Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG-stjerner griner ad klima-spørgsmål - modtager hård kritik

tir 6. sep 13:01

PSG-stjernen Kylian Mbappé og cheftræner Christophe Galtier er kommet i hård modvind, efter de på et pressemøde grinte og svarede ironisk på et klima-spørgsmål.Læs hele nyheden her
Klima/politik skal/må jo ikke blandes sammen med fodbold. Var der nogen der mente...
“ - Jeg elsker Mbappé, og vi kan alle komme til at fnise på de mindst egnede tidspunkter, hvilket man må sige, at det virkelig var. ” Hvordan man kan elske et så selvpromoverende og egoistisk menneske er ud over min fatteevne. Ham, Neymar osv. er som typer og rollemodeller præcis hvad der er galt med fodbolden. Det er forfærdeligt at glo på at en holdsport kan blive domineret af typer som er ligeglade med holdet.
...og klimaet
Man kan ikke forlange at Mbappé eller PSG løser krimaproblemer. De er sportsfolk, ikke forskere. Selv hvis de tog det gravalvorligt, ville jeg ikke forvente at de havde et godt svar på hvad de gør med transport. Hvordan skulle de have forberedt et svar på det :-D

Men på nuværende tidspunkt mener jeg godt man kan forlange at de i det mindste ikke griner af det.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Det må ikke være nemt, når man som fodbold spiller skal forholde sig til alle verdens problemer. Det gør de kære politikere sgu ikke en gang.
Nogen der er overrasket? Det passer da godt ind i deres utiltrækkende klub. Mon de har mange fans i Europa foruden franskmænd og pariser?
Den måde de transportere sig på, har vel heller ikke noget med sporten at gøre, så der blander man det vel ikke?
Problemet er netop, at hvis alle tænker det er ligegyldigt, vi løser jo ikke klimaproblemerne alligevel ved at ændre os, så sker der jo ingenting.
Det er vel hverken træneren eller spillerens opgave at booke transport til og fra udekampe.
Farvel og tak, bold.dk
Det er sku en smule arrogant at benytte fly til en rejse der nemt kunne tages i bus eller tog.

At Galtier så er endnu en større spade er jo bare fedt..
annonce