

Hvem er det du holder med?
Jan Bech påstod også, at Red Bull ikke ville købe Brøndby. Og Parken sagde det var løgn at Fortress ville købe selskabet. Og Don Ø sagde Parkens økonomi var kernesund…


Som jeg skrev, så kan du vælge, hvem vil du vil tro på. Mit udgangspunkt er, at meddelelser til fondsbørsen er korrekte i deres indhold indtil Finanstilsynet siger noget andet. Sådan er vi jo så forskellige, og det skal stå dig frit for at have et andet udgangspunkt :)

Var det så dig, der ændrede den oprindelige artikel fra

Så store problemer, at storbanken Nordea nu kræver, at Parkens tre storaktionærer - heriblandt den kendte rigmand Lars Seier Christensen - nu skal skyde 250 millioner kroner ind i det økonomisk trængte firma.

Til

"»Det er helt naturligt, at der er drøftelser mellem Nordea og Parkens ejere omkring selskabets alvorlige situation. Når man ser på Parkens seneste regnskab samt forventningerne til indeværende år, vil det kun være en fordel, hvis koncernens aktionærer skød friske penge ind for at skabe ro om virksomheden og FCK,«

Det synes jeg altså var fremragende, den skal du have ros for!
@Loyal

Og det er netop min pointe. Folk sidder gratis og slynger diverse dommedags profetier ud. Men når alt kommer til alt, så er det jo bare påstande. Og det klinger sgu lidt hult.. :)
@Loyal

Ingen kommentarer :-)
Forza Viola
annonce