Snak

Mere indhold efter annoncen
Enten er JN PCs bedste signing, ellers bliver det vel hans sidste?
PS&E-formand fastslår: PC har gjort det godt


Nej
Vavro og Khocholava er da fine spillere, men jeg synes faktisk at de er fejlcastet hvis man ønsker at spille med høj boldbesiddelse. Vavro er udisciplineret og ikke specielt tryg i det korte og Khocholava er rystende usikker med bolden på fødderne. Boilesen er klart bedre, men er bare ikke en rigtig stopper. Grabara er blevet udmærket med fødderne, men nogen Jacob Rinne bliver han aldrig. Der har Ryan været et langt bedre valg. Claesson er et rigtig godt køb, men også en spiller man kun kunne få pga. situationen i Ukraine, men det er bestemt en god handel.

Men det er er også svært at vurdere da det fra starten har været uklart hvad ønskede udover at det skulle være underholdende. Hvilket så i øvrigt gøre Thorup til et mærkeligt valg.
Vavro var jo i klubben, ikke en han har fundet. Lazio var rigtig trætte af ham, nok ikke det sværeste at overtale dem.

Claesson, lidt speciel situation i rusland, nok også lidt af en foræring.
Daramy det samme,
Corner ligeledes.

Khocholava, en rimelig signing, men der er da en håndfuld stoppere i ligaen på samme niveau.
Mukairu, jeg synes faktisk han er okay.

Babacar, Singh er jo helt håbløse signings, hvem så noget i dem?
En agent, vi skyldte en tjeneste?

Amoo, er der nogen der har set ham for nylig? Sidder han i Vestre?

Højlund salget, han var den eneste succesfulde angriber vi havde, 5 mål i Conference. Solgt for 15 mill. Det i ikke så i Rasmus, havde i set i Singh og Babacar. Find jer et nyt job.

Biel, fair nok at sælge vores uden sammenligning mest målfarlige spiller, men da ikke før man har en kvalificeret erstatning.

Alt i alt, så er det ikke en bedrift de fleste sælgere ikke kunne have gjort lige så godt. Der er intet hvor man tænker, det er flot arbejde, det er over forventning.

Erik ´De skal ikke spille om mine penge´ Skjærbæk ud af mægtige FCK !
Vavro skal aldrig over midten, og gerne tilbage til Lazio.
Agerholm fortsæt endelig i FCK - med dig for bordenden fortsætter klubben heldigvis direkte mod afgrunden.
@suppedasen
Helt enig


Bløde Babser hvor er du henne? Hvorfor er det du aldrig forholder dig til alle blamager i din egen klub, som er så kikset på så mange plan for tiden, at fans af andre hold kun kan grine af hvor udueligt i håndterer kommunikation, mandskabspleje, indkøb, voldtægt, Twitter, de personager I har ansat osv. osv.
Du har jo kun noget at sige, når du kan grave efter det mindste i en Brøndby-relateret tråd, hvor du aldrig laver andet end komme med provokationer eller stikpiller? Mon du er ansat herinde på bold.dk siden du kan få lov at udføre din agenda, uden nogensinde at være interesseret i artikler omhandlende i din egen klub? Selv på en dag som i dag, hvor jeres cheftræner fyres, og der er 15 artikler om det, er du musestille. Havde det været Brøndby der skiftede træneren ud, ville du jo være at finde overalt i de artikler, for at provokere og kritisere.
Elsker du mon i virkeligheden bare Brøndby, eller bunder det i jalousi? Måske du skulle søge lægehjælp for det, som en anden bruger foreslog. Det er i hvert fald ynkeligt og kæmpe bizart du kan få lov at køre dine evindelige provokationer på daglig og ugentlig basis herinde uden for længst at blive banned for det.
annonce