Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG-chef fortryder klima-joke: Vi har et stort ansvar

ons 7. sep 06:04

PSG-træneren Christophe Galtier fortryder, at han lavede en joke, da han blev spurgt ind til klubbens knap så klimavenlige transportløsninger. Læs hele nyheden her
Damage-control… Ja ja, den hopper vi ikke på. De ultra rige og priviligerede PSG’er bekymrer sig ikke om normale menneskers problemer… Og jo, det er en skandale.
Dertil kommer så, at lige netop PSG er en klub der er ejet af folk, der tjener fedt på det sorte guld.
Prøv evt. lige at tjekke op på klimaaftryk for den rigeste ene procent i forhold til de 99 procent andre. Dog er det i Danmark, men jeg tvivler på, at det er meget anderledes i Frankrig.

Jo, de lever rimelig meget i en bobbel i klimamæssig henseende. Endda så meget, at de laver dårlige jokes om det.

Kilde: https://www.dr.dk/nyheder/viden/klima/en-person-fra-den-rigeste-procent-af-danmark-udleder-10-gange-saa-meget-co2-som
De er sgu nogle møgsvin, ikke bare Mbappé og Galthier, men hele klubben med deres ejere... Kulturen i klubben bliver gennemsyret af det de står for.
Skulle det forestille en undskyldning!? Ren damage control.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Jeg synes han agerer fint dér.
Har aldrig hørt om manden (… la´ nu bare vær´, vi er jo ikke alle sammen børn, der står og hopper i en kæmpeflok flok bag et stadionmål), og jeg har helt overordnet en sund skepsis ift horisont&refleksion hos aktørerne i det professionelle fodboldcirkus, - men her er der en dagen-efter, no-nonsense eftertanke.
Ikke noget halvkvædet trækken-i-land. Han fortryder. Og så en ærgrelse – som mange andre også kender til – over at rummet for et smil er svundet ind til ikke-eksisterende.
Damage-control… Ja ja, den hopper vi ikke på. De ultra rige og priviligerede PSG’er bekymrer sig ikke om normale menneskers problemer… Og jo, det er en skandale.

Jeg tvivler på, at PSG er værre end alle andre klubber. Og jeg synes det er et hylkerisk lorte spørgsmål fra journalisten.

Hvis der skal ændres på klimaaftryk inden for fodbold- og generelt indenfor underholdning. Så har vi dælme et stort arbejde foran os.

Synes ikke man skal hænge enkelte trænere, spillere eller klubber ud for dette. Det er hylkeri.
Blev Corner ikke fløjet med privatfly til DK, selv om der gik rutefly fra Tyrkiet ?
Lidt sjovt, at klima giver så stort et ramaskrig, når PSG (og City / Newcastle) går AAALLT for nemt udenom ift. at legitimere de forskellige regimer uden basale menneskerettigheder. Det er særdeles uhørte ting, som de har et langt større ansvar for.
annonce