Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kan jo heller ikke bare sige at klimaet er noget politikere og forskere ordner.

Hvis der skal ske noget klimamæssigt er det jo ofte fremme, at også privatpersoners transport skal gøres mere klimavenlig. Så hvorfor skal en fodboldklub ikke forholde sig til det ??

Alle virksomheder vil jo gerne have en "grøn profil" og mange gør rigtig meget for det. Og i dag er en fodboldklub som PSG altså en virksomhed
MistGoose: Det er det nok ikke, nej, men derfor kan de jo godt have en mening om det. Og hvis træneren og stjernespilleren insisterede på den langt mere ansvarlige og logiske transportmulighed, ville klubbens transportansvarlige garanteret hurtigt efterkomme det.
Spørg istedet Mbappe om at bappe gren, det ved han tilsyneladende mere om med den mand han dater :)
LFC4Life:

Man behøver vitterligt ikke være forsker for at vide, at det at tage et privatfly i stedet for en 2-3 timers togrejse ikke er godt for klimaet. At tage et tog i stedet for et privatfly er for øvrigt ikke at "løse" klimaproblemer, det er at lade være med at bidrage til at øge problemet endnu mere end det øges i forvejen.
Hvor er det vildt at mikro manage klimaspørgsmålet. Før man overhovedet er begyndt at makro manage det. Det er jo ikke at PSG tager et privatfly der ændre noget som helst. Det giver ingen mening at stille det spørgsmål. Stil det til Mudi, Jinping, Von der Leyen eller Biden. Så kan vi kaste bolden videre derfra
@nummer69
Højt niveau. Jeg er sikker på de andre fra 4. A synes du er en rockstar!
Og det ved du hvor fra ? Drop den homofobiske humor
Det er jo en olieklub....
Det er squ da også et hjernedødt spørgsmål på et pressemøde om en cl kamp. Totalt malplaceret at det er grinagtigt. Emnet er alvorligt, derfor er også et krav at journalister kan stille spørgsmålene i relevante kontekster og til rette beslutningstagere. Ynkeligste sensationsjournalistik for at fremprovokere en shitstorm, og på svarene herinde er det tydeligt at det var succesfuldt.
LFC, selvfølgelig kan man ikke forvente at PSG løser klimaproblemerne, det er der vel heller ingen der gør.. Men om man kan forlange at en af de største klubber i verden, som huser verdens største fodboldstjerner, bør bidrage og trække i den “rigtige” retning, det mener jeg bør være en selvfølge, som minimum skal de hvert fald ikke direkte modarbejde klimaagendaen, som de gør ved at grine af spørgsmålet - det er jo håbløst. Jeg er enig med dig i at journalisten henvender sig til de forkerte personer i klubben, hvis man søger et ordentligt svar og ikke bare en beef, men der bør PSG træneren jo bare henvise til netop det, at journalisten skal tale med de rette folk istedet for ham, fremfor at negligere noget som kan udslette menneskeheden.

NUFC: Egentlig helt enig med dig, men det dumme ved PSG’s strategi her, er jo netop at journalisten fik det han ville, nemlig at sætte PSG i dårligt lys ifm. klimaet, fordi spørgsmålet bliver besvaret som det hør.
annonce