Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG fik CL-point efter flot comeback

Skrevet af bold
tir 26. nov 2019

Topopgøret i gruppe A mellem Real Madrid og PSG blev en kamp i højt tempo, som endte med 2-2. Det lignede ellers længe en Real Madrid-sejr.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sims91
God præstation langt hen ad vejen, som desværre bliver pisset væk. Længe siden jeg har set så unødvendigt et pointtab. Vanvid ganske enkelt.
Har nærmest ondt af en fyr som Benzema, der spiller til 10/10.
Valverde med endnu en pragtkamp. En skam med Hazard. Han er ellers ved at komme godt op i gear og spillede forrygende sammen med Marcelo og Isco.

Hvorfor forstår de såkaldte eksperter ikke at VAR blev benyttet helt efter bogen og som det er tiltænkt?
Der bliver lavet et klokkeklart frispark på Marcelo få sekunder inden straffesparkssituationen. To hænder i ryggen fra to strakte arme af Gueye. Det kunne ikke være mere åbenlyst. Nøjagtigt det samme Crystal Palace fik annulleret et mål for imod Liverpool. Det var oven i købet inde i feltet, hvor der normalt bliver givet mere frihed til at skubbe og holde.
Fordi frisparket fejlagtigt ikke blev dømt så er PSG-angriberen pludselig helt fri igennem med Courtois. Derfor helt korrekt brug af VAR. Hvad er det for nogle justeringer, som de vil have i det tilfælde?
Skrevet af LosBlancos
Fantastisk kamp i en flot kulisse. Madrid viser at de virkeligt er kommet op i gear. Ufatteligt at de ikke får scoret mere. Spiller sig igennem til utallige chancer. Ærgerligt at lukke to dumme mål ind, men det ændrer ikke på, at man kan tage rigtigt meget med fra den her kamp. Det bedste fodbold Madrid har spillet i denne sæson.

VAR er og bliver rent gift for fodbolden. Kendelsen var god nok, men det må aldrig nå så langt ud, at der skal gå fire minutter og gives et forkert rødt kort.
Dommertrioen dømmer derudover en skrækkelig kamp, fyldt med forkerte kendelser. Giver intet gult til Meunier som skader Hazard på er stort frispark, men giver så et gult lige efter til Marcelo for et mindre frispark.

Valverde er fantastisk som sædvanligt - klar MOM, Benzema slås om titlen som verdens bedste 9´er med Lewandowski, og Isco spiller endelig en flot kamp. Og så ser man også endnu engang beviset på, at Navas er langt bedre end Courtois.
Haste el muerte!
Skrevet af Helicobacter pylori
I gik glip af kampens sidste fem minutter, drenge.
Skrevet af bruger 162151
synd for real, de spillede godt i dag !!
Skrevet af Humannxx
Øv øv øv! Men rigtig flot kamp af Real, som ødelægger det hele for sig selv igen. Rigtig meget godt at tage med, men også noget skidt. Det må bare ikke ske!
Skrevet af Andreas_
Hvor er det fedt at se vi begynder at ligne et hold igen. Selvom det ender med en uafgjort, er der virkelig meget at tage med fra kampen. Valverde er vel ved at være første mand på holdkortet nu?
Skrevet af Slettet(202352200106)
Inden tråden går amok over VAR beslutningen i dag, så vil jeg lige informere:

"The VAR is also able to take into account any infringement that could have taken place in the immediate build-up to the incident (the attacking phase of play)."

Sakset fra UEFAs protokoller vedrørende brug af VAR. Altså er det helt efter bogen. Diskussionen er så i stedet, om VAR skal bruges på den måde, men beslutningen fra dommeren er absolut efter bogen på alle tænkelige måder. Selv frisparket på Marcelo.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af endagtilbage
Fuck resultatet, Real Madrid er tilbage! Den bedste præstation jeg har set dem i leverer i 2 år og de er jo klasser bedre end PSG hele kampen. Hvis målmændene havde byttet ende havde Real vundet 6-0. Stadig en besynderlig beslutning i mine øjne. Hazard og Valverde er da helt igennem verdensklasse spillere, man må ikke håbe han er ude i lang tid med det niveau han har lige nu. Varane koster ene og al
ene denne sejr hvor andet mål er helt tilfældigt. Målt på nuværende form må Real betragtes som store favoritter til ligatitlen og lige pludselig et hold man skal have med i overvejelserne til cl titlen. Hold da op en præstation.
Skrevet af Dammefar
Bare lidt en skam, når der ikke var skyggen af frispark... Marcelo laver svanens død.
Skrevet af Pep Guardiola
Hvorfor forstår de såkaldte eksperter ikke at VAR blev benyttet helt efter bogen og som det er tiltænkt?
Der bliver lavet et klokkeklart frispark på Marcelo få sekunder inden straffesparkssituationen. To hænder i ryggen fra to strakte arme af Gueye. Det kunne ikke være mere åbenlyst.


Tror egentlig godt at de forstår det. Tror til gengæld du ikke du forstår debatten. Uanset om man er for eller i mod VAR er det fair at situationer som denne, hvor dommeren tydeligt har taget stilling til frisparket, lader spillet fortsætte og efterfølgende går tilbage og dømmer om, tillader at man debatterer om man mener om VAR er hensigtsmæssigt og om der er områder man kan forbedre det. Jeg er som udgangspunkt for VAR, men situationer som denne tager unægteligt noget fra spillet når man ikke kan regne med at dommerens afværgende håndbevægelser står for troende.

