Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG bekræfter: Neymar ude i en måned

Skrevet af bold
tor 11. feb 2021

Neymar glipper braget mod Barcelona i næste uge, da han må sidde ude i fire uger med en lyskeskade, bekræfter PSG.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(370955222502)
Perfekt, så er han med til hans søsters fødselsdag.
EL MAS GRANDE!
Skrevet af Allez Paris!
Idiotisk beslutning af Pochettino da han valgte at Neymar skulle spille fra start mod et hold fra 2. divisionen. Det fatter jeg hat af, når man skal møde Barcelona ugen efter. Nu står han til at misse begge kampe grundet den beslutning.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Borg52
Øv gider snart ikke se fodbold mere
Man kan jo bare skade de gode spillere
Uden der sker noget....
Skrevet af ligaes
Utroligt som de store spillere ofte misser CL kampene mod Barca. Der må være en forbandelse når man møder dem
Skrevet af Slettet(591931230603)
Jeg vil umiddelbart påstå, at det ingen forskel gør for PSG. De har stærke og gode spillere, samt et hold der er sammenspillet - modsat Barca. Barca halter gevaldigt i forsvaret, så mon ikke PSG kommer til at slå et hul eller 3 i deres forsvar. Som Barca fan gør jeg mig ikke de store forventninger til Barca i hverken ChL, La Liga eller Copa Del Rey for den sags skyld.
Skrevet af Slettet(371811220901)
Allez Paris!

du virker nervøs? hvad ska du bruge neymar til, når du har været så stensikker på at psg går videre imod barca. jeg vidste bare at enten mbappe eller neymar ville være skadet til de chl opgør. det vil ikke overraske mig hvis mbappe bliver skadet mod Nice på lørdag. det er jo ikke fordi psg er 20 point foran 2 pladsen, så sejr er næsten krævet, så mbappe spiller jo nok den kamp også.

Når det er sagt, så er det en skam ikke at se neymar i endnu en storkamp i chl. han har misset alt for mange af dem de sidste 4 år. han bliver lettere skadet, efter skiftet til frankrig. barcas chancer steg i hvert i fald gevaldigt med hans skade, hvis han er ude i begge kampe.

ligaes

hvilke andre spillere har manglet mod barca da? tror bare det her er en neymar ting i chl sammenhæng. man bliver skadet hvert eneste forår i adskillige måneder.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Skrevet af Pantic
Vil alle dage være en fordel for modstanderen, når en af verdens bedste spillere ikke er med - sammenspillet hold eller ej.

Synd for os der havde håbet på en kanon fodboldkamp, at Neymar må misse den.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Allez Paris!
@mmahen1962

Jeg er slet ikke nervøs. Selv uden Neymar vinder PSG sikkert. Det er bare ærgerligt at miste ens bedste spiller endnu engang, især når det skyldes en latterlig beslutning fra træneren.

Du ved også selv, PSG er kæmpe favoritter. Når en over the hill Rakitic kan slå Barcelona med lethed, er der ikke meget at frygte.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Slettet(371811220901)
Allez Paris!

nu får vi af se hvad der sker på tirsdag.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Skrevet af Stagger Lee
Ærgerligt, Neymar i topform er en nydelse at se på og på gode dage, er han kampafgørende. PSG er dog mere end det og 4 ud af fem gange spiller de lige så godt uden. Men det er klart at Neymar kunne være god for PSG mod Barca og jeg tænker at Odds lige tippede fra 60-40 PSG favorit til en 50-50. Jeg er da i hvert fald lettet over, han ikke er med, selvom kampen havde været sjovere, hvis han havde
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af SalatMedLåLåPå
Neymar har været deres bedste spiller i år. Det er klart et stort tab.
Skrevet af Rettelse
Allez Paris!

Hvorfor bebrejder du Pochettino? Er det ikke den absolut bedste træner PSG kunne ansætte? Det var ikke muligt at ansætte en bedre træner. En kæmpe gevinst for klubben. Det perfekte match med PSG der igen gør sig bemærket ved at hente en af verdens bedste trænere.

Er Pochettino alligevel ikke så god som du troede?

Her er linket til dine udtalelser om den fantastiske Pochettino:
https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5967614&start=10&vis=0
Skrevet af MR11
Allez, Neymars søster har fødselsdag. INTET kan forhindre ham i at deltage. Havde han ikke spillet kampen igår, var han nok "kommet til skade" i eget hjem i løbet af det næste stykke tid.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Skrevet af Allez Paris!
@Rettelse

Jeg er ikke helt med på, hvad du søger efter? Jeg mener stadig alt hvad jeg skrev men det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke vil kritisere Pochettino når han gør noget, jeg er uenig i?
Det var da noget barnligt noget, du spildte din tid på.
Ici, c'est Paris!
annonce
0