Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG forlader Parc des Princes: Vi tvinges væk

lør 14. jan 18:47

PSG er på vej til at miste Parc des Princes som hjemmebane, da borgmesteren i Paris har afvist at sælge det ikoniske stadion til klubben.Læs hele nyheden her
Shit et selvmål for byen, nu kommer det til at stå tomt. Men fint for Klubben, så kan de bygge et større og bedre stadium.
gunner since 94’
Ja, kæmpe selvmål. Der der er helt sikkert mange ledige byggegrunde i det indre Paris af den størrelse. Rent købers marked.
Nu steg salget af dåsebamse øl med 1!
Faktisk mest til pudersne d-:
En by har større perspektiver at tage hensyn til når det kommer til at sælge en central del af byens kulturarv til en diktaturstat.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Dejligt at læse, at alt ikke er til salg for Qatars ollie penge.
De kan flytte holdet til et af de mange stadions I Qatar.

Så kan Paris FC overtage Parc des Princes.

Synes det er fint at borgmesteren ikke sælger alt hvad oliestaten peger på.
Kulturarv ligefrem.

Det er et stadion fra 72 bygget i værste 70´er stil, som imo er noget af det grimmeste arkitektur som nyere tid har kunnet bedrive. Med en by som Milton Keynes i UK som skrækeksemplet.

Vil nu mene at hele området omkring stadion og selve stadion ville have godt af en modernisering af stadion.

Når det så er sagt, så synes jeg det er fint at man ikke vil sælge til Qatar. Men at ophøje Parc des Princes til noget stort og bevaringsværdigt, er sgu lidt et stretch

Agreed
Fint at arabere ikke skal købe mere op i Europa
Det er et fint argument fra PSQ at renovering og vedligehold ender hos skatteyderne, hvis PSG flytter. Parc des princes vil blot stå tomt, da Stade de France er større og nyere.
Jeg ville være irriteret som skatteyder.

Så er der selvfølgelig Qatar ejerskabet. Hvis man ikke vil sælge til dem, så skal man heller ikke sælge jord til et andet stadium.
annonce