Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UndisputedEra
Fåååårking klovneverden.
Der er sgu da intet at undskylde eller beklage for.
Skrevet af Slettet(110556220810)
Det journalist-spørgsmål kommer jo som en laaang geværsalve, mixet godt op med bureaukratisk selvhøjtidelighed og åleglat pollitisk korrekthed.
Jeg går ud fra den stakkels spiller har det som - den forresten sjove - trailer til Onside med en meget ung KEP: "Hvad er det der foregår?"
I min optik er han fuldt undskyldt,
Og i forhold til den opblæste spørger, som er ekstremt lang i spyttet, kan en ung, professionel fodboldspiller da næsten ikke reagere på anden måde. Befriende!
Skrevet af Martan
selvfølgelig har en ung knægt som helt sikkert kæmper for at bevare jordforbindelsen ikke svaret på klimaområdet.
Men det burde ligge som regel nr.1 og sige. "Det må i snakke med klubben om"
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af UTG-1986
Tak! Lige mine ord. Nu klikkede jeg selv, men egentligt er det bedste bare at lade de her EB-artikler være. De fortjener ganske enkelt ikke et klik.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af Pumastuvning
Det ville være vildt mærkeligt og selvimodsigeligt hvis en fodboldklub, der ejes af Oliesheikher på et helt andet kontinent, skulle have nogen som helst interesse i ikke at opføre sig som kæmpe røvhuller i Europa. At Mbappé så går samme vej overrasker mig heller ikke. Men med den løn fodbold stjernerne tjener synes jeg kun det er fedt hvis der bliver stillet større krav til dem, så børn ikke lære at det er okay at være et egoistisk barn hele livet.
Skrevet af Snigskytten
Footy84

Nu læste jeg ikk artiklen skide nøje, da det ikk interessere mig, hvem Mbappe hugger eller ikke hugger i..

Men til en film festival skulle han have hygget sig med en trans (igen, som jeg læste/så det hurtigt, så vil ikk hænges op på det).
Moral er godt.....
Skrevet af Simonlebon
Simpelthen i chok over folk ikke mener de skal forholde sig til det!? De tjener styrtende med penge og skal fremstå som forbilleder for unge mennesker og så skider de fuldstændig på alt der ellers foregår omkring dem. Nuvel spørgsmålet er om noget andet end fodbold. Og hvad fårkin så? Kloden er ved at kollapse, men de rigeste skal da endelig bare tag privatfly osv. Simpelthen håbløst. Og endnu mere håbløst at mene de ikke skal forholde sig til det. Vågn for helvede sgu da op.
Forza JUVE 96! Viva Barca 98! Kom så DE HVIIE 85!
Skrevet af Luis Suarez
Spørg istedet Mbappe om at bappe gren, det ved han tilsyneladende mere om med den mand han dater :)

Halv gas med sproget. Det er da ligegyldig om rygterne er sande eller ej.
LFC naturligvis
Skrevet af haraltidret
Professionelle fodboldspillere er for manges vedkommende ekstremt højt betalte mennesker, der lever i en boble af luksus og forkælelse, og har derfor sjældent en fornemmelse af hvordan almindelige mennesker lever og tænker. Mbappe tjener vel mere på en måned end mange mennsker ejer på et helt arbejdsliv. Og han tilhører den rigeste ene procent af klodens befolkning der står for over 50 % af udledningen af Co2 på verdensplan. Derfor er det også desto mere malplaceret at han åbentbart ikke tager klimaproblematiken seriøst.
Skrevet af Gentleman-Finn
Mbappé er ganske enkelt en frygtelig, usportslig, egoistisk fodboldspiller på banen (uanset at han er god). Så det undrer vel heller ikke at han er sådan uden for banen også?
Skrevet af JesperZV
Kan alle jer med de der åndssvage kommentarer om folks seksualitet ikke oprette en profil på boyfriend.dk og få styr på jeres fascination, så vi andre ikke skal høre på det i en fodbolddebat?
Skrevet af mholmm
Det er da fuldstændig ligegyldigt hvem fanden Mbappe dater og om hun er transkønnet. Det eneste interessante i den situation er om hun må komme med til Qatar og hvordan de ser på hende her til VM. Men den kan han nok afklapse med hans hovedsponsor.

On topic. Så gør det hverken Mbappe eller træneren til et dårligt menneske at de ikke har situationsfornemmelse, men vidner blot om hvilken virkelighedsfjern verden de lever i.
Tror ikke helt det er gået op for de superrige, at hvis der skal gøres en forskel så skal vi alle bidrage også dem der har råd til privatfly selvom det ikke er nødvendigt.

Som andre er inde på så kan man blot undrer sig over hvor de ikke henviser til klubben og ledelsen hvis de alligevel ikke har noget fornuftigt at sige. Nu fremstår de jo bare arrogante og privilegerede og generelt ligeglade og det er vel bare eksta vand på møllen i forhold til manges opfattelse af PSG og deres ageren.
Skrevet af Gmh0001
Mærkeligt Forum at stille det spørgsmål gætter på at spiller og træner sidder der for at tale om kampen.
Skrevet af bruger 147114
Bare endnu et tegn på at sportsfolk der tjener den mængde penge, er helt væk ifht hvordan resten af samfundet fungere. En skam, da det kommer til at ødelægge rigtig mange af dem, når karrieren er forbi.
Ikke sært at en undersøgelse har vist at omkring 50% af de profesionelle fodboldspillere i England, går konkurs efter 2 år
Skrevet af Slettet(312058221912)
Dels mærkeligt at stille det spørgsmål til en CL-kamp.

Dels mærkeligt i stedet for at fokusere på, at klubben er ejet af en familie, hvis formue er optjent med udgangspunkt i sort energi og overtrædelse af menneskerettigheder. Hvis journalisten nu var lidt Sassy, så var det vel det som blev spurgt om.

Under alle omstændigheder viser reaktionen fra træner og spiller, hvor lidt forståelse de har for et normalt menneskes liv og udfordringer i verden generelt.
Skrevet af Tom Wanks
Måske er det ledelsen af klubben, som skal adresseres iht. dens transportpolitikker - og ikke træner/spillere, men det er ikke så sjovt at lege woke uden store spotlights på.

"De tjener styrtende med penge og skal fremstå som forbilleder for unge mennesker og så skider de fuldstændig på alt der ellers foregår omkring dem."
Hér har vi et hovedproblem, som der absolut intet gøres ved - selvom det er åbenlyst at folk typisk bliver fucked up af have for mange midler/ressourcer til egen rådighed (ligesom de typisk bliver det af at have for få). Selv Louis CK indså for mange år siden denne elementære lovmæssighed: https://www.youtube.com/watch?v=njAb3wgsmQQ
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af KLB-ManU
Utrolig provokerende, men hvem havde regnet med anden reaktion fra ansatte i ‘Qatar’. Man har selvfølgelig ikke de store moralske skrubler, hvis man arbejder for en oliestat. Hundehoveder.
Skrevet af kingofkings
Hold kæft hvor er de fleste folk på bold.dk bare pisse hellige hele tiden. Gal der er nogle folk herinde som burde pudse glorien noget mere. I er ikke en skid anderledes end de politikkere som er blevet forarget over dette her, mens de rejser på sommerferie i fly, kører på arbejde i bil hver dag, tænder op for pejsen derhjemme osv.
Hold kæft en flok opblæste narrøve.
Newcastle Howay the lads
Skrevet af Geddar , moderator
Hæv niveauet, kingofkings!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af kingofkings
lad være med at lægge nationen artikler på et fodboldsite.
Newcastle Howay the lads
annonce
0