Snak

Mere indhold efter annoncen

PS&E-formand fastslår: PC har gjort det godt

Skrevet af bold
tir 20. sep 14:51

Ifølge Parken Sport og Entertainments bestyrelsesformand Allan L. Agerholm mener, at FCK's sportsdirektør Peter Christiansen har gjort sit arbejde godt nok.Læs hele nyheden her
Skrevet af horses in blue
Ananas i egen juice
Skrevet af weeman05
gal noget bræk
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Common sense

Suuuuuuuuuuuk !
Skrevet af Groggster
Med andre ord:
“Der er fuld tillid til PC”.
Er det også 14-dagesreglen for sportschefer?
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Hold nu kæft!!
Skrevet af suppedasen
Shit virkelighedssansen er da røget fra alle inde i parken. PC har på ingen måde gjort det godt og er ikke lykkedes med sine handler overhoved og særligt meget andet. Vi har aldrig haft så mange penge smidt direkte ud af vinduet på spillere der ikke løfter holdet eller ikke kan bruges før. Manden er ekspert i at formøble penge og burde sidestilles med Sanjay Shah. Lidt sjovt at Thorup savnede ansvar på banen, når den i ligeså høj grad mangler udenfor.
Fyringen er vel fair nok, men kommer resultaterne ikke, så peger pilen direkte på Michelinmanden selv.
Skrevet af suppedasen
Hvem har set Amoo? Ham glemte de da også at nævne. prisen for Isak osv. osv. Kæmpe Dubai løn til BABA, så han kan danse på tribunen med PC. Hvad med det helt væk salg af Biel uden nogen ordentlig erstatning? Mange af dem der nævnes var vel på radaren i forvejen, flere kendte PC til fra AGF tiden og kunne vel være hentet uden hans beføjelser. Så hvad har han rent faktisk bidraget med, andet end at formøble ligaen, CL og smide træneren under bussen?
Skrevet af Heko
Jamen så kan Agerholm og resten af bestyrelsen godt alle sammen få et job i Muppet Show. PC og Kvist er begge katastrofer. Kvist holder mund selvom alle er efter ham også. Håber virkelig at de 2 klovne får sparket. Og det kan ikk gå stærkt nok
Skrevet af Cta
Corner har vel heller ikke været en kæmpe succes.. i know han er lige kommet til men er allerede skadet det er ikke alt for godt.. hvis man trækker de sikre handler væk som han kender og der har været i klubben før så må det være meget skuffende hvad han har lavet
Skrevet af tossegod
Det er simpelthen nogle vilde meldinger, der kommer i dag :-) Gad vide, om de forventer, vi tager dem alvorligt???
Skrevet af tossegod
Enten er JN PCs bedste signing, ellers bliver det vel hans sidste?
Skrevet af Kitkatten1
PS&E-formand fastslår: PC har gjort det godt


Nej
Skrevet af grumblesnake
Vavro og Khocholava er da fine spillere, men jeg synes faktisk at de er fejlcastet hvis man ønsker at spille med høj boldbesiddelse. Vavro er udisciplineret og ikke specielt tryg i det korte og Khocholava er rystende usikker med bolden på fødderne. Boilesen er klart bedre, men er bare ikke en rigtig stopper. Grabara er blevet udmærket med fødderne, men nogen Jacob Rinne bliver han aldrig. Der har Ryan været et langt bedre valg. Claesson er et rigtig godt køb, men også en spiller man kun kunne få pga. situationen i Ukraine, men det er bestemt en god handel.

Men det er er også svært at vurdere da det fra starten har været uklart hvad ønskede udover at det skulle være underholdende. Hvilket så i øvrigt gøre Thorup til et mærkeligt valg.
Skrevet af PoD
Vavro var jo i klubben, ikke en han har fundet. Lazio var rigtig trætte af ham, nok ikke det sværeste at overtale dem.

Claesson, lidt speciel situation i rusland, nok også lidt af en foræring.
Daramy det samme,
Corner ligeledes.

Khocholava, en rimelig signing, men der er da en håndfuld stoppere i ligaen på samme niveau.
Mukairu, jeg synes faktisk han er okay.

Babacar, Singh er jo helt håbløse signings, hvem så noget i dem?
En agent, vi skyldte en tjeneste?

Amoo, er der nogen der har set ham for nylig? Sidder han i Vestre?

Højlund salget, han var den eneste succesfulde angriber vi havde, 5 mål i Conference. Solgt for 15 mill. Det i ikke så i Rasmus, havde i set i Singh og Babacar. Find jer et nyt job.

Biel, fair nok at sælge vores uden sammenligning mest målfarlige spiller, men da ikke før man har en kvalificeret erstatning.

Alt i alt, så er det ikke en bedrift de fleste sælgere ikke kunne have gjort lige så godt. Der er intet hvor man tænker, det er flot arbejde, det er over forventning.

Erik ´De skal ikke spille om mine penge´ Skjærbæk ud af mægtige FCK !
Skrevet af Tubbewinter
Agerholm fortsæt endelig i FCK - med dig for bordenden fortsætter klubben heldigvis direkte mod afgrunden.
Skrevet af Slettet(270928221510)
@suppedasen
Helt enig


Bløde Babser hvor er du henne? Hvorfor er det du aldrig forholder dig til alle blamager i din egen klub, som er så kikset på så mange plan for tiden, at fans af andre hold kun kan grine af hvor udueligt i håndterer kommunikation, mandskabspleje, indkøb, voldtægt, Twitter, de personager I har ansat osv. osv.
Du har jo kun noget at sige, når du kan grave efter det mindste i en Brøndby-relateret tråd, hvor du aldrig laver andet end komme med provokationer eller stikpiller? Mon du er ansat herinde på bold.dk siden du kan få lov at udføre din agenda, uden nogensinde at være interesseret i artikler omhandlende i din egen klub? Selv på en dag som i dag, hvor jeres cheftræner fyres, og der er 15 artikler om det, er du musestille. Havde det været Brøndby der skiftede træneren ud, ville du jo være at finde overalt i de artikler, for at provokere og kritisere.
Elsker du mon i virkeligheden bare Brøndby, eller bunder det i jalousi? Måske du skulle søge lægehjælp for det, som en anden bruger foreslog. Det er i hvert fald ynkeligt og kæmpe bizart du kan få lov at køre dine evindelige provokationer på daglig og ugentlig basis herinde uden for længst at blive banned for det.
annonce
0