Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG-stjerner griner ad klima-spørgsmål - modtager hård kritik

Skrevet af bold
tir 6. sep 13:01

PSG-stjernen Kylian Mbappé og cheftræner Christophe Galtier er kommet i hård modvind, efter de på et pressemøde grinte og svarede ironisk på et klima-spørgsmål.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mazraoui
Klima/politik skal/må jo ikke blandes sammen med fodbold. Var der nogen der mente...
Skrevet af Jaaja8000
“ - Jeg elsker Mbappé, og vi kan alle komme til at fnise på de mindst egnede tidspunkter, hvilket man må sige, at det virkelig var. ” Hvordan man kan elske et så selvpromoverende og egoistisk menneske er ud over min fatteevne. Ham, Neymar osv. er som typer og rollemodeller præcis hvad der er galt med fodbolden. Det er forfærdeligt at glo på at en holdsport kan blive domineret af typer som er ligeglade med holdet.
Skrevet af Romeo Detlev
...og klimaet
Skrevet af LFC4Life
Man kan ikke forlange at Mbappé eller PSG løser krimaproblemer. De er sportsfolk, ikke forskere. Selv hvis de tog det gravalvorligt, ville jeg ikke forvente at de havde et godt svar på hvad de gør med transport. Hvordan skulle de have forberedt et svar på det :-D

Men på nuværende tidspunkt mener jeg godt man kan forlange at de i det mindste ikke griner af det.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Kharnex
Det må ikke være nemt, når man som fodbold spiller skal forholde sig til alle verdens problemer. Det gør de kære politikere sgu ikke en gang.
Skrevet af BerlinerDK
Nogen der er overrasket? Det passer da godt ind i deres utiltrækkende klub. Mon de har mange fans i Europa foruden franskmænd og pariser?
Skrevet af DannyGellett7
Den måde de transportere sig på, har vel heller ikke noget med sporten at gøre, så der blander man det vel ikke?
Skrevet af DannyGellett7
Problemet er netop, at hvis alle tænker det er ligegyldigt, vi løser jo ikke klimaproblemerne alligevel ved at ændre os, så sker der jo ingenting.
Skrevet af MistGoose
Det er vel hverken træneren eller spillerens opgave at booke transport til og fra udekampe.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af BottledIt
Det er sku en smule arrogant at benytte fly til en rejse der nemt kunne tages i bus eller tog.

At Galtier så er endnu en større spade er jo bare fedt..
Skrevet af law
Jeg kan jo heller ikke bare sige at klimaet er noget politikere og forskere ordner.

Hvis der skal ske noget klimamæssigt er det jo ofte fremme, at også privatpersoners transport skal gøres mere klimavenlig. Så hvorfor skal en fodboldklub ikke forholde sig til det ??

Alle virksomheder vil jo gerne have en "grøn profil" og mange gør rigtig meget for det. Og i dag er en fodboldklub som PSG altså en virksomhed
Skrevet af Orskov
MistGoose: Det er det nok ikke, nej, men derfor kan de jo godt have en mening om det. Og hvis træneren og stjernespilleren insisterede på den langt mere ansvarlige og logiske transportmulighed, ville klubbens transportansvarlige garanteret hurtigt efterkomme det.
Skrevet af Nummer69
Spørg istedet Mbappe om at bappe gren, det ved han tilsyneladende mere om med den mand han dater :)
Skrevet af Orskov
LFC4Life:

Man behøver vitterligt ikke være forsker for at vide, at det at tage et privatfly i stedet for en 2-3 timers togrejse ikke er godt for klimaet. At tage et tog i stedet for et privatfly er for øvrigt ikke at "løse" klimaproblemer, det er at lade være med at bidrage til at øge problemet endnu mere end det øges i forvejen.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Hvor er det vildt at mikro manage klimaspørgsmålet. Før man overhovedet er begyndt at makro manage det. Det er jo ikke at PSG tager et privatfly der ændre noget som helst. Det giver ingen mening at stille det spørgsmål. Stil det til Mudi, Jinping, Von der Leyen eller Biden. Så kan vi kaste bolden videre derfra
Skrevet af Ghost of boleyn
@nummer69
Højt niveau. Jeg er sikker på de andre fra 4. A synes du er en rockstar!
Skrevet af Slettet(480940220709)
Og det ved du hvor fra ? Drop den homofobiske humor
Skrevet af skumbananen
Det er jo en olieklub....
Skrevet af NUFC-support
Det er squ da også et hjernedødt spørgsmål på et pressemøde om en cl kamp. Totalt malplaceret at det er grinagtigt. Emnet er alvorligt, derfor er også et krav at journalister kan stille spørgsmålene i relevante kontekster og til rette beslutningstagere. Ynkeligste sensationsjournalistik for at fremprovokere en shitstorm, og på svarene herinde er det tydeligt at det var succesfuldt.
Skrevet af Jaaja8000
LFC, selvfølgelig kan man ikke forvente at PSG løser klimaproblemerne, det er der vel heller ingen der gør.. Men om man kan forlange at en af de største klubber i verden, som huser verdens største fodboldstjerner, bør bidrage og trække i den “rigtige” retning, det mener jeg bør være en selvfølge, som minimum skal de hvert fald ikke direkte modarbejde klimaagendaen, som de gør ved at grine af spørgsmålet - det er jo håbløst. Jeg er enig med dig i at journalisten henvender sig til de forkerte personer i klubben, hvis man søger et ordentligt svar og ikke bare en beef, men der bør PSG træneren jo bare henvise til netop det, at journalisten skal tale med de rette folk istedet for ham, fremfor at negligere noget som kan udslette menneskeheden.

NUFC: Egentlig helt enig med dig, men det dumme ved PSG’s strategi her, er jo netop at journalisten fik det han ville, nemlig at sætte PSG i dårligt lys ifm. klimaet, fordi spørgsmålet bliver besvaret som det hør.
annonce
0