Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG-chef afviser Donnarumma-utilfredshed

tir 28. sep 2021

Der er god stemning hos PSG, fortæller cheftræner Mauricio Pochettino, selvom rygter vil vide, at Gianluigi Donnarumma er utilfredshed med at være reserve.Læs hele nyheden her
En af verdens allerbedste målmænd sidder på bænken. Gu er han da ikke tilfreds med det!
I know what you did last decade against Hobro
Det er fandme karma ift. hvordan han behandlede Milan. Men han kom vel primært for pengene, så han er vel ikke utilfreds? Dem får ham jo også fra bænken.
@Kikset

Hvordan ved du, at han primært kom for pengene?
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Det ville også være synd at smide Navas på bænken. Han er sygt undervurderet! Selvfølgelig også ærgerligt for Europa mesteren at varme bænk nu.
Lidt off topic her, men jeg ser Milan spille pga Zlatan og ikke mindst Kjær, men Milan virker ikke svækket i målet, som i overhovedet ikke med Maignan. Det er skønt.
Sådan er det jo når man er i en storklub, ligesom Kalle Johnsson sidder på bænken i FCK, trods status som klassekeeper og Svensk landsholdsspiller.
AK1978
jeg er fan af den parallel
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Navas har vundet 3 (TRE) Cl med Real Madrid, hvad havde primadonnarumma regnet med? Han fik sine 8+ millioner om året, penge skabt på ryggen af tusinder af slaver i Qatar. Det var det han ville, så hvad piver hun over?
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Den 22-årige keeper, der denne sommer blev kåret til VM´s bedste, har dog kun fået to kampe i PSG-trøjen ud af ti mulige, og det er han ifølge italienske medier lettere utilfredshed med.


Næppe :)
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
annonce