Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja Nordea kommer sandsynligvis til at få deres gæld indfriet, for hvis der kommer bud lavere end gælden vil banken afvise dem.
Om JBA redder sin investering hjem i BIF er nok mere tvivlsomt, men Skjærbæk og Korsgaard kan måske lige redde sig hjem med den her manøvre. I hvert fald slipper de nok for at komme med flere penge
Forza Viola
Har Parkens ejere ikke kommet med penge siden 2010???

At tage et lån er også at "komme med penge". Så tror ikke vi skal lade en teknikalitet om hvor pengene tages fra afgøre om der et sugardaddy´ri eller ikke.

Man bruger nye penge hvis man tilfører penge. Om man så udsteder en veksel eller ej er total ligegyldig.

Ellers synes jeg du skal tage et lån i dit hus og så købe den største bil der findes. Det er jo ikke dig der betaler når det er gennem et lån.

Men når det er sagt, så ville det faktisk være en sand befrielse hvis man fandt en rød tråd indenfor sports finansiering.

Det er simpelthen ikke til at holde ud at se på hvad der sker i England fx.

At det ene legetøj opkøbes efter det næste. Hvordan har jeg absolut ingen idé om, men at køre et læs penge ind i en klub er utåleligt at se på.

Man City, Chelsea og Newcastle som de værste eksempler.

Men et bud ville være at man ikke måtte booste lønchecken i en klub via et vognlæs penge.

Synes det man fx har lavet i Silkeborg er så vildt fedt, hvor man via målrettede investeringer ind i infrastrukturen i klubben opnår et andet niveau.

Mere af det
Så du mener stadig ikke Jan Bech er en sugardaddy. Men Parkens aktionærer er? Interessant nok..
Nej Parkens ejere er ikke kommet med penge. Parkens bank har lånt selskabet penge på samme måde, som de låner utallige andre virksomheder penge.
Har Nordea holdt hånden under Parken? Ja i 2009 og i 2020. Præcis som de har gjort med talrige andre store virksomheder med det ene formål at beskytte sig selv.
Forza Viola
Du mener ikke det ligger i udsagnet: at brænde 700 mill af, at det er en sugardaddy??

Nu tror jeg du søger en konflikt for bare at finde en
moderator
Men Nordea er en bank. Det er en forretning for dem at låne penge ud. Det gør de til adskillige virksomheder. De kan derfor ikke være en sugardaddy med mindre vi to har vidt forskellige opfattelser af ordet.
Dette er en signatur.
Konge-tråd det her! Mere af det, tak!
Søger ingen konflikt. Prøver at forstå din morale - og jeg er jo ikke den eneste som ikke kan følge dig..

Sugardaddy kom fra dig. Husk det.

Og tag Lars Seier. Han købte sin aktiepost af LD. Hvis ikke han havde købt den, så mener jeg der var andre interesserede. Hvis ingen havde ville købe, så havde LD jo måtte beholde den. Hvordan kandiderer hans (Seier) ageren til at være sugardaddy?
Nu er betingelserne Nordea låner ud til temmelig specielle. Renten de lån er ude at svømme til står bestemt ikke mål med risikoen.

Der er næppe mange virksomheder der låner penge til ny byggeri til så lav en rente. Gad vide hvorfor?

Det er helt uhørt. Specielt når det lige præcis viser sig pengene ikke blev tilbagebetalt.

Men det er set mange gange med fodboldklubber, der låner til groteske omkostninger
Den største "sugardaddy" i dansk fodbold er uden tvivl Niels Thorborg. De sidste 10 år har han hældt 250-300 mio kroner i OB uden at få noget ud af det.
Forza Viola
annonce