Ja, ud fra det VAR-setup og de regler VAR operere ud fra blev fulgt, men er det i denne grad man ønsker det? Jeg synes fint dommerens indledende beslutning om at lade spilet fortsætte kunne forsvares og situationen burde i min bog være endt i et straffe og gult kort. Når det ikke sker kan man godt forsvare en debat om hvorvidt VAR benyttes optimalt eller om der er områder der kan forbedres. Dit angreb på debatten om VAR er malplaceret. Det handler ikke om hvorvidt reglerne blev fulgt. Det handler om hvorvidt man ønsker situationer som den vi så i aften.
Skrevet af bruger2700
Vildt at der stadig er nogen som har en hetz på tibo. Der er en grund til at hverken areola eller navas kunne slå ham af. Åben nu øjnene
Skrevet af casillas
Man kunne eventuelt i artiklen have nævnt at Bale hamrer et frispark på stolpen i 94. minut
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af casillas
Af de to keepere der var på banen i dag er der da ikke skyggen af tvivl om hvem der er bedst. Nu blev det så kaldt tilbage men det er da håbløst buset ud. Og derudover adskillige farlige returer der bliver givet. Navas var fremragende. Dommeren var skandaløs begge veje, jeg ved godt det ikke har den store betydning i det store billede men den han dømmer mod Casemiro på Verratti, hvor han står lige ved siden af det.. den kan pisse mig helt af
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Slettet(511433202601)
Dommer uden nosser. Skal der være frispark der til Marcelo, så sku Neymar have frispark inden 2-0 målet.
Er vi henne at et lille puf (Der var IKKE strakte arme og de føres ikke fuldt igennem.), så Marcelo overdriver sit fald da han ser bolden er mistet, skal give frispark, så skal der gives frispark ved hver fysisk berøring. Dommeren lader endda spillet fortsætte. Han ser episoden og tager i min (og eksperternes) optik den rigtige beslutning første gang. Gult og straffe. Alt andet, så er vi tilbage til at Real igen igen igen får de billige frispark osv. dommerne tør ikke dømme imod dem. (Ligesom med Barca)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af losamigoss
Fantastisk kamp minus de sidste ti minutter. Til gengæld kan det komme holdet til gode i senere kampe hvor det virkelig gælder, at de er klar over hvor hurtigt det kan vende.
Skrevet af Røde20
Man skal godt nok været farvet for at mene, at det frispark til Marcelo er "klokkeklart" eller "åbenlyst".
Skrevet af Blaugrana ever
Vildt at dommeren dømmer frispark og dermed udvisning til Courtois (og ja, han dømmer frispark) - ellers er det jo et gult kort og han marker ikke for straffespark.

Men desværre efter bogen med frisparket til Marcelo - VAR skal dog revurderes! Frisparket kan gå begge veje, og det er jo her, at der efter min mening burde være plads til dommerskøn stadigvæk.
Skrevet af Slettet(031913221905)
Sims m.fl.

Hvis I virkelig mener, at der skal være frispark på Marcelos fald, så er I helt ufatteligt farvede og bør holde jeres kommentarer på Madridista.

Der er ikke frispark i situationen. Det ville i hvert fald have været et meget, meget tyndt frispark (læs: som altså ikke bør dømmes i en CHL-kamp). OG VIGTIGST AF ALT: dommeren ser situationen og vinker afvisende, da han mener at Marcelo falder for let. For at VAR skal tilbagevise det, skal der være tale om en klar fejl. Det var der ikke tale om.

Ergo: VAR blev brugt forkert.

Jeg tror oprigtigt at det blev dømt, fordi det var den nemme løsning for dommer-holdet, så de ikke skulle forholde sig til, om der var straffe og rødt kort.
Skrevet af Hasse1983
Størrelsen af frisparket mod den enkelte har ingen betydning. Dette kunne uden problemer være dømt i La Liga el ligesom i en serie 5 kamp.

VAR er ikke problemet i denne situation. Det er dommeren derimod.
Det er nævnt tidligere, men dommerens ser situationen fra en god vinkel, og vurderer at der IKKE skal dømmes frispark.
- hvad han tænker er rent gæt, men jeg tror det er noget i stil med, at der er kontakt, men ikke nok og Marcelo overdriver i situationen.

Spillet fortsætter og så kommer straffesparket, hvor han træffer forkert beslutning i forhold til rødt kort og ikke gult. (Min vurdering)

Dommeren burde have holdt fast i sin beslutning med ikke at dømme frispark på midten af banen, for han ser umiddelbart ikke noget, som han ikke kunne se i første omgang.
Han burde efterfølgende have bedt om, at se situationen med straffesparket, hvor han så nok vil ændre rødt kort til gult kort.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Young Buck
Længe siden jeg har set Madrid spille så flot bold! Hvor er det synd og ærgerligt det hele bliver pisser væk pga. 2 minutters uopmærksomhed. Det må bare ikke ske.
Og endnu mere fortjent havde det været hvis Bale havde sparket den i kassen i sidste minut!
Real Madrid CF siden Roberto Carlos!!
annonce
0