Snak

Mere indhold efter annoncen
Afskaf VAR!
Hvis dommeren ser hændelsen og vinker afværgende, hvorefter VAR melder frispark. Er der så ikke netop tale om en fejl fra dommeren? Hvorved frisparket er rigtigt at dømme?
Det handler om skøn i situationen. Der kan sagtens dæmmes frispark for den forseelse.
- den er lidt lig Liverpool i weekenden, hvor jeg dog synes skubbet på Lovren er tydeligt kraftigere.

I Liverpool så dommeren, angiveligt, ikke frisparket i første omgang, men på VAR efterfølgende.

Igår så han situationen og vurderede der ikke skulle være frispark. Jeg kan ikke se, hvad der på billederne skulle ændre hans beslutning i forhold til hans position i første omgang.

Men jo, der kan sagtens dømmes frispark på den, så det er ikke en fejl, men blot skidt beslutning af dommeren i første omgang så.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Det handlede udelukkende om at dommeren skulle redde sin egen røv. Men fair nok hvis der er frispark der, så er vi ovre i basketballlignende forhold hvad angår fysisk kontakt.
Bold.dk brugeres kendetegn; Uenig = Troll
Igår så han situationen og vurderede der ikke skulle være frispark. Jeg kan ikke se, hvad der på billederne skulle ændre hans beslutning i forhold til hans position i første omgang.


Ofte ser det bare langt værre ud på tv-billeder end i "virkeligheden". I situationen vurderer dommeren, at der er tale om et uvæsentligt skub som Marcelo overspiller. Når man ser billederne kan man ikke på samme måde bruge alle sine sanser og umiddelbare situationsfornemmelse. Derfor bliver det mere sort og hvidt, hvilket jeg synes er et kæmpe tab for fodbolden.
VAR-dommen i går viser hvor vigtigt det er at dommeren selv får lov at gense situationen på en skærm.

I PL lader man ikke dommeren gøre dette, og derfor omstødes scoringer som den United fik mod LFC ikke.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg er sådan set ligeglad med, hvad der står tidligere i denne tråd. Men skribenten af artiklen har da HELT misforstået, hvad der skete. Overskriften skulle have lydt: "Real Madrid bestjålet 2 point, efter pragtpræstation"

PSG var kørt FULDSTÆNDIG over i næsten 90 min. og desværre er fodbold sådan at to fejl skaber to mål. God effektivitet fra PSG´s side, men de har fået sig en kæmpe overraskelse.

Real Madrid er på vej tilbage og det ser vanvittig godt ud, det projekt Zidane har gang i. SPillerne virker som en familie, de kæmper for hinanden, de fejrer med hinanden og de løber. De viste på alle parametre, hvorfor de er europas største mastodont.

Kæft, hvor er jeg stolt af den mandfolkeindsats mit hold leverede. Ærgerligt med resultatet, men sådan er det jo nogle gange. Det er det der gør fodbold fedt.

VAR gider jeg ikke engang kommentere på. Selvfølgelig var der frispark, men for dælen, hvornår skal VAR tælle fra?
Hvis han havde omdøbt rødt til gult og dømt straffe havde det været i orden. Men frisparket er også i orden. Man kan ikke tilfredsestille alle.

PSG når sikkert langt, men hvis de møder et hold som Real igen, så ryger de ud på røv og albuer.
1994: Real Madrid
Hvordan kan det nogensinde være et argument at ´dommeren ser Marcelo-situationen i første omgang, og derfor kan det ikke laves om.´ Det giver jo ingen mening i forhold til VAR. Det er stort set det eneste VAR handler om. Det er at der kan være en mulig fejldom som dommeren så kan omstøde.

Som RMA tilhænger synes jeg dog at hele situationen var en sørgelig omgang. Diskussionen på hvordan VAR skal bruges er jo hvor langt skal man kigge tilbage og hvor stor indflydelse har det. Hvad nu hvis bolden havde været i spil i 2 minutter og det ender i et mål. Skal vi så kigge 2 minutter igennem for at se om der var en lille forseelse i løbet af de 2 minutter, eller om bolden eventuel var ude i løbet af de 2 minutter.

Da der blev kaldt på VAR i går håbede jeg på at det var for at bedømme på straffesparket og det røde kort. Hvis I synes at Marcelo på ingen måder skal have frispark og det er ekstremt farvet at mene det, så vil jeg så mene at det er ekstremt farvet at mene at Courtois skal modtage et rødt kort for det der. Det var da helt væk!
Ingen siger Courtouis skal have rødt når han dømmer straffe.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Der er tale om dommerskøn i situationen med Marcelo, og i og med at vi er så mange med forskellige vurderinger omkring frispark/ikke frispark, så synes jeg det er reelt at sige at der er tale om en ´ikke klar dommerfejl´ og ergo skulle straffesparket bestå i min optik.

Tag det fra en som selv dømmer herhjemme, dog på lavt niveau, så er der MASSERE situationer i løbet en kamp som kan dømmes og forsvares ift fodboldloven, men som man lader kører pga den linje der er lagt for kampen. Næste kamp skal der måske mindre til for at få frispark, men det er en vurdering man laver som dommer for at få det til at glide mest muligt.

At gå ind og vurdere på en situations i slow som tydeligt er under linjen for kampen, er TOTALT GODNAT.
annonce